ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: «Το βούλωσε» ο Ερντογάν για τη γενοκτονία των Αρμενίων

O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε με τον Τζο Μπάιντεν αλλά δεν μίλησαν για το θέμα των Αρμενίων.
Ελληνοτουρκικά: «Το βούλωσε» ο Ερντογάν για τη γενοκτονία των Αρμενίων

Ελληνοτουρκικά: O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε με τον Τζο Μπάιντεν αλλά δεν μίλησαν για το θέμα των Αρμενίων.

Ελληνοτουρκικά: Στην κρίσιμη συνάντηση κορυφής, αναμενόταν πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα συζητούσε με τον ομόλογο του, των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, για την αναγνώριση από τους Αμερικανούς, της γενοκτονίας των Αρμενίων.

Μάλιστα ο Τούρκος πρόεδρος, πριν πραγματοποιηθεί η συνάντηση, είχε τονίσει χαρακτηριστικά πως σίγουρα θα κάνει αναφορά στον Μπάιντεν για το θέμα, όπως αναφέρει εφημερίδα, στην γειτονική χώρα.

Ο κ. Ερντογάν είχε σημειώσει για την ενέργεια της αναγνώρισης από τις ΗΠΑ πως: «χρησιμοποίησε αβάσιμες, άδικες και αντιφατικές δηλώσεις σχετικά με τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν πριν έναν και περισσότερο αιώνα».

Eπίσης πως θα ανοίξουν νέα εποχή, αφού τα πουν με τον κ. Μπάιντεν πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ είχε κανονίσει την συνάντηση με τον ομόλογο του, στο περιθώριο της της συνόδου του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες.

Τέλος μία μέρα πριν να βρεθούν μεταξύ τους, είχε κάνει γνωστό πως η 24η Απριλίου, ήταν πολύ αρνητική μέρα γι’ αυτούς και δεν περίμεναν μία τέτοια προσέγγιση από τις ΗΠΑ. Τους ενόχλησε σοβαρά και δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους τον πουν.

Επειδή η Τουρκία δεν είναι μία τυχαία χώρα. Είναι σύμμαχος στο ΝΑΤΟ με τη Αμερική. Η περιβόητη συνάντηση λοιπόν πραγματοποιήθηκε μεταξύ των δύο ηγετών των χωρών. Μετά από αυτή ο Τούρκος πρόεδρος ρωτήθηκε, αν μίλησαν με τον Τζο Μπάιντεν για τα γεγονότα, του 1915.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απάντησε ότι: «Δόξα τω Θεώ, δεν έφτασε στην ημερήσια διάταξη», σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sözcü.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκία: Υπόσχεται ήρεμο καλοκαίρι με 39 παραβιάσεις του εναέριου χώρου και δύο αερομαχίες

Νετς – Μπακς 114-108: Μυθικός Κέβιν Ντουράντ και 3-2 το Μπρούκλιν (vid)

Θα συνεχίσει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στη Μουρμούρα;

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελληνοτουρκικά: Φρεγάτες: Τελικά σωστά πήραμε τις τέσσερις Belharra ή καλύτερα να παίρναμε καμιά 10ρια κορβέτες;

Φρεγάτες: Τελικά σωστά πήραμε τις τέσσερις Belharra ή καλύτερα να παίρναμε καμιά 10ρια κορβέτες;

Πλέον οι Τούρκοι βλέπουν πως έχουν σοβαρό αντίπαλο στην περιοχή, εκτός του Ισραήλ και γι αυτό αντιδρούν - Ποιο προβλέψιμοι από το ότι το SDNA θα γράψει κατά του Ολυμπιακού.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Γιατί θα κάνει τα πάντα η Τουρκία για να μην πάρει LORA η Ελλάδα

Ελληνοτουρκικά: Γιατί θα κάνει τα πάντα η Τουρκία για να μην πάρει LORA η Ελλάδα

Η Άγκυρα αντιλαμβάνεται πως πρέπει πλέον να παίξει το... χαρτί του καλού παιδιού, ώστε να πιέσουν οι ΗΠΑ την Αθήνα να μην πάρει τους LORA από το Ισραήλ.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Η μικροσκοπική βόμβα GBU-39 SDB των ελληνικών F-35 προκαλεί ήδη πονοκέφαλο στην Τουρκία

Ελληνοτουρκικά: Η μικροσκοπική βόμβα GBU-39 SDB των ελληνικών F-35 προκαλεί ήδη πονοκέφαλο στην Τουρκία

Ο εκτοξευτής BRU-61/A μπορεί να μεταφέρει τέσσερις βόμβες ταυτόχρονα.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τούρκοι: Υπαρκτός ο κίνδυνος να καθηλωθούν όλα τα ελληνικά Rafale

Τούρκοι: Υπαρκτός ο κίνδυνος να καθηλωθούν όλα τα ελληνικά Rafale

Είναι πιθανό μία σύγκρουση που θα επηρεάσει τον εφοδιασμό από τη Γαλλία, να οδηγήσει ολόκληρο τον ελληνικό στόλο Rafale στο έδαφος.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Κίνηση ματ από την Τουρκία – Eίναι κοντά στα F-35;

Ελληνοτουρκικά: Κίνηση ματ από την Τουρκία – Eίναι κοντά στα F-35;

Προσέξτε τώρα. Ο εμφανείς λόγος είναι οι S-400. Ένας ακόμα λόγος υπάρχει που οι Τούρκοι βγήκαν από το πρόγραμμα των F-35.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Συστήματα Puls: Αμηχανία και εκνευρισμός στην Τουρκία για τα νέα ελληνικά όπλα με εμβέλειες έως και 300 χλμ.

Συστήματα Puls: Αμηχανία και εκνευρισμός στην Τουρκία για τα νέα ελληνικά όπλα με εμβέλειες έως και 300 χλμ.

Μάλιστα στην τουρκική Hurriyet το σχετικό δημοσίευμα τιτλοφορείται «Η Ελλάδα εξοπλίζεται: Χρήματα από την Ευρώπη, πύραυλοι από το Ισραήλ».

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα συζητάει με το Ισραήλ για τους πυραύλους που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει η Τουρκία

Ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα συζητάει με το Ισραήλ για τους πυραύλους που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει η Τουρκία

Οι LORA έχουν δυνατότητα μεταφορά σε εμπορευματοκιβώτια, κάνοντας αδύνατη για την Τουρκία την αντιμετώπισή τους.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Γιατί η Τουρκία θα κάνει τα πάντα να μην μπουν τα ελληνικά PULS στο Αιγαίο

Ελληνοτουρκικά: Γιατί η Τουρκία θα κάνει τα πάντα να μην μπουν τα ελληνικά PULS στο Αιγαίο

Η θέση της Αθήνας είναι πως η ενίσχυση της ελληνικής Άμυνας δεν στρέφεται εναντίον κάποιου αλλά αποσκοπεί στη σταθερότητα.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Rafale: H επιχείρηση στη Λιβύη το 2011 που άλλαξε τα πάντα

Rafale: H επιχείρηση στη Λιβύη το 2011 που άλλαξε τα πάντα

Ήταν η πρώτη... δικαίωση των Rafale σε μάχη, με τα διεθνή φώτα επάνω τους και η απόλυτη δικαίωση για τους Γάλλους.

Ελληνοτουρκικά