ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ

Ιμάν Κελίφ: O «ΧΥ» άνανδρος ολυμπιονίκης που κακοποίησε το γυναικείο φύλο ΚΑΙ τη νοημοσύνη μας

Το woke παραμύθι κατέρρευσε με κρότο - Στις ανδρικές γροθιές του Ιμάν Κελίφ συσπειρώθηκε ένα παγκόσμιο σύστημα διαστροφής της λογικής
Ιμάν Κελίφ: O «ΧΥ» άνανδρος ολυμπιονίκης που κακοποίησε το γυναικείο φύλο ΚΑΙ τη νοημοσύνη μας

Αν οι τερατολογίες που χαρακτηρίζουν τη woke ατζέντα μπορούσαν να συμπυκνωθούν στην υπόθεση ενός και μόνο προσώπου, αυτός (και όχι «αυτή») θα ήταν ο Αλγερινός μποξέρ Ιμάν Κελίφ.

Ο αδίστακτος αυτός τύπος που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού γρονθοκοπώντας αλύπητα γυναίκες, έγινε το αθλητικό σύμβολο της woke παράνοιας. Ένας παγκόσμιος μηχανισμός προπαγάνδας τέθηκε σε λειτουργία για να υπερασπιστεί κάθε νίκη του Ιμάν Κελίφ, κάθε δήλωση του, κάθε γροθιά του στο πρόσωπο της βιολογικής υπόστασης της γυναίκας.

Δισεκατομμύρια ανθρώπων που παρακολουθούσαν στις τηλεοράσεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έβλεπαν με οργή και αποτροπιασμό να δέρνονται ανελέητα γυναίκες από έναν αυτοπροσδιοριζόμενο καρνάβαλο που χρησιμοποιούσε πρόφαση «γυναίκας» για να παίζει και δύναμη άνδρα για να κερδίζει.

Και τι μέσο δεν είχε επιστρατευτεί εκείνη την εποχή για να φιμώσει όσους αντιδρούσαν στον woke ξυλοδαρμό των γυναικών! Τα είδαμε σε μικρογραφία και στη χώρα μας. Παρουσιάστριες έβγαιναν καθημερινά στα κανάλια και «γάβγιζαν» για «ρατσισμό» και «κραυγές ακροδεξιών», χαρακτηρίζοντας ως «fake news» την προφανέστατη πραγματικότητα ότι ο Αλγερινός είναι άντρας που κλέβει νίκες.

Δεκάδες διαδικτυακά sites πήραν «επ’ώμου» την υποστήριξη του Αλγερινού τραμπούκου των ρινγκ, δημοσιεύοντας άρθρα κατά ριπάς και επιχειρώντας να του κατασκευάσουν την εικόνα της κατακαημένης «intersex» που αδικήθηκε από τη γενετική μοίρα και έχει και από πάνω τους «φασίστες» να την καταγγέλλουν. Τι δακρύβρεχτα αφιερώματα για τα παιδικά χρόνια του Αλγερινού είδαμε, τι φωτογραφίες οικογενειακές είδαμε, τι δηλώσεις και φωτογραφίσεις του είδαμε, τι ψευτο-αποδείξεις ότι «γεννήθηκε γυναίκα» είδαμε! Και παράλληλα οι γυναίκες πυγμάχοι τρώγανε ανδρικές μπουνιές χωρίς δικαίωμα διαμαρτυρίας, χωρίς μερτικό στην υπεράσπιση, γιατί το ξύλο βγαίνει από τον woke «παράδεισο» όταν κρίνεται «συμπεριληπτικό».

Επιστρατεύτηκε μέχρι και η κατηγορία ότι αποτελεί… μισογυνισμό το να μη σέβονται κάποιοι το δικαίωμα του Αλγερινού να δέρνει γυναίκες ως ισότιμη «γυναίκα»!

Απάτη ολυμπιακών διαστάσεων

Και τώρα όλη αυτή η κολοσσιαία απάτη εις βάρος του γυναικείου φύλου, κατέρρευσε με παγκόσμιο κρότο. Το φρικτό θέαμα που έβλεπαν τα μάτια μας και κραύγαζε το ένστικτό μας, επιβεβαιώθηκε επιστημονικά. Διέρρευσαν τα αποτελέσματα του τεστ φύλου που είχε υποβληθεί ο Αλγερινός πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023, με την ιατρική γνωμάτευση να δείχνει ότι ο Ιμάν Κελίφ είναι βιολογικά άνδρας. Ούτε μερικώς άνδρας, ούτε περίπου άνδρας. ΑΝΔΡΑΣ με χρωμοσώματα ΧΥ, χωρίς να έχει καμία αγωνιστική σημασία (στον ορισμό φύλου) τι γεννητικά όργανα διαθέτει.

Εδώ να θυμίσω ότι η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας (ΙΒΑ) το 2023 είχε αποκλείσει τον Αλγερινό από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας, καθώς σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες είχε αποτύχει σε τεστ καταλληλότητας φύλου. Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Ουμάρ Κρεμλέφ, είχε δηλώσει από τότε ότι ο Αλγερινός Ιμάν Κελίφ και ο Ταϊβανέζος Λιν Γιου Τινγκ αποκλείστηκαν από το πρωτάθλημα γυναικών γιατί οι εξετάσεις DNA «απέδειξαν ότι είχαν χρωμοσώματα XY». Και επιπλέον ο Κρεμλέφ είχε καταστήσει σαφές ότι οι 2 αθλητές είχαν «προσπαθήσει να εξαπατήσουν τους συναδέλφους τους και προσποιήθηκαν ότι ήταν γυναίκες».

Παρόλα αυτά οι καρεκλοκένταυροι «Ολύμπιοι» της ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή) απέρριψαν τα ιατρικά ντοκουμέντα που είχε στη διάθεσή της η IBA και επιτέθηκαν με σφοδρότητα εναντίον της, εμφανίζοντας την ως ρατσιστικό φορέα και… δάκτυλο των Ρώσων.

Βάζοντας μπουρλότο στον παγκόσμιο αθλητισμό, η ΔΟΕ αποφάσισε ότι το φύλο κάθε αθλητή θα αναγνωρίζεται σύμφωνα με το τι έχει δηλώσει στο διαβατήριο. Έτσι άναψε το πράσινο φως ώστε να γίνει η ολυμπιακή πυγμαχία ένα παγκόσμιο Κολοσσαίο κακοποίησης γυναικών. Ενώ ΗΞΕΡΑΝ ότι δίνουν έγκριση σε 2 μαντράχαλους να ξυλοκοπήσουν ανυπεράσπιστες γυναίκες. Πολύ απλά διότι έπρεπε να διαφημιστεί σε όλη την υφήλιο η κατάργηση των βιολογικών φύλων και να ατιμαστεί σε όλον τον πλανήτη η ιδιότητα της γυναίκας.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η ΔΟΕ γνώριζε τα πάντα για την αθλητική κομπίνα και έβαλε συνειδητά τις ζωές των αθλητριών σε κίνδυνο. Φυσικά ο πρώτος που ήταν απολύτως συνειδητοποιημένος για την άτιμη πράξη του ήταν ο ίδιος ο Ιμάν Κελίφ και ολόκληρη η ολυμπιακή ομάδα της Αλγερίας. Απολάμβαναν την παγκόσμια υποστήριξη του woke συστήματος, γνωρίζοντας ότι δεν θα τους ακουμπήσει κανείς. Χτυπούσαν τις απροστάτευτες γυναίκες οι οποίες αγωνίζονταν για χρόνια με προπονήσεις για να βρεθούν σε μια Ολυμπιάδα, μόνο και μόνο για να βγουν νοκ – άουτ σε λίγα δευτερόλεπτα από έναν άνανδρο άντρα, καταρρέοντας σε δάκρυα απόγνωσης για την παράνοια που ζούσαν.

Ένοχη σιωπή από όλους

Μετά την κλοπή του χρυσού μεταλλίου, ο Κελίφ απόλαυσε τιμές εθνικού «ήρωα» από το κράτος της Αλγερίας, σε μια εθνική απάτη όπου οι πάντες γνώριζαν ότι συμβαίνει, αλλά έπαιζαν μια κακοστημένη παράσταση.

Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσω πολλές λεπτομέρειες από τον πόλεμο που είχε διεξαχθεί εναντίον της αλήθειας από το παγκόσμιο δίκτυο των «fact checkers». Οι αναρτήσεις στα social media που ανέφεραν (ή ακόμα και υπονοούσαν) ότι ο Αλγερινός είναι άνδρας, σαρώνονταν με αποκλεισμούς και ποινές ως «fake news».

Όλες αυτές οι δυνάμεις που αποδεικνύεται ότι ξέρασαν έναν απαίσιο οχετό απάτης, διαστροφής, παραπληροφόρησης και βίας, απλά λουφάζουν στη βρωμερή σιωπή τους. Δεν ανασκευάζουν, δεν απολογούνται, δεν αναγνωρίζουν το βδελυρό έργο τους, δε νιώθουν την παραμικρή ανάγκη να ζητήσουν ένα συγγνώμη από τον γυναικείο αθλητισμό που τον βίασαν ψυχολογικά και σωματικά με την άτιμη προπαγάνδα τους.

Κλασσικά «μουγκάθηκαν» και στη χώρα μας οι «αλληλέγγυοι», οι νεοφεμινίστριες, οι ΛΟΑΤΚΙστές και όλες οι «προοδευτικές» συνιστώσες που κόντευαν να αλλάξουν υπηκοότητα και να γίνουν… Αλγερινοί για να μην σταματήσει το ξύλο στις φυσιολογικές γυναίκες. Αυτά είναι τα χάλια τους. Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο.

Και τώρα απομένει να δούμε τι θα γίνει με τον Αλγερινό θεατρίνο, καθώς η IBA ανακοίνωσε ότι όλοι οι αθλητές πυγμαχίας άνω των 18 ετών θα πρέπει να υποβληθούν σε γενετικό έλεγχο PCR για τον προσδιορισμό του φύλου τους. Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις, η κατακραυγή για τον Ιμάν Κελίφ εντείνεται διεθνώς και ήδη πολύ είναι εκείνοι που ζητούν να του αφαιρεθεί το χρυσό μετάλλιο του Παρισιού μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις. Αυτό θα είναι το λιγότερο, μπροστά στη βία που άσκησε στη νοημοσύνη μας αυτός ο «αθλητής» και ολόκληρο το σύστημα που τον στηρίζει…

Ελευθέριος Ανδρώνης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ψηφιακός κλοιός μέσω των social media: Η Αυστραλία φέρνει την ταυτοποίηση ηλικίας – Οι ΗΠΑ θεσπίζουν «διαβατήριο» φρονημάτων!

Ψηφιακός κλοιός μέσω των social media: Η Αυστραλία φέρνει την ταυτοποίηση ηλικίας – Οι ΗΠΑ θεσπίζουν «διαβατήριο» φρονημάτων!

Δούρειος ίππος τα social media - Η Αυστραλία φέρνει την ψηφιακή ταυτοποίηση από την πίσω πόρτα - Οι ΗΠΑ απαιτούν το ιστορικό 5 χρόνων από τους τουρίστες!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ζάκυνθος: Ένα δίχρονο παιδάκι νεκρό από πίτμπουλ – Χάσαμε το μέτρο απέναντι στη φύση και το πληρώνουμε με αίμα;

Ζάκυνθος: Ένα δίχρονο παιδάκι νεκρό από πίτμπουλ – Χάσαμε το μέτρο απέναντι στη φύση και το πληρώνουμε με αίμα;

Η φύση δεν εκδικείται αλλά ενίοτε μας θυμίζει με τραγικούς τρόπους ότι δεν χωρά στα καλούπια της υποκειμενικής «φιλοζωίας» μας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον απαρηγόρητο τσοπάνη – Σκοτώνουμε τα πρόβατά μας για να μας ταΐσουν «πολτό» πολυεθνικών

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον απαρηγόρητο τσοπάνη – Σκοτώνουμε τα πρόβατά μας για να μας ταΐσουν «πολτό» πολυεθνικών

Το ελληνικό κράτος αφανίζει με αδίστακτο τρόπο το ζωικό κεφάλαιο της χώρας - «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά μας ένα - ένα...»

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Άρχισαν να διαφημίζουν τις «ευτυχισμένες» φυλακές του μέλλοντος – Τα Γιάννενα παρουσιάζονται ως πόλη των 15 λεπτών!

Άρχισαν να διαφημίζουν τις «ευτυχισμένες» φυλακές του μέλλοντος – Τα Γιάννενα παρουσιάζονται ως πόλη των 15 λεπτών!

Τα «κλουβιά» γίνονται θελκτικά εάν έχουν χρυσά κάγκελα - Διαφημίζουν τα Γιάννενα ως την πιο ευτυχισμένη πόλη των 15 λεπτών

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Μάθημα «Ηθικής» μπαίνει στα σχολεία αντί για Θρησκευτικά –  Εγχειρίδιο για το πώς να γίνεις «καλός άθεος»

Μάθημα «Ηθικής» μπαίνει στα σχολεία αντί για Θρησκευτικά – Εγχειρίδιο για το πώς να γίνεις «καλός άθεος»

Κονσερβαρισμένο «ήθος» - Το υπουργείο Παιδείας θα μαθαίνει τα παιδιά πώς να είναι «ηθικοί» χωρίς έννοια Θεού και χωρίς προοπτική σωτηρίας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η παραχάραξη των Χριστουγέννων συνεχίζεται – Απρόσωπη «συμπεριληπτική» φάτνη έστησαν στις Βρυξέλλες

Η παραχάραξη των Χριστουγέννων συνεχίζεται – Απρόσωπη «συμπεριληπτική» φάτνη έστησαν στις Βρυξέλλες

Κενά τα πρόσωπα, νεκρά τα νοήματα - Παρόμοια εκτρώματα στήνουν και δήμοι της Ελλάδας, ευτελίζοντας τα Χριστούγεννα με τα λεφτά των δημοτών

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: «Δεν είπα ποτέ γιατί Θεέ μου» – Το μεγαλείο πίστης του Γιάννη που βούτηξε για τον σταυρό στα Θεοφάνεια και έλαβε τον «σταυρό» της αναπηρίας

«Δεν είπα ποτέ γιατί Θεέ μου» – Το μεγαλείο πίστης του Γιάννη που βούτηξε για τον σταυρό στα Θεοφάνεια και έλαβε τον «σταυρό» της αναπηρίας

Ο Γιάννης Δαμιανός έσπασε τον αυχένα του και έμεινε τετραπληγικός τα Θεοφάνεια του 2021 - Στα σχόλια περί «άδικου Θεού» απαντά αφοπλιστικά με τη βιωματική του αλήθεια

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ουκρανία: «Πόλεμος πατήρ κερδών» – Οι ευρωπαίοι ηγέτες καταρρέουν και μας παρασύρουν στον χαμό

Ουκρανία: «Πόλεμος πατήρ κερδών» – Οι ευρωπαίοι ηγέτες καταρρέουν και μας παρασύρουν στον χαμό

Στην Ουκρανία «παίζεται» το μέλλον της ευρωπαϊκής ατζέντας και το συμφέρον των πολυεθνικών που κρατούν τα νήματα των ηγετών της ΕΕ

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Μαζική επιτήρηση με ΑΙ και κάμερες στο Μετρό – Ο Κυρανάκης φέρνει τον «Μεγάλο Αδερφό» στις συγκοινωνίες

Μαζική επιτήρηση με ΑΙ και κάμερες στο Μετρό – Ο Κυρανάκης φέρνει τον «Μεγάλο Αδερφό» στις συγκοινωνίες

Με πρόφαση την εισιτηριοδιαφυγή, η κυβέρνηση κάνει το πρώτο βήμα για να θέσει το δικαίωμα της μετακίνησης υπό ψηφιακή ομηρία

Ελευθέριος Ανδρώνης