ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Αποκάλυψη ΣΟΚ από πρέσβη για την Τουρκία σε μυστικό δείπνο

Σε μια αποκάλυψη σοκ για την Τουρκία, που επηρεάζει τα Ελληνοτουρκικά θέματα προχώρησε πρέσβης σε μυστικό δείπνο.
Ελληνοτουρκικά: Αποκάλυψη ΣΟΚ από πρέσβη για την Τουρκία σε μυστικό δείπνο

Ελληνοτουρκικά: Την ώρα που σύμβουλος του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προειδοποιεί για πόλεμο, μια αποκάλυψη σοκ από τον Πρέσβη της Γηραιάς Αλβιώνας Μάθιου Λοτζ, έρχεται για να ταράξει τα νερά.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της σήμερα, Σάββατο (16/10), η εφημερίδα «Εστία», μετρημένες είναι οι μέρες του Ερντογάν καθώς οδεύουμε προς αναίμακτη μετάβαση κάτι που αποκάλυψε σε μυστικό δείπνο στην Αθήνα την Τετάρτη το βράδυ στην οδό Πλουτάρχου.

Πολλά ήταν τα Κυβερνητικά μέλη αλλά και εκείνα της αντιπολίτευσης που έδωσαν το παρών στο δείπνο των πρέσβεων της Μεγάλης Βρετανίας και έγιναν μάρτυρες των μεγάλων αυτών αποκαλύψεων για την Τουρκία που αφορούν φυσικά και την Ελλάδα.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Εστία»:

Ελληνοτουρκικά: Αποκάλυψη ΣΟΚ από πρέσβη για την Τουρκία σε μυστικό δείπνο

 

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελληνοτουρκικά: Οι ΗΠΑ προσφέρουν MQ 1C Gray Eagle στην Ελλάδα

Οι ΗΠΑ προσφέρουν MQ 1C Gray Eagle στην Ελλάδα

Η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από τεχνικές αξιολογήσεις για το κόστος χρήσης, τη συντήρηση και την υλικοτεχνική υποστήριξη.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τούρκοι: Βλέποντας το τουρκικό «KAPLAN» (Τίγρης), οι Έλληνες κλαίνε για τα M113 τους

Τούρκοι: Βλέποντας το τουρκικό «KAPLAN» (Τίγρης), οι Έλληνες κλαίνε για τα M113 τους

Σε επιχειρησιακό επίπεδο, η σύγκριση νέας πλατφόρμας όπως το KAPLAN με εκσυγχρονισμό M113 δεν είναι απλή.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ερωτήματα για την απουσία Δένδια από τη σύνοδο Ελλάδας – Τουρκίας

Ερωτήματα για την απουσία Δένδια από τη σύνοδο Ελλάδας – Τουρκίας

Η απουσία του Νίκου Δένδια από τη σύνοδο Μητσοτάκη Ερντογάν στην Άγκυρα προκαλεί ερωτήματα ενόψει κρίσιμων ελληνοτουρκικών επαφών.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: USAF KC 135 σε επαναλαμβανόμενη αποστολή ανοιχτά της Πελοποννήσου – Τι δείχνει η εικόνα

USAF KC 135 σε επαναλαμβανόμενη αποστολή ανοιχτά της Πελοποννήσου – Τι δείχνει η εικόνα

Η παρουσία KC 135 συνδέεται κατά κανόνα με επιχειρήσεις εναέριου ανεφοδιασμού μαχητικών ή αεροσκαφών ISR (για συλλογή πληροφοριών).

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Οι ελληνικές Belharra και τα Rafale στο στόχαστρο των Κινέζων; Που δίνουν τεχνολογία και στην Τουρκία

Οι ελληνικές Belharra και τα Rafale στο στόχαστρο των Κινέζων; Που δίνουν τεχνολογία και στην Τουρκία

Το κρίσιμο ερώτημα που ανακύπτει είναι αν τέτοιες πληροφορίες θα μπορούσαν, άμεσα ή έμμεσα, να καταλήξουν και σε τρίτες χώρες.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: ΗΠΑ και Τουρκία σε ναυπηγική συνεργασία λόγω Κίνας

ΗΠΑ και Τουρκία σε ναυπηγική συνεργασία λόγω Κίνας

Οι ΗΠΑ αναζητούν συμμάχους στη ναυπηγική καθώς η Κίνα κυριαρχεί στη θάλασσα.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Το τόξο των Rafale και ο γεωπολιτικός εγκλωβισμός της Τουρκίας

Το τόξο των Rafale και ο γεωπολιτικός εγκλωβισμός της Τουρκίας

Για την Ελλάδα η επιλογή των Rafale δεν αφορά μόνο την αεροπορική υπεροχή στο Αιγαίο.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Mirage 2000-5: Γιατί η Γαλλία τα κρατά και η Ελλάδα τα πουλά

Mirage 2000-5: Γιατί η Γαλλία τα κρατά και η Ελλάδα τα πουλά

Η Γαλλία διατηρεί τα Mirage 2000-5 δίπλα στο Rafale F4 ενώ η Ελλάδα εξετάζει πώληση Οι λόγοι είναι επιχειρησιακοί οικονομικοί και δομικοί.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Παραγγελία 195 εκατ δολαρίων των ΗΠΑ στη BAE για ACV 30 – Αλλάζουν τα πάντα αν τα πάρει και η Ελλάδα

Παραγγελία 195 εκατ δολαρίων των ΗΠΑ στη BAE για ACV 30 – Αλλάζουν τα πάντα αν τα πάρει και η Ελλάδα

Το Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ ανέθεσε στη BAE Systems σύμβαση 195 εκατομμυρίων δολαρίων για την παραγωγή επιπλέον ACV 30 ενισχύοντας τον αμφίβιο στόλο.

Ελληνοτουρκικά