ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Μεγάλο προβληματισμός – Τρομερή ακρίβεια και πρωταθλήτρια στον πληθωρισμό!

Χαμός στην Τουρκία με την ακρίβεια που έχει οδηγήσει τον κόσμο σε εξαθλίωση.
Τουρκία: Μεγάλο προβληματισμός – Τρομερή ακρίβεια και πρωταθλήτρια στον πληθωρισμό!

Τεράστια αγανάκτηση επικρατεί στους πολίτες στην Τουρκία, την ώρα που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ασχολείται με την Ελλάδα και τις συμμαχικές κινήσεις της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταφέρει και πάλι για τον ΣΚΑΪ, ο απεσταλμένος στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο κόσμος δε βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση.

Ο λόγος φυσικά η ακρίβεια και ο πληθωρισμός, με τα πράγματα να έχουν ξεφύγει για τα καλά και η εξαθλίωση να έχει φτάσει σε χιλιάδες σπίτια.

«Φτάνει πια! Δεν αντέχουμε άλλο!» λένε Τούρκοι πολίτες μιλώντας σε τουρκικά Μέσα, ενώ η κυβέρνηση και όχι μόνο, αντί να επικεντρωθεί σε αυτό, συνεχίζει τις επιθέσεις για τα ελληνικά νησιά.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ!

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελληνοτουρκικά: Σάββας Καλεντερίδης: Θυσιάζουμε το Καστελλόριζο για να ακυρώσουμε το τουρκολιβυκό μνημόνιο

Σάββας Καλεντερίδης: Θυσιάζουμε το Καστελλόριζο για να ακυρώσουμε το τουρκολιβυκό μνημόνιο

Στην Κάσο είναι, σαν να έχεις πιάσει ένα παράνομο ζευγάρι στο κρεβάτι και να μας λέει ο κ. Γεραπετρίτης πως «δεν είναι αυτό που νομίζεις».

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Έκαναν tag το ΝΑΤΟ σε κοινή άσκηση Ελλάδας-Κύπρου και το ΝΑΤΟ διαψεύδει συμμετοχή – Είδηση στην Τουρκία

Έκαναν tag το ΝΑΤΟ σε κοινή άσκηση Ελλάδας-Κύπρου και το ΝΑΤΟ διαψεύδει συμμετοχή – Είδηση στην Τουρκία

«Μια ανάρτηση που αναφερόταν στην άσκηση ORION-25 δημοσιεύτηκε κατά λάθος στη σελίδα της SOFCOM στο Facebook και αργότερα αφαιρέθηκε».

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Η Γαλλία παρουσιάζει το Rafale F5 – Το «Super Rafale» με νέα τεχνολογία και drones

Η Γαλλία παρουσιάζει το Rafale F5 – Το «Super Rafale» με νέα τεχνολογία και drones

Η Γαλλία ετοιμάζει την επόμενη γενιά του Rafale. Το νέο F5 διαθέτει αισθητήρες, συνεργασία με drones και όπλα ακριβείας, χωρίς να βασίζεται στην πλήρη τεχνολογία stealth.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Η ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα απέσυρε τη μουσική από εκδήλωση της για να τιμήσει τα θύματα αεροπορικής τραγωδίας στην Τουρκία

Η ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα απέσυρε τη μουσική από εκδήλωση της για να τιμήσει τα θύματα αεροπορικής τραγωδίας στην Τουρκία

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο της Milliyet Οζάι Σεντίρ, η ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα αφαίρεσε τη μουσική από δεξίωση προς τιμήν των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στην Τουρκία.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Το Casus belli ξανά στο προσκήνιο – Η ΕΕ απέκλεισε την Τουρκία από το πρόγραμμα SAFE

Το Casus belli ξανά στο προσκήνιο – Η ΕΕ απέκλεισε την Τουρκία από το πρόγραμμα SAFE

Η εφημερίδα Cumhuriyet αποκαλύπτει ότι η ΕΕ απέκλεισε την Τουρκία από το πρόγραμμα SAFE, αφού αρνήθηκε να αποσύρει το casus belli για τα 12 μίλια στο Αιγαίο.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τούρκοι: Η Ελλάδα εξοπλίζει τα F-16 με το πιο προηγμένο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου

Τούρκοι: Η Ελλάδα εξοπλίζει τα F-16 με το πιο προηγμένο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου

Η L3Harris εξοπλίζει τα ελληνικά F-16 Viper με το AN/ALQ-254, το πιο προηγμένο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου που αυξάνει δραστικά την επιβιωσιμότητα των μαχητικών.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Συνεργασία BAE Systems και Turkish Aerospace για νέα UAV

Συνεργασία BAE Systems και Turkish Aerospace για νέα UAV

Η BAE Systems και η Turkish Aerospace υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την ανάπτυξη νέων μη επανδρωμένων αεροσκαφών, ενισχύοντας τη βρετανoτουρκική αμυντική σχέση.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Επιβεβαίωση: Η Αθήνα εξετάζει την απόκτηση έξι έως 12 επιπλέον Rafale F4

Επιβεβαίωση: Η Αθήνα εξετάζει την απόκτηση έξι έως 12 επιπλέον Rafale F4

Η Ελλάδα εξετάζει την αγορά επιπλέον μαχητικών Rafale F4 για να διατηρήσει το προβάδισμα στο Αιγαίο, την ώρα που η Τουρκία προωθεί συμφωνία για Eurofighter Typhoon.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τούρκοι: Η Γερμανία προτείνει 405 τεθωρακισμένα στην Ελλάδα: KF-41 Lynx και Marder, γραμμή παραγωγής και χρηματοδότηση

Τούρκοι: Η Γερμανία προτείνει 405 τεθωρακισμένα στην Ελλάδα: KF-41 Lynx και Marder, γραμμή παραγωγής και χρηματοδότηση

Η νέα γερμανική πρόταση προβλέπει 205 KF-41 Lynx και 200 μεταχειρισμένα Marder για την Ελλάδα, με τουλάχιστον 25% συμμετοχή της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας, γραμμή παραγωγής στην Ελλάδα και ευνοϊκή χρηματοδότηση από Rheinmetall.

Ελληνοτουρκικά