ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Συμπλοκή με τραυματίες στην Πλατεία Σπάθα στη Νίκαια – Τρεις στο νοσοκομείο

Η συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων.
Συμπλοκή με τραυματίες στην Πλατεία Σπάθα στη Νίκαια – Τρεις στο νοσοκομείο

Σκηνές έντασης και βίας εκτυλίχθηκαν το βράδυ στην πλατεία Σπάθα στη Νίκαια, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που φέρεται να κατέληξε σε συμπλοκή μεταξύ ομάδων νεαρών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα από τον έλεγχο, με ξυλοδαρμούς, χρήση ροπάλων και, κατά κάποιες αναφορές, ακόμη και παρουσία όπλων.

Η συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων, τα οποία μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους, ενώ οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του επεισοδίου.

Η περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε προσαγωγές και συλλογή καταθέσεων. Η τοπική κοινωνία είναι αναστατωμένη, καθώς η πλατεία αποτελεί σημείο συνάντησης οικογενειών και νέων και κανείς δεν περίμενε ένα τέτοιο περιστατικό να σημειωθεί στο κέντρο της Νίκαιας.

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Συμβαίνει Τώρα: Γιώργος Παπαδάκης: Πέθανε από έμφραγμα

Γιώργος Παπαδάκης: Πέθανε από έμφραγμα

Ο γνωστός δημοσιογράφος διακομίσθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, έπειτα από βαρύτατο έμφραγμα.

Συμβαίνει Τώρα
Συμβαίνει Τώρα: Μολότοφ στο τμήμα της Κυψέλης

Μολότοφ στο τμήμα της Κυψέλης

Τρεις μολότοφ στο τμήμα της Κυψέλης.

Συμβαίνει Τώρα
Συμβαίνει Τώρα: Σοβαρή συμπλοκή νεαρών στο Ρολόι στον Πειραιά – Άτομο έπεσε στη θάλασσα για να σωθεί

Σοβαρή συμπλοκή νεαρών στο Ρολόι στον Πειραιά – Άτομο έπεσε στη θάλασσα για να σωθεί

Μάρτυρες αναφέρουν πως ένα μεγάλο τσούρμο καταδίωξε έναν νεαρό, ο οποίος στην προσπάθειά του να ξεφύγει πήδηξε στη θάλασσα να σωθεί.

Συμβαίνει Τώρα
Συμβαίνει Τώρα: Συμβαίνει τώρα: Σφοδρό τροχαίο στο Παγκράτι – Γυναίκα κάτω από όχημα – Βγαίνουν καπνοί

Συμβαίνει τώρα: Σφοδρό τροχαίο στο Παγκράτι – Γυναίκα κάτω από όχημα – Βγαίνουν καπνοί

Η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε κάτω από το αυτοκίνητο ενώ έχει τραυματιστεί και η οδηγός του οχήματος.

Συμβαίνει Τώρα
Συμβαίνει Τώρα: Συμβαίνει Τώρα: Πτώση αμαξιού στην Σαλαμίνα στα φέρι μποτ με γυναίκα εγκλωβισμένη εντός του Ι.Χ.

Συμβαίνει Τώρα: Πτώση αμαξιού στην Σαλαμίνα στα φέρι μποτ με γυναίκα εγκλωβισμένη εντός του Ι.Χ.

Πτώση αμαξιού στην Σαλαμίνα στα φέρι μποτ με γυναίκα εγκλωβισμένη εντός του Ι.Χ..

Συμβαίνει Τώρα
Συμβαίνει Τώρα: ΣΟΚ και δέος στην Εφημερία του Γεννηματάς – Ούτε στο Κίεβο τέτοιες συνθήκες (βίντεο)

ΣΟΚ και δέος στην Εφημερία του Γεννηματάς – Ούτε στο Κίεβο τέτοιες συνθήκες (βίντεο)

Το βίντεο είναι από την εφημερία του Γεννηματάς το βράδυ της Παρασκευής και πραγματικά μόνο ντροπή μπορεί να νιώσει κανείς βλέποντας τις συνθήκες που αναγκάζονται να υπομένουν εκατοντάδες πολίτες.

Συμβαίνει Τώρα
Συμβαίνει Τώρα: Λήξη συναγερμού στα Εξάρχεια, ψευδής ο συναγερμός για ύποπτο σακίδιο

Λήξη συναγερμού στα Εξάρχεια, ψευδής ο συναγερμός για ύποπτο σακίδιο

Η κυκλοφορία στα Εξάρχεια αποκαταστάθηκε μετά τον έλεγχο ύποπτου σακιδίου κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Το ΤΕΕΜ εντόπισε μόνο προσωπικά αντικείμενα.

Συμβαίνει Τώρα
Συμβαίνει Τώρα: Σεισμός τώρα: Κουνήθηκε όλη η Αθήνα

Σεισμός τώρα: Κουνήθηκε όλη η Αθήνα

Σεισμός τώρα, κουνήθηκε όλη η Αττική

Συμβαίνει Τώρα
Συμβαίνει Τώρα: Σεισμός αισθητός στην Αττική

Σεισμός αισθητός στην Αττική

Σεισμός αισθητός στην Αττική λίγο πριν τις 12:30 το βράδυ της Δευτέρας.

Συμβαίνει Τώρα