ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Αποκάλυψη: Έτσι θα είναι σε 5 ώρες και 59 λεπτά οι Τούρκοι στην Θεσσαλονίκη

Αποκάλυψη πώς θα μπορέσουν οι Τούρκοι να είναι σε μόλις τρεις ώρες και πενήντα λεπτά και στην Αθήνα.
Αποκάλυψη: Έτσι θα είναι σε 5 ώρες και 59 λεπτά οι Τούρκοι στην Θεσσαλονίκη

Αποκάλυψη: Έτσι θα είναι σε 5 ώρες και 59 λεπτά οι Τούρκοι στην Θεσσαλονίκη και όχι σε 5 όπως είπε ο Τούρκος πολιτικός.

Το στέλεχος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος AKP του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και στενός του φίλος, Μετίν Κιουλούνκ, σε σχετικό «παραλήρημα» του είπε πως αν η Ελλάδα εκτοξεύσει πυραύλους κατά της Τουρκίας οι Τούρκοι θα φτάσουν σε πέντε ώρες στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες πέντε ώρες στην Αθήνα.

«Η Ελλάδα λέει θα εκτοξεύσει πυραύλους. Ας το κάνει να δούμε τι θα γίνει. Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Θεσσαλονίκη. Και σε άλλες 5 ώρες θα είμαστε στην Αθήνα. Οτιδήποτε κι αν κάνουν. Μην ξεχνάτε, δεν υπάρχει πια η παλιά Τουρκία», σημείωσε.

Φυσικά και ο Μετίν Κιουλούνκ έκανε ένα… λάθος.

Για να φτάσεις οδικώς στην Θεσσαλονίκη από την Κωνσταντινούπολη χρειάζεσαι πέντε ώρες και πενήντα εννιά λεπτά.

Έπεσε 59 λεπτά έξω ο Τούρκος.

Αποκάλυψη: Έτσι θα είναι σε 5 ώρες και 59 λεπτά οι Τούρκοι στην Θεσσαλονίκη

Ο μόνος τρόπος να έρθουν οι Τούρκοι στην Θεσσαλονίκη είναι οδικώς ως τουρίστες για το σπίτι του Κεμάλ Ατατουρκ.

Αλλιώς από τον Έβρο δεν περνάει τίποτα και το ξέρουν πως θα πάθουν πανωλεθρία.

Όλα τα άλλα είναι για… εσωτερική (σ.σ. και στην Ελλάδα και την Τουρκία) κατανάλωση.

Τώρα αναφορικά με την Αθήνα που ανέφερε ο Τούρκος φίλος του Ερντογάν, εδώ του έχουμε μία καλύτερη και πιο γρήγορη λύση.

Με 142 ευρώ μπορεί να έρθει με το αεροπλάνο ένας Τούρκος στην Αθήνα από τη Σμύρνη.

Και σε μόλις τρείς ώρες και πενήντα λεπτά. Μία ώρα και δέκα λεπτά πιο γρήγορα απ’ όσο είπε.

Αποκάλυψη: Έτσι θα είναι σε 5 ώρες και 59 λεπτά οι Τούρκοι στην Θεσσαλονίκη

Αποκάλυψη: Έτσι θα είναι σε 5 ώρες και 59 λεπτά οι Τούρκοι στην Θεσσαλονίκη

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελληνοτουρκικά: Οι Αμερικανοί τίναξαν την παράνομη τουρκική Γαλάζια Πατρίδα στον αέρα

Οι Αμερικανοί τίναξαν την παράνομη τουρκική Γαλάζια Πατρίδα στον αέρα

«Η εμπλοκή των ΗΠΑ μέσω της Chevron συνιστά έμμεση επιβεβαίωση ότι η αμερικανική πλευρά δεν αναγνωρίζει τη λογική της τουρκολιβυκής χάραξης».

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Αντίδραση της Τουρκίας για τις έρευνες για υδρογονάνθρακες νότια της Κρήτης αλλά μέχρι εκεί καθώς εμπλέκονται οι Αμερικάνοι

Αντίδραση της Τουρκίας για τις έρευνες για υδρογονάνθρακες νότια της Κρήτης αλλά μέχρι εκεί καθώς εμπλέκονται οι Αμερικάνοι

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως οι κινήσεις της Ελλάδας στην περιοχή «αντίκεινται στο διεθνές δίκαιο και στις σχέσεις καλής γειτονίας».

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τούρκοι: Οι Έλληνες θα μας κλέψουν τον πατσά

Τούρκοι: Οι Έλληνες θα μας κλέψουν τον πατσά

Τουρκικά μέσα μιλούν για ελληνική πρωτοβουλία σχετικά με τον πατσά και την UNESCO, με τη συζήτηση να φουντώνει.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Μάζης: Μικρό καλάθι για τα ελληνικά κοιτάσματα, προσοχή σε συνδιαχείριση με Τουρκία

Μάζης: Μικρό καλάθι για τα ελληνικά κοιτάσματα, προσοχή σε συνδιαχείριση με Τουρκία

Ο καθηγητής Γιάννης Μάζης αναλύει τις ενεργειακές εξελίξεις και προειδοποιεί για τις γεωπολιτικές προεκτάσεις τους.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Οι Τουρκοι φτιάχνουν πύραυλο με εκτιμώμενο βεληνεκές έως και 2.000 χιλιόμετρα

Οι Τουρκοι φτιάχνουν πύραυλο με εκτιμώμενο βεληνεκές έως και 2.000 χιλιόμετρα

Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής επίσημες δηλώσεις από τουρκικής πλευράς για τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Οι ΗΠΑ προσφέρουν MQ 1C Gray Eagle στην Ελλάδα

Οι ΗΠΑ προσφέρουν MQ 1C Gray Eagle στην Ελλάδα

Η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από τεχνικές αξιολογήσεις για το κόστος χρήσης, τη συντήρηση και την υλικοτεχνική υποστήριξη.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τούρκοι: Βλέποντας το τουρκικό «KAPLAN» (Τίγρης), οι Έλληνες κλαίνε για τα M113 τους

Τούρκοι: Βλέποντας το τουρκικό «KAPLAN» (Τίγρης), οι Έλληνες κλαίνε για τα M113 τους

Σε επιχειρησιακό επίπεδο, η σύγκριση νέας πλατφόρμας όπως το KAPLAN με εκσυγχρονισμό M113 δεν είναι απλή.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ερωτήματα για την απουσία Δένδια από τη σύνοδο Ελλάδας – Τουρκίας

Ερωτήματα για την απουσία Δένδια από τη σύνοδο Ελλάδας – Τουρκίας

Η απουσία του Νίκου Δένδια από τη σύνοδο Μητσοτάκη Ερντογάν στην Άγκυρα προκαλεί ερωτήματα ενόψει κρίσιμων ελληνοτουρκικών επαφών.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: USAF KC 135 σε επαναλαμβανόμενη αποστολή ανοιχτά της Πελοποννήσου – Τι δείχνει η εικόνα

USAF KC 135 σε επαναλαμβανόμενη αποστολή ανοιχτά της Πελοποννήσου – Τι δείχνει η εικόνα

Η παρουσία KC 135 συνδέεται κατά κανόνα με επιχειρήσεις εναέριου ανεφοδιασμού μαχητικών ή αεροσκαφών ISR (για συλλογή πληροφοριών).

Ελληνοτουρκικά