ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τούρκοι: Kράζουν τον Ακάρ – Καλά πες μας όμως τι θα κάνεις για τα ελληνικά Rafale και τα F-35

Kράζουν τον Ακάρ οι Τούρκοι, ζητώντας από τον Τούρκο υπουργό Άμυνας να πει τι θα κάνει για να αντιμετωπίσει τα ελληνικά Rafale.
Τούρκοι: Kράζουν τον Ακάρ – Καλά πες μας όμως τι θα κάνεις για τα ελληνικά Rafale και τα F-35

Τούρκοι: Kράζουν τον Ακάρ, ζητώντας από τον Τούρκο υπουργό Άμυνας να πει τι θα κάνει για να αντιμετωπίσει τα ελληνικά Rafale και τα F-35, όταν τα δώσουν στην Ελλάδα οι ΗΠΑ.

«Καλά πες μας όμως τι θα κάνεις για τα Rafale και τα F-35 της Ελλάδας», ρωτάνε Τούρκοι χρήστες του διαδικτύου τον Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος έδειξε στις δηλώσεις του να… νοιάζεται για τα οικονομικά των Ελλήνων πολιτών, λόγω των εξοπλιστικών προγραμμάτων που θέτει σε εφαρμογή η Αθήνα.

Οι Τούρκοι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα ελληνικά Rafale και τα F-35 (σ.σ. όταν τα δώσουν οι Αμερικανοί στην Αθηνα).

Ο στόλος του τουρκικών F-16 είναι κατά 80% γερασμένος, με πολλές ώρες πτήσης.

Η αποβολη της Τουρκίας από το πρόγραμμα κατασκευής και αγοράς 100 F-35 έχει αφήσει την Άγκυρα χωρίς μαχητικά νέας γενιάς.

Με τις παρούσες συνθήκες για τα επόμενα 10 με 13 χρόνια, έως να μπορεί να μπει σε παραγωγή τουρκικό μαχητικό νέας γενιάς, η ψαλίδα στον αέρα θα είναι ανοιχτή υπέρ της Ελλάδας.

Αυτό το γνωρίζουν οι Τούρκοι, που φυσικά δεν μπορούν να το παραδεχτούν δημόσια, όμως στις μεταξύ τους συζητήσεις στο διαδίκτυο, το θέμα μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους.

Διαβάστε επίσης:

Tουρκία: Χαλάει τα σχέδια των Τούρκων για την Γαλάζια Πατρίδα η Σούδα

Tουρκία: Ελλάδα και ΗΠΑ θα ελέγχουν 3 εκατ. βαρέλια ρωσικό πετρέλαιο τη μέρα από τη Σούδα

Τούρκοι: Kράζουν τον Ακάρ – Καλά πες μας όμως τι θα κάνεις για τα ελληνικά Rafale και τα F-35

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελληνοτουρκικά: Τουρκία: Θα μιλήσουμε για το SAFE όταν μας έχετε ανάγκη

Τουρκία: Θα μιλήσουμε για το SAFE όταν μας έχετε ανάγκη

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Γιασάρ Γκιουλέρ υποβαθμίζει το πρόγραμμα SAFE και στέλνει μήνυμα ισχύος προς την Ευρώπη.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ισραηλινός αναλυτής: Οι τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο δεν είναι διμερές ζήτημα αλλά δοκιμή της ευρωπαϊκής κυριαρχίας

Ισραηλινός αναλυτής: Οι τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο δεν είναι διμερές ζήτημα αλλά δοκιμή της ευρωπαϊκής κυριαρχίας

Ο Σάι Γκαλ προειδοποιεί ότι οι τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο δεν είναι διμερές ζήτημα αλλά δοκιμή της ευρωπαϊκής κυριαρχίας.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Γιατί το Ισραήλ φοβάται την Τουρκία και τα τουρκικά F-35;

Γιατί το Ισραήλ φοβάται την Τουρκία και τα τουρκικά F-35;

Πακιστανικά ΜΜΕ αναλύουν γιατί το Ισραήλ αντιδρά στα τουρκικά F-35 αλλά όχι στη Σαουδική Αραβία εστιάζοντας στην τεχνολογία και την αυτονομία χρήσης.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Αερομαχίες στο Αιγαίο λένε οι Τούρκοι – Η  πρώτη αερομαχία μετά από χρόνια

Ελληνοτουρκικά: Αερομαχίες στο Αιγαίο λένε οι Τούρκοι – Η πρώτη αερομαχία μετά από χρόνια

Τουρκικά μέσα κάνουν λόγο για εμπλοκή ελληνικών και τουρκικών μαχητικών στο Αιγαίο μετά την άφιξη της φρεγάτας Κίμων, χωρίς επίσημη επιβεβαίωση.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Γιατί οι Τούρκοι επενδυτές έρχονται στην Ελλάδα σαν… τρελοί

Ελληνοτουρκικά: Γιατί οι Τούρκοι επενδυτές έρχονται στην Ελλάδα σαν… τρελοί

Το 2025, οι αιτήσεις για την ελληνική Χρυσή Βίζα από την Τουρκία αυξήθηκαν κατά 153%

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ρωσικό drone Orlan συνετρίβη στην Τουρκία – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Ρωσικό drone Orlan συνετρίβη στην Τουρκία – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Μη επανδρωμένο αεροσκάφος ρωσικής προέλευσης τύπου Orlan συνετρίβη στο Κοτζαελί με τις τουρκικές αρχές να ερευνούν το περιστατικό

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τώρα καταλαβαίνει κανείς γιατί οι Τούρκοι έστειλαν τις φρεγάτες στην Κάσο – Γιατί έχασαν τότε την Ανατολική Μεσόγειο

Τώρα καταλαβαίνει κανείς γιατί οι Τούρκοι έστειλαν τις φρεγάτες στην Κάσο – Γιατί έχασαν τότε την Ανατολική Μεσόγειο

Ισραήλ, Ελλάδα, Κύπρος και ΗΠΑ ενισχύουν τον άξονα 3+1 και τον ρόλο τους στον διάδρομο IMEC που ενώνει Ινδία, Μέση Ανατολή και Ευρώπη.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Βγάζουν τα ισραηλινά υποβρύχια στην Ανατολική Μεσόγειο – Μπορούν να εκτοξεύσουν πυρηνικούς πυραύλους

Βγάζουν τα ισραηλινά υποβρύχια στην Ανατολική Μεσόγειο – Μπορούν να εκτοξεύσουν πυρηνικούς πυραύλους

Ο οπλισμός τους περιλαμβάνει τέσσερις τορπιλοσωλήνες 650 χιλιοστών, γεγονός που έχει οδηγήσει σε εικασίες για δυνατότητα εκτόξευσης πυραύλων με πυρηνικές κεφαλές.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Φρεγάτα και υποβρύχιο από την Ελλάδα, κορβέτα και υποβρύχιο από το Ισραήλ μόνιμα στην Ανατολική Μεσόγειο

Ελληνοτουρκικά: Φρεγάτα και υποβρύχιο από την Ελλάδα, κορβέτα και υποβρύχιο από το Ισραήλ μόνιμα στην Ανατολική Μεσόγειο

Σχέδια για κοινή ελληνοϊσραηλινή ναυτική παρουσία με φρεγάτα υποβρύχια και κορβέτα στην Ανατολική Μεσόγειο στο πλαίσιο συνεργασίας ταχείας αντίδρασης.

Ελληνοτουρκικά