ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ερντογάν: Η φωτογραφία με τον δολοφόνο του Σολωμού

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, κατά την προκλητική του επίσκεψη στα Κατεχόμενα φωτογραφήθηκε μαζί με τον δολοφόνο του Σολωμού Σολωμού το 1996
Ερντογάν: Η φωτογραφία με τον δολοφόνο του Σολωμού

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, κατά την προκλητική του επίσκεψη στα Κατεχόμενα φωτογραφήθηκε μαζί με τον δολοφόνο του Σολωμού Σολωμού το 1996 στο οδόφραγμα της Δερύνειας στην Κύπρο.

Εναντίον του Κενάν Ακίν, ο οποίος όταν πυροβόλησε τον 26χρονο Σολωμού ήταν υπουργός του ψευδοκράτους και πράκτορας των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης από την INTERPOL, που τον έχει επικηρύξει με το ποσό των 460 χιλιάδων ευρώ. Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία Σολωμού, έχει εκδοθεί επίσης για ακόμη δέκα άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνοτουρκικά – Αμερικανοί αναλυτές: «Η Ελλάδα με F-35 και Rafale αλλάζει τις ισορροπίες»

Στη φωτογραφία, που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Κενάν ποζάρει ανάμεσα στον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν και τον Ερσίν Τατάρ.

Το 2009 ο Ακίν είχε μιλήσει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, παραδεχόμενος ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον Σολωμού και πρόσθεσε κυνικά πως «θα τον πυροβολούσα ξανά αν γύριζα τον χρόνο πίσω».

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελληνοτουρκικά: Αμερικανικές φρεγάτες made in… Turkey συζητούν Τραμπ και Ερντογάν

Αμερικανικές φρεγάτες made in… Turkey συζητούν Τραμπ και Ερντογάν

Εκπρόσωποι των ΗΠΑ διερεύνησαν κατά πόσον η Τουρκία θα μπορούσε να προμηθεύσει εξαρτήματα πλοίων και να βοηθήσει το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ στην κατασκευή πρόσθετων φρεγατών.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα ενισχύει την αντιαεροπορική άμυνα με Kentavros και Barak MX

Η Ελλάδα ενισχύει την αντιαεροπορική άμυνα με Kentavros και Barak MX

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε την ενσωμάτωση του Kentavros στο Barak MX. Τα δύο συστήματα λειτούργησαν πλήρως συντονισμένα σε δοκιμές πεδίου.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνικά USVs με βρετανική σχεδίαση από τη SAS Tech

Ελληνικά USVs με βρετανική σχεδίαση από τη SAS Tech

Η SAS Technology προχωρά στη ναυπήγηση ελληνικών μη επανδρωμένων πλοίων με σχεδίαση Sigmund UK, ενισχύοντας την εγχώρια αμυντική βιομηχανία

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τα συμβατικά ελληνικά Barracuda και το άλμα ισχύος για την Ελλάδα

Τα συμβατικά ελληνικά Barracuda και το άλμα ισχύος για την Ελλάδα

Τα συμβατικά Barracuda δεν είναι απλώς νέα υποβρύχια αλλά πολλαπλασιαστές ισχύος για την ελληνική αποτροπή.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι επιδιώκουν να μην γίνει η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν – Ενοχλήθηκαν από τα ισραηλινά όπλα

Οι Τούρκοι επιδιώκουν να μην γίνει η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν – Ενοχλήθηκαν από τα ισραηλινά όπλα

Σύμφωνα με τον κ. Συρίγο η Τουρκία έχει ενοχληθεί από τα ισραηλινά όπλα που αποκτά η Ελλάδα και θα εγκατασταθούν στα νησιά και αντιδρά.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Η προπαγανδιστική σύγκριση Τουρκίας – Ελλάδας στις φρεγάτες από τους Τούρκους

Ελληνοτουρκικά: Η προπαγανδιστική σύγκριση Τουρκίας – Ελλάδας στις φρεγάτες από τους Τούρκους

Τουρκικά μέσα παρουσιάζουν σύγκριση φρεγατών Istanbul και Belharra με σαφή στόχο την επικοινωνιακή υπεροχή και όχι την επιχειρησιακή ανάλυση.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τουρκικά μέσα βλέπουν μπλόκο στο σχέδιο της Ελλάδας για φυσικό αέριο μέχρι την Ουκρανία

Τουρκικά μέσα βλέπουν μπλόκο στο σχέδιο της Ελλάδας για φυσικό αέριο μέχρι την Ουκρανία

Ο τουρκικός Τύπος μιλά για αποτυχία του ελληνικού σχεδίου στον Κάθετο Διάδρομο μετά τις χαμηλές δεσμεύσεις δυναμικότητας.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία δοκίμασε σμήνος KARGU με πραγματικά πυρά – Ετοιμάζεται για επιθέσεις κορεσμού μεγάλης κλίμακας

Η Τουρκία δοκίμασε σμήνος KARGU με πραγματικά πυρά – Ετοιμάζεται για επιθέσεις κορεσμού μεγάλης κλίμακας

Δοκιμή με σμήνος KARGU σε επιχειρησιακό σενάριο και πραγματικά πυρά καταγράφεται ως πρώτη φορά στην Τουρκία.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Συζητήσεις Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας για Patriot

Συζητήσεις Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας για Patriot

Η Αθήνα και το Ριάντ συζητούν τον εκσυγχρονισμό συστήματος Patriot που επιχειρεί στη Σαουδική Αραβία από το 2021.

Ελληνοτουρκικά