ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Απίστευτη καταγγελία – Έστειλαν ελικόπτερα μόνο στους δήμους που ψήφισαν Ερντογάν

Απίστευτη καταγγελία από Τούρκο δημοσιογράφο - Ελικόπτερα κατά των πυρκαγιών μόνο στους δήμους που ψήφισαν Ερντογάν.
Τουρκία: Απίστευτη καταγγελία – Έστειλαν ελικόπτερα μόνο στους δήμους που ψήφισαν Ερντογάν

Τουρκία: Απίστευτη καταγγελία από Τούρκο δημοσιογράφο, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι κρατικές δυνάμεις έστειλαν ελικόπτερα κατά των πυρκαγιών μόνο στους δήμους που ψήφισαν Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον Can Ataklı, δημοσιγοράφο της τουρκικής εφημερίδας Korkusuz, ο Δήμος Gündoğmuş της Αττάλειας που συνδέεται με το κυβερνητικό κόμμα AKP «υποστηρίχθηκε για την κατάσβεση δασικών πυρκαγιών».

«Ξέρετε πού τραβήχτηκαν τα προπαγανδιστικά πλάνα των 5 ελικοπτέρων που διανεμήθηκαν από το παλάτι; στο Gundogan. Αυτός είναι ένας από τους λίγους δήμους στην Αττάλεια που κέρδισε το AKP», ανέφερε ο Ataklı.

«Αυτοί που βίωσαν τη φωτιά, που ένιωσαν πραγματικά τη φωτιά στους πνεύμονές τους, όχι με μεταφορική έννοια, είδαν από πρώτο χέρι πώς η κυβερνητική πολιτική ήταν ανεπιτυχής», σημείωσε.

«Οι πυρκαγιές, οι οποίες έχουν σβηστεί ή τεθεί υπό έλεγχο, έχουν ήδη τελειώσει γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάψουν», τόνισε ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Όπως έγραψε ο Ataklı «ο επικεφαλής προπαγάνδας του παλατιού μοιράστηκε μια φωτογραφία πέντε ελικοπτέρων να επιχειρούν ταυτόχρονα» για να δείξει τη δύναμη του κράτους.

«Δεν είναι πλέον δυνατό να ξεγελάσετε αυτούς τους ανθρώπους με ψεύτικες φωτογραφίες. Γιατί οι άνθρωποι γνωρίζουν την αλήθεια, γιατί αυτή ζει», τόνισε.

«Γνωρίζετε πού τραβήχτηκε το προπαγανδιστικό πλάνο με τα πέντε ελικόπτερα που μοιράστηκε από το παλάτι; Στο Gundogan. Αυτός είναι ένας από τους λίγους δήμους στην Αττάλεια που κέρδισε το AKP», ανέφερε.

«Αυτό που λέει ο κόσμος είναι ότι η βοήθεια πηγαίνει στα μέρη όπου βρίσκονται οι δήμοι του AKP, τα υπόλοιπα αφήνονται στον Αλλάχ», υπογράμμισε ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Οι Τούρκοι κατηγορούν την τουρκική κυβέρνηση ότι άφησε γυμνή την εναέρια πυρασφάλεια της χώρας, προτιμώντας να χρησιμοποιήσει κονδύλια για την κατασκευή drones και όχι για την αγορά πυροσβεστικών εναέριων μέσων.

Μόνο τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη διαθέτει η Τουρκία, η οποία φέτος πληρώνει βαρύ τίμημα, με δεκάδες φωτιές να κατακαίνε την τουρκική επικράτεια, την ώρα που η Άγκυρα αρνείται την ελληνική βοήθεια σε πυροσβεστικές δυνάμεις.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Έχουν βελτιωθεί οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας – Δημιούργησαν άξονα κατά της Τουρκίας

Rafale – Τούρκος ειδικός: Σοβαρός κίνδυνος από τον ηλεκτρονικό πόλεμο που κάνουν και τους πυραύλους τους

Ελληνοτουρκικά: Προκαλούν οι Τούρκοι – Σκληρές αερομαχίες στο Αιγαίο

Τουρκία: Απίστευτη καταγγελία – Έστειλαν ελικόπτερα μόνο στους δήμους που ψήφισαν Ερντογάν

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελληνοτουρκικά: Γαλλία και Τουρκία χτίζουν στόλο drones – Η Ελλάδα ακόμα ζυγίζει αποφάσεις

Γαλλία και Τουρκία χτίζουν στόλο drones – Η Ελλάδα ακόμα ζυγίζει αποφάσεις

Ενώ άλλοι σχεδιάζουν στόλους με drones, εμείς ακόμα... σχεδιάζουμε επιτροπές.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Το παρασκήνιο της άρνησης: Γιατί η Ελλάδα γύρισε την πλάτη στις αγγλικές φρεγάτες

Το παρασκήνιο της άρνησης: Γιατί η Ελλάδα γύρισε την πλάτη στις αγγλικές φρεγάτες

Όχι στις φρεγάτες-παγίδα: Το Π.Ν. δεν ψωνίζει από το μαγαζί του Ερντογάν.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Το αόρατο χτύπημα του Αιγαίου – Οι SPIKE NLOS αλλάζουν τους κανόνες

Το αόρατο χτύπημα του Αιγαίου – Οι SPIKE NLOS αλλάζουν τους κανόνες

Μπορεί να εκτοξευτεί από οχήματα, ελικόπτερα ή ακόμα και από σταθερές θέσεις σε δύσβατες περιοχές.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: F-35: Tρίβει τα μάτια της η Τουρκία με το μαχητικό που δεν έχει και η Ελλάδα μετατρέπει σε στρατηγικό όπλο

F-35: Tρίβει τα μάτια της η Τουρκία με το μαχητικό που δεν έχει και η Ελλάδα μετατρέπει σε στρατηγικό όπλο

Η Τουρκία τα θέλει, η Ελλάδα τα παίρνει – Ο εφιάλτης των F-35 στον τουρκικό ουρανό.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τα F-35 πετούν ψηλά… και αδειάζουν τσέπες – Το τουρκικό καρφί στην Ελλάδα

Τα F-35 πετούν ψηλά… και αδειάζουν τσέπες – Το τουρκικό καρφί στην Ελλάδα

Ο τουρκικός τίτλος δεν είναι τυχαίος.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: BlueWhale κάτω από τα ραντάρ – Η σιωπηλή συμφωνία Ελλάδας-Ισραήλ που ανησυχεί την Άγκυρα

BlueWhale κάτω από τα ραντάρ – Η σιωπηλή συμφωνία Ελλάδας-Ισραήλ που ανησυχεί την Άγκυρα

Τρόμος στον βυθό για την Τουρκία – Το ελληνικό BlueWhale αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ρωσική εμπλοκή με τα F-35 της Τουρκίας από την Αμερική – Τι λέει η τροπολογία 1245 του Αμυντικού προϋπολογισμού του 2020 NDAA

Ρωσική εμπλοκή με τα F-35 της Τουρκίας από την Αμερική – Τι λέει η τροπολογία 1245 του Αμυντικού προϋπολογισμού του 2020 NDAA

Μια άγνωστη σε πολλούς τροπολογία του αμερικανικού αμυντικού προϋπολογισμού NDAA του 2020 βάζει φρένο στην επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα F-35, εξαιτίας της αγοράς των ρωσικών S-400.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τα όπλα της Ελλάδας για να βάλει βέτο στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωάμυνα

Τα όπλα της Ελλάδας για να βάλει βέτο στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωάμυνα

Η Τουρκία επιχειρεί να διεισδύσει σε ευρωπαϊκά αμυντικά κονδύλια και τεχνολογίες, μέσω του προγράμματος SAFE, όμως η Ελλάδα διατηρεί σοβαρά εργαλεία για να μπλοκάρει αυτήν την πρόσβαση.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Rafale με τεχνολογία ή J-10C με ρήτρα ανεξαρτησίας;

Rafale με τεχνολογία ή J-10C με ρήτρα ανεξαρτησίας;

Η Αίγυπτος σε κρίσιμη αεροπορική καμπή μεταξύ Γαλλίας και Κίνας.

Ελληνοτουρκικά