Ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει για όσα βίωσε η στο Περιστέρι, μία πραγματικότητα που δεν αντιμετωπίζει πρώτη φορά, αλλά αδυνατεί να σταματήσει

Το ματς στο Περιστέρι προσέφερε στην ΑΕΚ την εικόνα της… συνέχειας στην αντίδραση που έβγαλε μετά τον Παναιτωλικό. Φτάνει; Δεν φτάνει.

Η ΑΕΚ στο Περιστέρι κέρδισε, είδε παίκτες να επιστρέφουν στις καλές εμφανίσεις και βρήκε για δεύτερο σερί ματς μία σωστή ανασταλτική λειτουργία, είδε το σύνολο να ανταποκρίνεται παρά τις απουσίες, αλλά πήρε ακόμη ένα «μήνυμα» από τη διαιτησία ότι «δεν την βλέπουν!» και «δεν την υπολογίζουν».

Ο Γκορτσίλας στο χορτάρι και ο Τρεϊμάνις στο VAR στο Περιστέρι τόσο στο πέναλτι στον Μάνταλο, όσο και στο χτύπημα του Κουλούρη στον αρχηγό της ΑΕΚ απ-έδειξαν ότι υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση. Για ακόμη ένα ματς η Ενωση είδε τους άρχοντες του αγώνα, αυτούς που υποτίθεται μοιράζουν δικαιοσύνη και με την βοήθεια του VAR πια, να είναι απέναντι. Δεν είναι το πρώτο ματς, το βιώνει η ΑΕΚ όλο αυτό έντονα φέτος, αλλά και από πέρυσι. Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός περνά… αέρα όπου θέλει με ότι «αβάντα» μπορεί να προκύψει για να καλύψει το κακό αγωνιστικό πρόσωπο, ενώ ο ΠΑΟΚ πάει να σπάσει ρεκόρ σε πέναλτι με το τελευταίο στο Βόλο να γράφει ιστορία πια…

Τα περισσότερα είναι γνωστά πια. Και το τι παίρνουν ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ και το τι δεν παίρνει η ΑΕΚ. Όπως και ότι η ΑΕΚ θέλει να πάει μεγαλύτερη κόντρα τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αλλά δεν το κάνει. Το γιατί το γνωρίζει η ίδια… Η τελευταία διαρροή για «έρωτες» δεν μου λέει και πολλά. Πάω στα 20 χρόνια στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ σε λίγο καιρό και τα έχω δει όλα αυτά με κάθε πιθανό τρόπο.

Όμως όποτε γίνει η ρεβάνς του Κυπέλλου (μετά την αναβολή που προέκυψε) η ΑΕΚ θα παίζει ένα σημαντικό αγώνα για την πρόκριση στον ημιτελικό. Αν είναι πάλι θύμα, θα είναι αργά για δάκρυα και έρωτες. Ένας ζωντανός στόχος έμεινε. Και αφού δεν αποφάσισε να πάρει μεταγραφή για να ενισχύσει την προσπάθεια της, ας «προστατευτεί» έστω για να μην την «κατακρεουργήσουν».

ΥΓ: Σήμερα η ΑΕΚ έχει εγκλωβισμένους παίκτες και στελέχη στην Αττική Οδό. Στο ξενοδοχείο, αλλά δίχως δωμάτιο. Κακή, κάκιστη απόφαση να ξεκινήσει η προπόνηση και να μην τους πουν να φύγουν άμεσα από τα Σπάτα. Για την ιστορία… ΚονέΠαπαδημητρίου δεν πήγαν καν στα Σπάτα, αλλά είπαν να γίνει κανονικά η προπόνηση.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο