ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Νέες «βόμβες» Καντέρ κατά του Ερντογάν: «Απειλεί τον Ίλον Μασκ ότι θα κλείσει το Twitter στην Τουρκία αν δεν…»!

Ο Τούρκος μπασκετμπολίστας Ενές Καντέρ «κατακεραύνωσε» για μία ακόμη φορά τον Ερντογάν και τόνισε πως η χώρα του δεν θα είναι ελεύθερη.
Νέες «βόμβες» Καντέρ κατά του Ερντογάν: «Απειλεί τον Ίλον Μασκ ότι θα κλείσει το Twitter στην Τουρκία αν δεν…»!

Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των τουρκικών εκλογών κλήθηκε να σχολιάσει ο Ενές Καντέρ, μιλώντας μάλιστα σε ελληνικό Μέσο, συγκεκριμένα στο Mega Channel.

Για μία ακόμη φορά ο Τούρκος μπασκετμπολίστας τόνισε πως η Τουρκία δεν μπορεί να θεωρείται ελεύθερη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο «τιμόνι», ενώ επιπλέον αποκάλυψε και ένα σοβαρό γεγονός.

Συγκεκριμένα υποστήριξε πως η Κυβέρνηση Ερντογάν απαίτησε από τον Ίλον Μασκ να μπλοκάρει από το Twitter δημοσιογράφους που είναι αντίθετοι στον Τούρκο πρόεδρο, αλλιώς θα το απαγορέψει στην Τουρκία!

Ο Ενές Καντέρ εξακολουθεί να είναι «κόκκινο πανί» για τον Τούρκο πρόεδρο και όπως σημείωσε ο τελευταίος έχει κάνει μήνυση εναντίον στον 31χρονο καλαθοσφαιριστή, ο οποίος εδώ και σχεδόν μία δεκαετία δεν μπορεί να επιστρέψει στην χώρα του καθώς θα συλληφθεί αμέσως με τις; κατηγορίες «προσβολής του προέδρου».

Ο 30χρονος καλαθοσφαιριστής που τελευταία αγωνίστηκε στο NBA και τους Μπόστον Σέλτικς (σεζόν 2021-22) αποκάλυψε δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Πρώτα από όλα υπάρχουν πολλά βίντεο, και εγώ ανέβασα κάποια βίντεο, ακόμη και οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης ανήρτησαν μερικά βίντεο όπου ο Ερντογάν έκλεβε. Όταν έκαναν μία συζήτηση με φίλους στην Αμερική, με βουλευτές στην Ουάσινγκτον, ανέφεραν ότι δεν πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρξουν ελεύθερες ή δίκαιες εκλογές. Προσπάθησε να κλέψει, προσπάθησε να κάνει νοθεία, όμως η αντιπολίτευση είναι τόσο δυνατή που δεν κατάφερε (σ.σ. ο Ερντογάν) την αυτοδυναμία στον πρώτο γύρο», ανέφερε αρχικά.

Για την προσέγγιση της τουρκικής κυβέρνησής στον Ίλον Μασκ:

Σύμφωνα με τον Ενές Καντέρ, «Η τουρκική κυβέρνηση προσέγγισε τον Ίλον Μασκ και του είπαν «αν δεν μπλοκάρεις τους δημοσιογράφους που θέλουμε να αποκλείσεις, θα απαγορεύσουμε την εφαρμογή στην Τουρκία. Αυτό ήταν μεγάλος εκβιασμός. Ο Ίλον Μασκ δείλιασε μπροστά στην δικτατορία, γιατί μπλόκαρε τους δημοσιογράφους που ήθελε ο Ερντογάν. Αυτοί οι δημοσιογράφοι ήταν και οι πιο σημαντικοί για τις εκλογές, γιατί έβγαζαν στην δημοσιότητα τα εγκλήματα του Ερντογάν. Επιλέγει (σ.σ. ο Ίλον Μασκ) τα χρήματα αντί της ηθικής, των αρχών και των αξιών».

Και πρόσθεσε: «Η Τουρκία δεν είναι πια ελεύθερη χώρα. Η Τουρκία θα μπορούσε να εάν μία γέφυρα μεταξύ του Ισλάμ και της Δύσης, αλλά με τις τακτικές του Ερντογάν είναι αδύνατο. Η οικονομία καταρρέει, γίνονται πολλές τρομοκρατικές ενέργειες, και είναι πολύ λυπηρό γιατί είναι η χώρα μου. Θα πάρει λίγο χρόνο για την Τουρκία εάν χάσει ο Ερντογάν έτσι ώστε να γίνει η Τουρκία και πάλι ελεύθερη χώρα, αλλά με τον Ερντογάν αυτό είναι αδύνατον».

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ με τον Καντέρ να καταγγέλλει τον Ερντογάν για το Twitter

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελληνοτουρκικά: Τουρκία: Προκλητική απάντηση στην Ελλάδα για την αντίδρασή της στο θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό της

Τουρκία: Προκλητική απάντηση στην Ελλάδα για την αντίδρασή της στο θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό της

Τουρκική απάντηση στην Αθήνα για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τεράστιος κρατήρας σε Ισραηλινή πόλη μετά από «κύμα» πυραύλων που εκτόξευσε το Ιράν! (vid)

Τεράστιος κρατήρας σε Ισραηλινή πόλη μετά από «κύμα» πυραύλων που εκτόξευσε το Ιράν! (vid)

Το σημείο όπου έπεσε ιρανικός πύραυλος στη Χερζλίγια του Ισραήλ, με αποτέλεσμα να ανοίξει ένας μεγάλος κρατήρας.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: «Έξυπνος φρουρός»: Το νέο ναυτικό όπλο της Γαλλίας δίνει στην Ελλάδα στρατηγικό πλεονέκτημα

«Έξυπνος φρουρός»: Το νέο ναυτικό όπλο της Γαλλίας δίνει στην Ελλάδα στρατηγικό πλεονέκτημα

Το γαλλικό LMP φέρνει επανάσταση.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Αόρατο και φονικό: Το νέο όπλο των Rafale «κατεδαφίζει» τουρκικές θέσεις πριν προλάβουν να αντιδράσουν

Αόρατο και φονικό: Το νέο όπλο των Rafale «κατεδαφίζει» τουρκικές θέσεις πριν προλάβουν να αντιδράσουν

Αιφνιδιασμός άνευ προηγουμένου: Το AASM XLR φέρνει την Τουρκία απέναντι σε μια νέα απειλή.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Πόλεμος Ισραήλ – Ιράν: Πόσους πυραύλους διαθέτουν οι Ιρανοί – Για πόσο καιρό μπορεί επιτίθεται στο Ισραήλ

Πόλεμος Ισραήλ – Ιράν: Πόσους πυραύλους διαθέτουν οι Ιρανοί – Για πόσο καιρό μπορεί επιτίθεται στο Ισραήλ

Μειώνονται τα αποθέματα σε οπλικά συστήματα για το Ιράν, με το Ισραήλ να αποκτά σιγά σιγά το πάνω χέρι στον μεταξύ τους πόλεμο.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Θα αφήσει άραγε το Ισραήλ τον Ερντογάν να κάνει την Τουρκία νέο Ιράν με τους τουρκικους πυραύλους;

Θα αφήσει άραγε το Ισραήλ τον Ερντογάν να κάνει την Τουρκία νέο Ιράν με τους τουρκικους πυραύλους;

Προβληματισμός στο Ισραήλ και ενδέχεται να οδηγήσει σε περαιτέρω εντάσεις στην περιοχή.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Η ανάρτηση που «καίει» την Τουρκία – Κύπρος και Ινδία χτίζουν στρατηγική σχέση

Η ανάρτηση που «καίει» την Τουρκία – Κύπρος και Ινδία χτίζουν στρατηγική σχέση

Η συνάντηση αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς γίνεται σε μια περίοδο που η Τουρκία επιδιώκει να εμφανιστεί ως κόμβος στην ευρύτερη περιοχή.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Η Ευρώπη ανοίγει την αγκαλιά της στον Ερντογάν αδιαφορώντας για Ελλάδα και Κύπρο

Η Ευρώπη ανοίγει την αγκαλιά της στον Ερντογάν αδιαφορώντας για Ελλάδα και Κύπρο

Η Ευρώπη ανοίγει την αγκαλιά της στον Ερντογάν αδιαφορώντας για Ελλάδα και Κύπρο. Κι αυτό την ώρα που η Τουρκία απειλεί συνεχώς την Ελλάδα.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ιράν Vs Ισραήλ: Η σύγκριση των στρατών τους και ποιος υπερέχει – Τι γίνεται με τα πυρηνικά όπλα

Ιράν Vs Ισραήλ: Η σύγκριση των στρατών τους και ποιος υπερέχει – Τι γίνεται με τα πυρηνικά όπλα

Υπεροχή στους «αιθέρες» για τον στρατό του Ισραήλ, υπεροχή στο έδαφος για το Ιράν - Η σύγκριση των ενόπλων δυνάμεών τους.

Ελληνοτουρκικά