ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ

Κορονοϊός: Οι «ειδικοί» μιλούν για νέα δόση από φθινόπωρο, σιωπούν για τις παρενέργειες και ετοιμάζουν τη «χήνα με τα χρυσά αυγά»

Σαν να έχουν «ραντεβού» με τον κορωνοϊό, με το που μπήκε ο Σεπτέμβριος οι «ειδικοί» άρχισαν να προετοιμάζουν τον κόσμο για επόμενη δόση...
Κορονοϊός: Οι «ειδικοί» μιλούν για νέα δόση από φθινόπωρο, σιωπούν για τις παρενέργειες και ετοιμάζουν τη «χήνα με τα χρυσά αυγά»

Όσο οδεύουμε προς το τέλος του καλοκαιριού, οι «ειδικοί» τελάληδες των φαρμακευτικών ξεκινούν να επικαιροποιούν το κλίμα τρομοκρατίας, δίνοντας μια πρόγευση για το τι θα επακολουθήσει μετά το τέλος της θερινής σεζόν.

Όσο ακόμα η Ελλάδα «βουλιάζει» από τουρίστες και το εισαγόμενο χρήμα ρέει άφθονο, οι «ειδικοί» φροντίζουν να κάνουν μετριοπαθείς προειδοποιήσεις για να μην διαταράξουν τον «μύθο» που ζουν οι συμπαθείς σανδαλοφόροι στη χώρα μας και να μη σαμποτάρουν τη βιομηχανία του τουρισμού. Άλλα οι δηλώσεις τους είναι «τόσο – όσο». Ούτε πολύ ανησυχητικές, ούτε πολύ καθησυχαστικές. Υπολογισμένες ακριβώς για να μην ενοχλήσουν την τουριστική «πιάτσα», άλλα να κρατούν σε εγρήγορση και το πελατολόγιο για τα σκευάσματα.

Του στυλ «μην παίρνετε πολύ αέρα, γιατί θα τα κουβεντιάσουμε από φθινόπωρο».

Σαν να πρόκειται για διακόπτη που πατήθηκε από κουμανταδόρο της προπαγάνδας υγειονομικού τρόμου, με το που μπήκε ο Σεπτέμβριος τα ελληνικά ΜΜΕ άρχισαν να παπαγαλίζουν τις πρώτες στροφές από το «ποίημα» του νέου «κύματος» που… έρχεται.

Τα «απειλητικά» δημοσιεύματα για την παραλλαγή «Eris» έκαναν την εμφάνισή τους και βλέπουμε να πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο. «Εντείνεται η ανησυχία στους επιστήμονες για το νέο στέλεχος κορωνοϊού», γράφουν τα συστημικά ΜΜΕ, και εντωμεταξύ η χώρα μας δέχεται ατελείωτα καραβάνια τουριστών από όλο τον κόσμο χωρίς κανέναν υγειονομικό έλεγχο, πράγμα που σημαίνει πώς αν υπήρχε ο παραμικρός λόγος να ανησυχούμε, αυτή τη στιγμή θα είχαν εκδηλωθεί ήδη σοβαρά φαινόμενα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Όμως το «live your myth in Greece» συνεχίζεται απρόσκοπτα. Ξενοδοχεία γεμίζουν, παραλίες γεμίζουν, καταστήματα εστίασης και διασκέδασης ασφυκτιούν. Η φύση πήρε τον δρόμο της όπως κάνει πάντα και η φυσιολογική ζωή επανήλθε στους ρυθμούς της, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τους «ιθαγενείς» που αργά ή γρήγορα «πρέπει» να επιστρέψουν στο πρόγραμμα υγειονομικού «σωφρονισμού».

Άλλωστε οι εξουσιαστές δεν ενδιαφέρονται για τις διεξόδους που χαρίζει η φύση στον άνθρωπο για τις βιολογικές απειλές που αυτός αντιμετωπίζει, καθώς οι ίδιοι πλουτίζουν από τεχνητά αδιέξοδα. Έχοντας κηρύξει πόλεμο στους τρόπους και τους νόμους της φύσης, επιβάλλουν τους δικούς τους όρους, δηλαδή τους όρους της αγοράς, της αέναης προξένησης (ή μεγέθυνσης) προβλημάτων, που φέρουν τις δικές τους πανάκριβες «λύσεις», τις οποίες και μονοπωλούν.

Και οι νόμοι της αγοράς υπαγορεύουν ότι το «διάλειμμα» τελειώνει και τα «κεφάλια» πρέπει να μπουν μέσα. Αν το καπιταλιστικό σύστημα αποκόμισε μυθικά πλούτη με το «εργαλείο» της πανδημίας, είναι εντελώς βλακώδες να πιστεύει κάποιος ότι δεν θα το χρησιμοποιήσει και δεύτερη φορά.

Η χήνα με τα χρυσά αυγά που λέγεται υγειονομική «απειλή», δεν μπορεί να μένει για πολύ ανενεργή. Και άλλωστε έχουμε φτάσει σε ένα σημείο κοινωνικής δουλικότητας που δεν μας πέφτει πια… λόγος για τη φυσιολογικότητα της ζωής. Γι’ αυτή αποφασίζουν οι παγκόσμιοι «επιστάτες» μας όπως ο ΠΟΥ και το WEF. Αυτοί μας ορίζουν πότε θα είναι απαραίτητη η επόμενη δόση για την Covid, πότε θα έρθει η επόμενη πανδημία, πότε θα λιώσουν οι πάγοι, ποια είναι η «φυσιολογική» οικογένεια, ποιος είναι ο «φυσιολογικός» άνθρωπος κ.ο.κ.

Και οι κυβερνήσεις ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τις επιταγές της ελίτ. Και ακολουθούν το ίδιο ιερό «δόγμα» της Νέας Εποχής. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα το επινοούν και αν υπάρχει το μεγεθύνουν. Και η ελληνική κυβέρνηση διαπρέπει στην προθυμία για την υπηρέτηση αυτού του «δόγματος».

Η Μίνα Γκάγκα έδωσε το σύνθημα

Πριν από μερικές μέρες, η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα δήλωσε στην ΕΡΤ ότι θα χρειαστούμε νέα δόση εμβολίου για τον κορωνοϊό το φθινόπωρο, όπως χρειάζεται για την γρίπη.

Βέβαια το γεγονός ότι από την πρώτη δόση που έκανε ο ελληνικός πληθυσμός, μέχρι τη δόση του φθινοπώρου που έρχεται, έχουν παρεμβληθεί εκατοντάδες ξαφνικοί θάνατοι νέων ανθρώπων, χιλιάδες σοβαρές παρενέργειες και μια τρομακτική εκτίναξη της θνησιμότητας, είναι ο «ελέφαντας» στο δωμάτιο για τον οποίο όλοι κάνουν πώς δεν τον βλέπουν, ακόμα και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού.

Το γεγονός ότι εκατομμύρια Έλληνες πιέστηκαν, εκβιάστηκαν, διώχθηκαν, λοιδορήθηκαν, χειραγωγήθηκαν και υποχρεώθηκαν να λάβουν μια πειραματική «βόμβα» για τον οργανισμό τους, δεν αποτελεί καν δημόσιο αντικείμενο συζήτησης. Δεν πιέζει ο λαός να μάθει την αλήθεια και για την ακρίβεια δεν θέλει να ξέρει. Προτιμά την άγνοια. Γιατί; Διότι ο «σωφρονισμός» πέτυχε σε μεγάλο βαθμό, και το απέδειξε το 41%.

Άρα λοιπόν, γιατί να μην ζητάει με χαλαρότητα μια νέα δόση από φθινόπωρο η κυρία Γκάγκα, παρά τα εγκλήματα που έχουν γίνει; Γιατί να μας φαίνεται περίεργο, που τα κέντρα εξουσίας έχουν επιβάλλει τη δική τους κοσμοθεωρία στις μάζες; Εάν δεν αναζητάς την αλήθεια, τι θα σου στοιχίσει να καταπιείς άλλο ένα ψέμα;

Ελευθέριος Ανδρώνης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Ένας περήφανος Πόντιος που έμαθε τις ελληνικές ρίζες του και υπέστη ανελέητες διώξεις από τους Τούρκους, κινδυνεύει να εκδοθεί στο καθεστώς Ερντογάν με τη συμβολή της Ελλάδας!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η βιβλιοθήκη του σκότους: Τα βιβλία μαγείας και αποκρυφισμού που αγόραζε ο Επστάιν αποκαλύπτουν το κτηνώδες προφίλ του

Η βιβλιοθήκη του σκότους: Τα βιβλία μαγείας και αποκρυφισμού που αγόραζε ο Επστάιν αποκαλύπτουν το κτηνώδες προφίλ του

Βιβλία για παιδεραστία, σεξουαλική γιόγκα, σκοτεινά τάγματα μαγείας και Καμπαλισμό διάβαζε αποδεδειγμένα ο σατανικός Τζέφρι Επστάιν

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Αντικατασκοπεία made in China; – Για τους «Κινέζους» κατασκόπους μαθαίνουμε τα πάντα αλλά για τους Τούρκους το απόλυτο σκοτάδι

Αντικατασκοπεία made in China; – Για τους «Κινέζους» κατασκόπους μαθαίνουμε τα πάντα αλλά για τους Τούρκους το απόλυτο σκοτάδι

Ο σμήναρχος-κατάσκοπος της Κίνας «βγήκε» στα πρωτοσέλιδα ελέω ΗΠΑ, αλλά για πλήθος άλλων περιπτώσεων δεν συμβαίνει το ίδιο

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Το φρεάτιο της κόλασης άνοιξε: Τα έγγραφα Επστάιν αποκαλύπτουν το σατανικό δίκτυο της Ελίτ

Το φρεάτιο της κόλασης άνοιξε: Τα έγγραφα Επστάιν αποκαλύπτουν το σατανικό δίκτυο της Ελίτ

Οι εξουσιαστές της Δύσης νοιώθοντας «θεοί» τελικά έγιναν δαίμονες - Παιδεραστία, όργια, αποκρυφισμός, ευγονική και πολιτικές πλεκτάνες συγκλονίζουν τον πλανήτη

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η Υπαπαντή του Κυρίου: Η μητρότητα, η αγκαλιά του Συμεών και το θαύμα της ζωής

Η Υπαπαντή του Κυρίου: Η μητρότητα, η αγκαλιά του Συμεών και το θαύμα της ζωής

Η Υπαπαντή είναι ένα ευλογημένο «εγχειρίδιο» μητρότητας - Από την αγκαλιά της μάνας Παναγίας στην αγκαλιά της Εκκλησίας και τον τύπο της που είναι ο Δίκαιος Συμεών

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Αγγλία: Οι «θεωρίες συνομωσίας» γίνονται πραγματικότητα – Ζώνες των 15 λεπτών με εσωτερικά «διαβατήρια» μετακίνησης στην Οξφόρδη

Αγγλία: Οι «θεωρίες συνομωσίας» γίνονται πραγματικότητα – Ζώνες των 15 λεπτών με εσωτερικά «διαβατήρια» μετακίνησης στην Οξφόρδη

100 μέρες ελεύθερης κυκλοφορίας και μετά πρόστιμα - Το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης μετατρέπεται σε «συνάλλαγμα» συμμόρφωσης

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Πλημμύρες – Βιολάντα – Τροχαίο στη Ρουμανία: Από δράμα σε δράμα χωρίς ανάσα και χωρίς μετάνοια

Πλημμύρες – Βιολάντα – Τροχαίο στη Ρουμανία: Από δράμα σε δράμα χωρίς ανάσα και χωρίς μετάνοια

Τρεις συμφορές σε λίγες μέρες - Μια χώρα σε διαρκή οδύνη όσο απομακρύνεται από την πρόνοια του Θεού - Πως πύκνωσε έτσι το κακό των ημερών μας;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Τραγωδία στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: Ανύπαρκτο κράτος – Αχόρταγη παραγωγή – Απανθρακωμένες ζωές

Τραγωδία στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: Ανύπαρκτο κράτος – Αχόρταγη παραγωγή – Απανθρακωμένες ζωές

Ανείπωτος θρήνος – Πέντε γυναίκες νεκρές στο νυχτοκάματο ενός εργοστασίου σε μια χώρα που κανένας εργαζόμενος δεν μπορεί να νοιώθει ασφαλής

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ακραία παρακμή: Νόμος ΙΧ για την Όλγα Κεφαλογιάννη – «Πριβέ» τροπολογίες για υπουργούς σε ένα καθεστώς «Τσιφλικοκρατίας»!

Ακραία παρακμή: Νόμος ΙΧ για την Όλγα Κεφαλογιάννη – «Πριβέ» τροπολογίες για υπουργούς σε ένα καθεστώς «Τσιφλικοκρατίας»!

Δημοκρατία ιδιωτικής χρήσεως - Η κυβέρνηση πέρασε «νύχτα» μια τροπολογία για τη συνεπιμέλεια και «όλως τυχαίως» η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν η πρώτη που την αξιοποίησε

Ελευθέριος Ανδρώνης