ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Καλύμνιος ψαράς ξεσπάει – Έδωσαν τα Ίμια στην Τουρκία – Δεν πλησιάζουμε

Ελληνοτουρκικά: O καπετάν Μιχάλης Aρβύθης από την Κάλυμνο αποκαλύπτει στον Hellas FM και σοκάρει για την κατάσταση που επικρατεί στα Ίμια.
Ελληνοτουρκικά: Καλύμνιος ψαράς ξεσπάει – Έδωσαν τα Ίμια στην Τουρκία – Δεν πλησιάζουμε

Ελληνοτουρκικά: O καπετάν Μιχάλης Aρβύθης από την Κάλυμνο αποκαλύπτει στον Hellas FM και σοκάρει για την κατάσταση που επικρατεί στα Ίμια.

Ο καπετάνιος που την 25η Ιανουαρίου του 1996 μετέφερε στα Ιμια με το σκάφος του «Αννα Μαρία» τον Δήμαρχο Καλύμνου Δημ. Διακομιχάλη και τον Αστυνομικό Δ/ντή οι οποίοι και ύψωσαν την ελληνική σημαία αναφέρει ποιά είναι σήμερα η καθημερινότητα των Ελλήνων ψαράδων.

Πώς οι Τούρκοι τους διώχνουν από τα Ίμια, πως παλεύουν κάθε μέρα οι Έλληνες ψαράδες με τους Τούρκους.

Πώς βρήκε το εμπρόσθιο τμήμα του ελικοπτέρου με τρύπες σε «μέγεθος τσιγάρου» που ο ίδιος πιστεύει ότι είναι από σφαίρες.

Ο καπετάν Μιχάλης αποκαλύπτει τις απειλές για τη ζωή του αν δεν παραδίδονταν οι αποδείξεις.

Πώς έφτασε στο χέρια του το αντικείμενο που θεωρεί πως ήταν «μαύρο κουτί» του ελικοπτέρου.

Μιλάει για την στάση των αρχών και αποκαλύπτει επίσης με λεπτομέρειες που σε καθηλώνουν στοιχεία για την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου με τους τρεις ήρωες Γιαλοψό, Καραθανάση και Βλαχάκο.

Ο Καπετάν Μιχάλης αποκαλύπτει στην εκπομπή, «Πρόσωπα της Νέας Υόρκης», με τον Δημήτρη Φιλιππίδη και τον Hellas FM όλα όσα συμβαίνουν στα Ίμια.

Ακούστε το:

Ίμια: Γιατί παρόντας καπετάνιος πιστεύει ότι έριξαν στο ελικόπτερο – Το μαύρο κουτί

Ίμια: O καπετάν Μιχάλης αποκαλύπτει τι έγινε με το μοιραίο ελικόπτερο

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι έσπευσαν να πανηγυρίσουν για το SAFE αλλά τελικά έκαναν λάθος – Χάρηκαν γιατί δεν θα έπαιρνε η Ελλάδα τα PULS;

Οι Τούρκοι έσπευσαν να πανηγυρίσουν για το SAFE αλλά τελικά έκαναν λάθος – Χάρηκαν γιατί δεν θα έπαιρνε η Ελλάδα τα PULS;

Η Αθήνα ετοιμάζει νέο πακέτο, προκειμένου να προχωρήσει η χρηματοδότηση ενώ οι τουρκικές ανησυχίες πηγάζουν και στο γεγονός ότι με τα κονδύλια του SAFE η Ελλάδα θα πάρει τα τρομερά ισραηλινά συστήματα PULS.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι έστειλαν άνθρωπο στην Τανάγρα: Τα ελληνικά F-16 σε πλήρη συμβατότητα με Rafale και F-35

Οι Τούρκοι έστειλαν άνθρωπο στην Τανάγρα: Τα ελληνικά F-16 σε πλήρη συμβατότητα με Rafale και F-35

Τα ελληνικά Viper μετατρέπονται σε πολλαπλασιαστές ισχύος και οι Τούρκοι βλέπουν ότι η ΠΑ αποκτά για πρώτη φορά μια ολοκληρωμένη, διαλειτουργική δομή που δύσκολα αντιμετωπίζεται.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Φρεγάτες: Τελικά σωστά πήραμε τις τέσσερις Belharra ή καλύτερα να παίρναμε καμιά 10ρια κορβέτες;

Φρεγάτες: Τελικά σωστά πήραμε τις τέσσερις Belharra ή καλύτερα να παίρναμε καμιά 10ρια κορβέτες;

Πλέον οι Τούρκοι βλέπουν πως έχουν σοβαρό αντίπαλο στην περιοχή, εκτός του Ισραήλ και γι αυτό αντιδρούν - Ποιο προβλέψιμοι από το ότι το SDNA θα γράψει κατά του Ολυμπιακού.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Γιατί θα κάνει τα πάντα η Τουρκία για να μην πάρει LORA η Ελλάδα

Ελληνοτουρκικά: Γιατί θα κάνει τα πάντα η Τουρκία για να μην πάρει LORA η Ελλάδα

Η Άγκυρα αντιλαμβάνεται πως πρέπει πλέον να παίξει το... χαρτί του καλού παιδιού, ώστε να πιέσουν οι ΗΠΑ την Αθήνα να μην πάρει τους LORA από το Ισραήλ.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Η μικροσκοπική βόμβα GBU-39 SDB των ελληνικών F-35 προκαλεί ήδη πονοκέφαλο στην Τουρκία

Ελληνοτουρκικά: Η μικροσκοπική βόμβα GBU-39 SDB των ελληνικών F-35 προκαλεί ήδη πονοκέφαλο στην Τουρκία

Ο εκτοξευτής BRU-61/A μπορεί να μεταφέρει τέσσερις βόμβες ταυτόχρονα.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τούρκοι: Υπαρκτός ο κίνδυνος να καθηλωθούν όλα τα ελληνικά Rafale

Τούρκοι: Υπαρκτός ο κίνδυνος να καθηλωθούν όλα τα ελληνικά Rafale

Είναι πιθανό μία σύγκρουση που θα επηρεάσει τον εφοδιασμό από τη Γαλλία, να οδηγήσει ολόκληρο τον ελληνικό στόλο Rafale στο έδαφος.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Κίνηση ματ από την Τουρκία – Eίναι κοντά στα F-35;

Ελληνοτουρκικά: Κίνηση ματ από την Τουρκία – Eίναι κοντά στα F-35;

Προσέξτε τώρα. Ο εμφανείς λόγος είναι οι S-400. Ένας ακόμα λόγος υπάρχει που οι Τούρκοι βγήκαν από το πρόγραμμα των F-35.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Συστήματα Puls: Αμηχανία και εκνευρισμός στην Τουρκία για τα νέα ελληνικά όπλα με εμβέλειες έως και 300 χλμ.

Συστήματα Puls: Αμηχανία και εκνευρισμός στην Τουρκία για τα νέα ελληνικά όπλα με εμβέλειες έως και 300 χλμ.

Μάλιστα στην τουρκική Hurriyet το σχετικό δημοσίευμα τιτλοφορείται «Η Ελλάδα εξοπλίζεται: Χρήματα από την Ευρώπη, πύραυλοι από το Ισραήλ».

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα συζητάει με το Ισραήλ για τους πυραύλους που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει η Τουρκία

Ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα συζητάει με το Ισραήλ για τους πυραύλους που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει η Τουρκία

Οι LORA έχουν δυνατότητα μεταφορά σε εμπορευματοκιβώτια, κάνοντας αδύνατη για την Τουρκία την αντιμετώπισή τους.

Ελληνοτουρκικά