ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ροδόπη: Απίστευτο, ο δήμος Αρριανών ετοιμάζεται για… αδελφοποίηση με τουρκικό δήμο!

Ροδόπη: Την ώρα που η Τουρκία απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα με πόλεμο, ο δήμος των Αρριανών ετοιμάζει αδελφοποίηση με τον Δήμο του Κετσίορεν.
Ροδόπη: Απίστευτο, ο δήμος Αρριανών ετοιμάζεται για… αδελφοποίηση με τουρκικό δήμο!

Ροδόπη: Απίστευτο κι όμως πρόκειται να συμβεί, αν φυσικά ισχύει δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας milletgazetesi.gr. Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκαλύπτει το εν λόγω άρθρο, ο δήμος των Αρριανών θα αδελφοποιηθεί με τον Δήμο του Κετσίορεν!

Συγκεκριμένα Πρωτόκολλο αδελφοσύνης θα υπογραφτεί ανάμεσα στον Δήμο Αρριανών του νομού Ροδόπης της Ελλάδας και του δήμου Κετσίορεν του νομού Άγκυρας της Τουρκίας. Στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου συζητήθηκε το θέμα της αδελφοποίησης με τον Δήμο Αρριανών.

Στο δημοτικό συμβούλιο του Κετσίορεν, αποφασίστηκε να αδελφοποιηθούν οι δύο δήμοι. Ο Φατίχ Ουν δημοτικός σύμβουλος και πρώτος αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Κετσίορεν που γνωρίζει καλά την Δυτική Θράκη και την επισκέπτεται από το λογαριασμό του στα social media έκανα ανάρτηση δίνοντας στο καλό νέο για την αδελφοποίηση των δύο δήμων.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι δυνατόν Έλληνες πολίτες στα Αρριανά, να ετοιμάζονται να αδελφοποιηθούν με δήμο της Άγκυρας;

Την ώρα που η Τουρκία και η ακραία Κυβέρνηση Ερντογάν απειλεί καθημερινά τη χώρα μας και διεκδικεί εδάφη και νερά που δεν δικαιούται;

Πηγή tourkikanea.gr

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελληνοτουρκικά: Φρεγάτες: Τελικά σωστά πήραμε τις τέσσερις Belharra ή καλύτερα να παίρναμε καμιά 10ρια κορβέτες;

Φρεγάτες: Τελικά σωστά πήραμε τις τέσσερις Belharra ή καλύτερα να παίρναμε καμιά 10ρια κορβέτες;

Πλέον οι Τούρκοι βλέπουν πως έχουν σοβαρό αντίπαλο στην περιοχή, εκτός του Ισραήλ και γι αυτό αντιδρούν - Ποιο προβλέψιμοι από το ότι το SDNA θα γράψει κατά του Ολυμπιακού.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Γιατί θα κάνει τα πάντα η Τουρκία για να μην πάρει LORA η Ελλάδα

Ελληνοτουρκικά: Γιατί θα κάνει τα πάντα η Τουρκία για να μην πάρει LORA η Ελλάδα

Η Άγκυρα αντιλαμβάνεται πως πρέπει πλέον να παίξει το... χαρτί του καλού παιδιού, ώστε να πιέσουν οι ΗΠΑ την Αθήνα να μην πάρει τους LORA από το Ισραήλ.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Η μικροσκοπική βόμβα GBU-39 SDB των ελληνικών F-35 προκαλεί ήδη πονοκέφαλο στην Τουρκία

Ελληνοτουρκικά: Η μικροσκοπική βόμβα GBU-39 SDB των ελληνικών F-35 προκαλεί ήδη πονοκέφαλο στην Τουρκία

Ο εκτοξευτής BRU-61/A μπορεί να μεταφέρει τέσσερις βόμβες ταυτόχρονα.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τούρκοι: Υπαρκτός ο κίνδυνος να καθηλωθούν όλα τα ελληνικά Rafale

Τούρκοι: Υπαρκτός ο κίνδυνος να καθηλωθούν όλα τα ελληνικά Rafale

Είναι πιθανό μία σύγκρουση που θα επηρεάσει τον εφοδιασμό από τη Γαλλία, να οδηγήσει ολόκληρο τον ελληνικό στόλο Rafale στο έδαφος.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Κίνηση ματ από την Τουρκία – Eίναι κοντά στα F-35;

Ελληνοτουρκικά: Κίνηση ματ από την Τουρκία – Eίναι κοντά στα F-35;

Προσέξτε τώρα. Ο εμφανείς λόγος είναι οι S-400. Ένας ακόμα λόγος υπάρχει που οι Τούρκοι βγήκαν από το πρόγραμμα των F-35.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Συστήματα Puls: Αμηχανία και εκνευρισμός στην Τουρκία για τα νέα ελληνικά όπλα με εμβέλειες έως και 300 χλμ.

Συστήματα Puls: Αμηχανία και εκνευρισμός στην Τουρκία για τα νέα ελληνικά όπλα με εμβέλειες έως και 300 χλμ.

Μάλιστα στην τουρκική Hurriyet το σχετικό δημοσίευμα τιτλοφορείται «Η Ελλάδα εξοπλίζεται: Χρήματα από την Ευρώπη, πύραυλοι από το Ισραήλ».

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα συζητάει με το Ισραήλ για τους πυραύλους που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει η Τουρκία

Ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα συζητάει με το Ισραήλ για τους πυραύλους που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει η Τουρκία

Οι LORA έχουν δυνατότητα μεταφορά σε εμπορευματοκιβώτια, κάνοντας αδύνατη για την Τουρκία την αντιμετώπισή τους.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Γιατί η Τουρκία θα κάνει τα πάντα να μην μπουν τα ελληνικά PULS στο Αιγαίο

Ελληνοτουρκικά: Γιατί η Τουρκία θα κάνει τα πάντα να μην μπουν τα ελληνικά PULS στο Αιγαίο

Η θέση της Αθήνας είναι πως η ενίσχυση της ελληνικής Άμυνας δεν στρέφεται εναντίον κάποιου αλλά αποσκοπεί στη σταθερότητα.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Rafale: H επιχείρηση στη Λιβύη το 2011 που άλλαξε τα πάντα

Rafale: H επιχείρηση στη Λιβύη το 2011 που άλλαξε τα πάντα

Ήταν η πρώτη... δικαίωση των Rafale σε μάχη, με τα διεθνή φώτα επάνω τους και η απόλυτη δικαίωση για τους Γάλλους.

Ελληνοτουρκικά