Απίθανο σκηνικό με θύμα 13χρονή που εξαπατήθηκε από ληστές!
Τεράστια προσοχή σε αυτούς που προσπαθούν να σας εξαπατήσουν!
Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις Αχαρνές, με θύμα μια 13χρονη, η οποία εξαπατήθηκε από επιτήδειους που προσποιήθηκαν ότι οι γονείς της βρίσκονται σε κίνδυνο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άγνωστος δράστης τηλεφώνησε στο σταθερό τηλέφωνο της οικογένειας και κατάφερε να πείσει την ανήλικη ότι οι γονείς της είχαν εμπλακεί σε σοβαρό συμβάν. Για να «ξελασπώσει» την οικογένειά της, όπως της είπε, έπρεπε να παραδώσει άμεσα τα μετρητά και τα χρυσαφικά του σπιτιού.
Η 13χρονη, μέσα στον πανικό της μάζεψε όσα χρήματα και χρυσαφικά υπήρχαν στο σπίτι και τα άφησε σε προκαθορισμένο σημείο, όπου λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκαν οι δράστες και τα παρέλαβαν.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία, με τις αρχές να εφιστούν για ακόμη μία φορά την προσοχή στους πολίτες, καθώς οι επιτήδειοι συνεχίζουν να βρίσκουν νέα θύματα, εκμεταλλευόμενοι τον φόβο.