ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Rafale: Δέος στην Τουρκία από τo βίντεο με γαλλικό μαχητικό να διαλύει F-16

Σοκάρει τους χρήστες του διαδικτύου στην Τουρκία βίντεο που δείχνει πόσο ανώτερο είναι ένα Rafale από ένα F-16.
Rafale: Δέος στην Τουρκία από τo βίντεο με γαλλικό μαχητικό να διαλύει F-16

Rafale: Δέος στην Τουρκία προκαλεί βίντεο με Rafale να διαλύει F-16, με τους Τούρκους να αναρωτιούνται πως θα τα αντιμετωπίσουν.

Το βίντεο που κυκλοφορεί μεταξύ μεγάλων τουρκικών λογαριασμών στο Twitter εμφανίζει ένα γαλλικό Rafale «καταστρέφει» εύκολα ένα νορβηγικό F-16.

Στο βίντεο διακρίνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες του Νορβηγού πιλόγου να διαφύγει από το Rafale, μην μπορώντας όμως να αποφύγει με τίποτα το λοκάρισμα του γαλλικού μαχητικού.

Αρχικά το βίντεο κυκλοφόρησε σε καταριανούς λογαριασμός στο Twitter, αφού το Κατάρ διαθέτει Rafale, θέλωντας οι χρήστες του διαδικτύου στο Κατάρ να αναδείξουν την ανωτερότητα των γαλλικών μαχητικών.

Τούρκοι: Θα μας διαλύσουν οι Έλληνες, απαντούν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Τουρκία, με αφορμή βίντεο που κυκλοφόρησε όπου Rafale αποτελειώνει εύκολα F-16 σε άσκηση.

«Η ευκολότερη αερομαχία» έγραψε ο καταριανός λογαριασμός..

Αλλά το καταριανό βίντεο έγινε γνωστό και στην Τουρκία, με τους Τούρκους χρήστες του διαδικτύου να συμφωνούν πως το Rafale δεν δίνει καμία πιθανότητα διαφυγής σε ένα F-16.

Τούρκοι χρήστες του διαδικτύου τονίζουν πως αναμένουν παρόμοια βίντεο και από το Αιγαίο.

Τούρκοι: Θα μας διαλύσουν οι Έλληνες, απαντούν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Τουρκία, με αφορμή βίντεο που κυκλοφόρησε όπου Rafale αποτελειώνει εύκολα F-16 σε άσκηση.

«Δεν θα εκπλαγώ αν δω παρόμοια βίντεο σύντομα και στο Αιγαίο. Θα είναι αποθαρρυντικό κάτι τέτοιο γι εμάς», έγραψε Τούρκος χρήστης, το σχόλιο του οποίου πήρε αρκετά likes.

Επικοινωνιακά οι Τούρκοι ετοιμάζουν την τουρκική μονταζιέρα, ώστε να εμφανίσουν βίντεο από το Αιγαίο με τουρκικό F-16 να καταδιώκει ελληνικό Rafale.

Η Άγκυρα επιθυμεί να δείξει πως τίποτα δεν έχει αλλάξει στον αέρα του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου και ένα βίντεο θα της φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Πονοκέφαλος για Τούρκους αλλά και Αμερικανούς και Ρώσους

Υποβρύχια 214: Πρόσκτηση – Η λέξη που προδίδει την αγορά άλλων έξι

ΥΕΘΑ: Απόρρητο αν θα πάρουμε υποβρύχια – Η Αθήνα πάει για τον απόλυτο αιφνιδιασμό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Δέος στην Τουρκία από τo βίντεο με γαλλικό μαχητικό να διαλύει F-16», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.