ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Αλλάζει ή πέφτει ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Αντώνης Τσιράκης γράφει για τη... «μεγάλη προσπάθεια» που πλέον δε φτάνει
Αλλάζει ή πέφτει ο ΠΑΣ Γιάννινα

Τι είδαμε και στο Αγρίνιο από τον ΠΑΣ Γιάννινα; Μία από τα ίδια. Σα να βλέπει κανείς σε επανάληψη το παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Για όποιον δε το θυμάται, και τότε η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν αρκετά καλή στο πρώτο μέρος. Καλύτερη από το ματς με τον Παναιτωλικό. Είχε φάσεις, όπως και τώρα, το ημίχρονο έληξε 0-0 και στο φινάλε το έφαγε και έχασε.

Για τον ΟΦΗ το γράφω από πολύ νωρίς και φυσικά συνεχίζω να το πιστεύω. Έχει πολλά προβλήματα. Δεν είναι καλύτερος του ΠΑΣ Γιάννινα. Το θέμα, όμως, είναι ότι ο Λεβαδειακός για διάφορους λόγους, ανεβαίνει. Όποιος δεν το έχει πιάσει το… νόημα, ας ρίξει μία ματιά σε αυτό το κείμενο.

Επομένως, κάτι πρέπει να κάνουν και οι Ηπειρώτες για να μην παρακαλάνε στο τέλος να περάσει το σενάριο των 16 ομάδων (και συνεπώς να πέφτουν μόνο δύο). Η επόμενη αγωνιστική είναι κομβική. Στο ματς με την Ξάνθη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα και θα πρέπει αυτό να βγαίνει και στην αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών.

Στο Αγρίνιο είδαμε ξανά ότι ο Σεργκελασβίλι ήταν ομολογουμένως μία καλή προσθήκη. Τον είχε ανάγκη ο ΠΑΣ. Ο Νικολιάς ήταν για σημαντικό χρονικό διάστημα θετικός. Τον ξέρουμε και αυτόν, κατά πολύ πάνω από τον φετινό μέσο όρο. Από εκεί και πέρα;

Επισήμως έβγαινε πως ο Κάργας δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο. Μπήκε και εκτέθηκε. Για τον Κάστρο τι να πεις; Έφτασε να φτιάχνει βαλίτσες τον Ιανουάριο και τελικά έμεινε. Περιορισμένο το ταβάνι του, όπως είναι και του Βιδάλ. Παρεμπιπτόντως, είναι άξιο απορίας πώς ξεκίνησε ξανά έχοντας τέτοια εικόνα κόντρα στον Ατρόμητο.

Αυτό που βγήκε στον Πετράκη ήταν η αλλαγή τερματοφύλακα. Πήγε καλά ο Νεόφυτος Μιχαήλ. Θα χρειαστούν, όμως, κι άλλες εμπνεύσεις, όπως θα χρειαστεί και κατάθεση ψυχής απ’ όλους. Κάτι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΣ Γιάννινα για να μην έχει άλλα…

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης: ΠΑΣ Γιάννινα: Το εύκολο είναι να τα χρεωθεί όλα ο Στάικος

ΠΑΣ Γιάννινα: Το εύκολο είναι να τα χρεωθεί όλα ο Στάικος

Ο Αντώνης Τσιράκης γράφει για το βαρύ κλίμα στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Θανάση Στάικο και όσους έχουν μεγαλύτερες ευθύνες από εκείνον.

Αντώνης Τσιράκης
Αντώνης Τσιράκης: Παναθηναϊκός: Όσο νικάει, ονειρεύεται – Υπόκλιση σε Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Όσο νικάει, ονειρεύεται – Υπόκλιση σε Γιοβάνοβιτς

Ο Αντώνης Τσιράκης γράφει για το εντυπωσιακό φετινό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που διαρκώς εκπλήσσει.

Αντώνης Τσιράκης
Αντώνης Τσιράκης: Premier League: Ποιοι εντυπωσίασαν και ποιοι πάτωσαν

Premier League: Ποιοι εντυπωσίασαν και ποιοι πάτωσαν

Ο Αντώνης Τσιράκης γράφει για εκείνους που ξεχώρισαν και όσους απογοήτευσαν στη φετινή Premier League.

Αντώνης Τσιράκης
Αντώνης Τσιράκης: Παναθηναϊκός: Η επιβράβευση σε μία σταθερά ανοδική σεζόν – Οι δύο παίκτες που «μεταμορφώθηκαν»

Παναθηναϊκός: Η επιβράβευση σε μία σταθερά ανοδική σεζόν – Οι δύο παίκτες που «μεταμορφώθηκαν»

Ο Αντώνης Τσιράκης γράφει για τη φετινή σεζόν του Παναθηναϊκού, τις δυσκολίες με τις οποίες ξεκίνησε και το ιδανικό φινάλε.

Αντώνης Τσιράκης
Αντώνης Τσιράκης: Παναθηναϊκός: Πέτυχε στο απόλυτο αυτό που ήθελε

Παναθηναϊκός: Πέτυχε στο απόλυτο αυτό που ήθελε

Ο Αντώνης Τσιράκης γράφει για τον Παναθηναϊκό που πέτυχε τον βασικό στόχο της σεζόν και την ευκαιρία που του παρουσιάζεται να κάνει ιδανικό φινάλε.

Αντώνης Τσιράκης
Αντώνης Τσιράκης: Παναθηναϊκός: Έκανε αυτό που έπρεπε, όπως έπρεπε

Παναθηναϊκός: Έκανε αυτό που έπρεπε, όπως έπρεπε

Ο Αντώνης Τσιράκης γράφει για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αντώνης Τσιράκης
Αντώνης Τσιράκης: ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτό ξέρει, αυτό παίζει και το κάνει καλά

ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτό ξέρει, αυτό παίζει και το κάνει καλά

Ο Αντώνης Τσιράκης γράφει για το αγωνιστικό στυλ του ΠΑΣ Γιάννινα και τη συζήτηση γύρω από αυτό.

Αντώνης Τσιράκης
Αντώνης Τσιράκης: Παναθηναϊκός: Μόνο το ξεκίνημα ήταν ίδιο

Παναθηναϊκός: Μόνο το ξεκίνημα ήταν ίδιο

Ο Αντώνης Τσιράκης γράφει για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, τις σημαντικές απουσίες και την κακή βραδιά κάποιων παικτών.

Αντώνης Τσιράκης
Αντώνης Τσιράκης: Παναθηναϊκός: Καλή η αντίδραση, καλύτερη η συνέπεια

Παναθηναϊκός: Καλή η αντίδραση, καλύτερη η συνέπεια

Ο Αντώνης Τσιράκης γράφει για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ που όμως θα πρέπει να έχει και συνέχεια.

Αντώνης Τσιράκης