ΜΑΝΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Ποιες εμφανίσεις; Το θέμα είναι να… εμφανιστεί

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σχολιάζει τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό λίγες ημέρες πριν από το ταξίδι στην Ολλανδία
Ποιες εμφανίσεις; Το θέμα είναι να… εμφανιστεί

Ύστερα από αρκετά χρόνια, ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μία, ομολογουμένως, εντυπωσιακή κίνηση.

Η παρουσίαση των εμφανίσεων στο Ίδρυμα Ευγενίδου είχε θετικό πρόσημο.

Υπό την έννοια ότι δεν υπήρξε το παραμικρό που να αφέθηκε στην τύχη του.

Άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο είχαν τη διάθεση να εξυπηρετήσουν, να συζητήσουν, να εξωτερικεύσουν…

Σίγουρα το γεγονός αυτό καθ’ αυτό επέτρεπε μία πιο… ανάλαφρη ατμόσφαιρα, στο περιθώριο της σκληρής δουλειάς που έχει αρχίσει να υφίσταται και θα ενταθεί στην Ολλανδία.

Δεν υπάρχει περίπτωση να κριθούν οι εμφανίσεις στυλιστικά. Κάτι θα σου αρέσει, κάτι όχι… Γούστα είναι αυτά. Και σίγουρα η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων δεν έχει τις γνώσεις ενός designer.

Με βεβαιότητα θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι εμφανίσεις κρίνονται μία μέρα. Εκείνη της παρουσίασης.

Μετά, όσο κυλά το καλοκαίρι, σημασία έχουν οι… εμφανίσεις. Στα φιλικά παιχνίδια βεβαίως-βεβαίως.

Όμορφο ποδόσφαιρο θέλει να βλέπει ο φίλαθλος. Δεν καταλαβαίνει πολλά-πολλά για την υφή της φανέλας κτλ. Και καλά κάνει.

Το πρόσημο θα ήταν ούτως ή άλλως θετικό από τη στιγμή που η ομάδα ενισχύεται οικονομικά απ’ αυτή τη συμφωνία.

Επιπλέον, η Kappa ξυπνά αναμνήσεις της επιτυχημένης διετίας 1993-1995. Το video που προβλήθηκε στο Πλανητάριο ήταν καλοδουλεμένο.

Βήμα-βήμα με νηφαλιότητα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός, προερχόμενος από δεκάδες προβλήματα, πέτυχε μία σπουδαία συμφωνία και την παρουσίασε σε μία όμορφη τελετή. Τελεία.

Παράλληλα, εξακολουθεί να «τρέχει» το πλάνο του στο αγωνιστικό σκέλος (επεκτάσεις, ανανεώσεις, αποδεσμεύσεις).

Στην εκδήλωση υπήρξε παρουσία ή εκπροσώπηση από αρκετές παναθηναϊκές πλευρές.

Να είναι άραγε αυτό ένας καλός οιωνός ως προς τη συσπείρωση που τόσο ακούγεται το τελευταίο διάστημα; Θα δείξει.

Αρνητικό πρόσημο «κουβαλά» το γεγονός ότι δεν έχουν παρουσιαστεί τα εισιτήρια διαρκείας.

Ενδεχομένως να ετοιμάζεται κάτι εντυπωσιακό και σε αυτό το μέτωπο.

Όνομα-κράχτης, με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα, φαντάζει απίθανο να έρθει.

Ας είναι. Βήμα-βήμα, με νηφαλιότητα και διάθεση σε όλους τους τομείς. Μέχρι να… εμφανιστεί ο πραγματικός Παναθηναϊκός.

Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης: Πώς θα ξαναγίνουμε «Ζορμπάδες»;

Πώς θα ξαναγίνουμε «Ζορμπάδες»;

Ο ζορμπάς δεν έχει συνδεθεί απαραίτητα με αξιέπαινες ενέργειες. Ο «Ζορμπάς», όμως, είναι η επιτομή του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού

Μάνος Ανδρουλάκης
Μάνος Ανδρουλάκης: Εκείνη ήταν Μίλαν, εκείνος δεν είναι ακόμα Παναθηναϊκός

Εκείνη ήταν Μίλαν, εκείνος δεν είναι ακόμα Παναθηναϊκός

Σχόλιο με αφορμή τη φιλική αναμέτρηση Μίλαν - Παναθηναϊκός

Μάνος Ανδρουλάκης
Μάνος Ανδρουλάκης: Παναθηναϊκός: Να γίνουν Ιακωβίδηδες

Παναθηναϊκός: Να γίνουν Ιακωβίδηδες

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών λόγω Ολυμπιακών Αγώνων είναι ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ο αρσιβαρίστας που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Μάνος Ανδρουλάκης
Μάνος Ανδρουλάκης: Παναθηναϊκός: Βαριά πόδια, έλλειψη φρεσκάδας

Παναθηναϊκός: Βαριά πόδια, έλλειψη φρεσκάδας

Δεν ήταν καθόλου καλή η εικόνα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο μεγαλύτερο διάστημα του φιλικού ματς με την Άλκμααρ.

Μάνος Ανδρουλάκης
Μάνος Ανδρουλάκης: Παναθηναϊκός: Μην ξεγράφετε τον Ενγκμπακοτό

Παναθηναϊκός: Μην ξεγράφετε τον Ενγκμπακοτό

Ενδιαφέροντα στοιχεία έχουν προκύψει αυτές τις πρώτες ημέρες στο Χορστ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μάνος Ανδρουλάκης
Μάνος Ανδρουλάκης: Παναθηναϊκός: Έβαλε… δευτέρα και πάει

Παναθηναϊκός: Έβαλε… δευτέρα και πάει

Αργά και προσεκτικά κινήθηκε όλο αυτό το διάστημα (και έτσι θα συνεχίσει δηλαδή) η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μάνος Ανδρουλάκης
Μάνος Ανδρουλάκης: Παναθηναϊκός: (Και) γι’ αυτό βγαίνεις Ευρώπη…

Παναθηναϊκός: (Και) γι’ αυτό βγαίνεις Ευρώπη…

Κυλούν οι μέρες και πλέον το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας επί ελληνικού εδάφους οδεύει προς την ολοκλήρωσή του.

Μάνος Ανδρουλάκης
Μάνος Ανδρουλάκης: Για κάποιους ο Παναθηναϊκός Β’ έχει αξία

Για κάποιους ο Παναθηναϊκός Β’ έχει αξία

Για ορισμένους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού... Α', πιθανή παρουσία στον Β' έχει χαρακτήρα υποβιβασμού.

Μάνος Ανδρουλάκης
Μάνος Ανδρουλάκης: Παναθηναϊκός: Η υπομονή είναι αρετή

Παναθηναϊκός: Η υπομονή είναι αρετή

Έργα και όχι λόγια θέλουν να δουν οι φίλαθλοι της ομάδας που ειδικά την τελευταία 10ετία βιώνουν τη μία πίκρα μετά την άλλη.

Μάνος Ανδρουλάκης