ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Θησαυρός: Στα 1,2 τρισ. ευρώ η ακαθάριστη αξία των ελληνικών κοιτασμάτων;

Πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δήλωσε απόλυτα βέβαιως ότι στην Ελλάδα «έχουμε πολύ σημαντικά κοιτάσματα».
Θησαυρός: Στα 1,2 τρισ. ευρώ η ακαθάριστη αξία των ελληνικών κοιτασμάτων;

Θησαυρός: Στα 1,2 τρισ. ευρώ η ακαθάριστη αξία των ελληνικών κοιτασμάτων, ανέφερε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δήλωσε απόλυτα βέβαιως ότι στην Ελλάδα «έχουμε πολύ σημαντικά κοιτάσματα».

Ο Γιάννης Μανιάτης υπογράμμισε ότι θα πρόκειται για μία ιστορική γεωπολιτική αλλαγή για την Ελλάδα, όπου από μία από τις σημαντικότερες χώρες εισαγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου «μπορεί να μετασχηματιστεί σε μία σχεδόν αυτάρκη χώρα και ταυτόχρονα να τροφοδοτήσει και την απελπιστικα διψασμένη για φυσικό αέριο Ευρωπαϊκή Ένωση».

Θησαυρός: Στα 1,2 τρισ. ευρώ η ακαθάριστη αξία των ελληνικών κοιτασμάτων;

Ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έκανε λόγο για εκτιμήσεις, οι οποίες θέλουν «την αξία των ελληνικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στις ελληνικές θάλασσες νότια της Κρήτης και στο Ιόνιο (…) πριν την κρίση, ακαθάριστης αξίας της τάξης των 250 δισ.».

Ο Γιάννης Μανιάτης τόνισε ότι η συγκεκριμένη ακαθάριστη αξία αφορά για την περίοδο πριν την κρίση.

«Τώρα, μετά την κρίση, που διπλασιάστηκαν, τριπλασιάστηκαν, πενταπλασιάστηκαν οι τιμές μπορείτε να φανταστείτε ποια θα είναι η ακαθάριστη (αξία των κοιτασμάτων)», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Νέα απίστευτη πρόκληση από τον Ερντογάν – «Δε μας ενδιαφέρει τι λέει η Ε.Ε. για την Κύπρο»

Ιωάννης Μάζης: Η πρόταση ΣΟΚ για τους Τούρκους – Τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα νότια της Κρήτης και στο Καστελόριζο

Τα έσπασαν οι Ισραηλινοί με τους Τούρκους και τους ειδοποίησαν ότι αν κάνουν μαγκιές θα τους διαλύσουν;

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα ενισχύει την αντιαεροπορική άμυνα με Kentavros και Barak MX

Η Ελλάδα ενισχύει την αντιαεροπορική άμυνα με Kentavros και Barak MX

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε την ενσωμάτωση του Kentavros στο Barak MX. Τα δύο συστήματα λειτούργησαν πλήρως συντονισμένα σε δοκιμές πεδίου.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνικά USVs με βρετανική σχεδίαση από τη SAS Tech

Ελληνικά USVs με βρετανική σχεδίαση από τη SAS Tech

Η SAS Technology προχωρά στη ναυπήγηση ελληνικών μη επανδρωμένων πλοίων με σχεδίαση Sigmund UK, ενισχύοντας την εγχώρια αμυντική βιομηχανία

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τα συμβατικά ελληνικά Barracuda και το άλμα ισχύος για την Ελλάδα

Τα συμβατικά ελληνικά Barracuda και το άλμα ισχύος για την Ελλάδα

Τα συμβατικά Barracuda δεν είναι απλώς νέα υποβρύχια αλλά πολλαπλασιαστές ισχύος για την ελληνική αποτροπή.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι επιδιώκουν να μην γίνει η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν – Ενοχλήθηκαν από τα ισραηλινά όπλα

Οι Τούρκοι επιδιώκουν να μην γίνει η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν – Ενοχλήθηκαν από τα ισραηλινά όπλα

Σύμφωνα με τον κ. Συρίγο η Τουρκία έχει ενοχληθεί από τα ισραηλινά όπλα που αποκτά η Ελλάδα και θα εγκατασταθούν στα νησιά και αντιδρά.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Η προπαγανδιστική σύγκριση Τουρκίας – Ελλάδας στις φρεγάτες από τους Τούρκους

Ελληνοτουρκικά: Η προπαγανδιστική σύγκριση Τουρκίας – Ελλάδας στις φρεγάτες από τους Τούρκους

Τουρκικά μέσα παρουσιάζουν σύγκριση φρεγατών Istanbul και Belharra με σαφή στόχο την επικοινωνιακή υπεροχή και όχι την επιχειρησιακή ανάλυση.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τουρκικά μέσα βλέπουν μπλόκο στο σχέδιο της Ελλάδας για φυσικό αέριο μέχρι την Ουκρανία

Τουρκικά μέσα βλέπουν μπλόκο στο σχέδιο της Ελλάδας για φυσικό αέριο μέχρι την Ουκρανία

Ο τουρκικός Τύπος μιλά για αποτυχία του ελληνικού σχεδίου στον Κάθετο Διάδρομο μετά τις χαμηλές δεσμεύσεις δυναμικότητας.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία δοκίμασε σμήνος KARGU με πραγματικά πυρά – Ετοιμάζεται για επιθέσεις κορεσμού μεγάλης κλίμακας

Η Τουρκία δοκίμασε σμήνος KARGU με πραγματικά πυρά – Ετοιμάζεται για επιθέσεις κορεσμού μεγάλης κλίμακας

Δοκιμή με σμήνος KARGU σε επιχειρησιακό σενάριο και πραγματικά πυρά καταγράφεται ως πρώτη φορά στην Τουρκία.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Συζητήσεις Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας για Patriot

Συζητήσεις Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας για Patriot

Η Αθήνα και το Ριάντ συζητούν τον εκσυγχρονισμό συστήματος Patriot που επιχειρεί στη Σαουδική Αραβία από το 2021.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τουρκοελληνική προσέγγιση ή καθυστερημένη ένταση

Τουρκοελληνική προσέγγιση ή καθυστερημένη ένταση

Η ύφεση δύο ετών δείχνει πραγματική στο πεδίο όμως το υπόβαθρο μένει άθικτο και μπορεί να ξαναφουντώσει.

Ελληνοτουρκικά