ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Νέα ακραία πρόκληση Ερντογάν – «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την αναγνώριση της “Βόρειας Κύπρου”»

Τουρκία: Σταματημό δεν έχουν οι προκλήσεις από τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που αυτή τη φορά βάζει στο επίκεντρο τα Κατεχόμενα. Μετά το νέο δημοσκοπικό χαστούκι, ο Τούρκος προσπαθεί να κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να γυρίσει το κλίμα υπέρ του ενόψει των εκλογών. Σε επικοινωνία που είχε με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ...
Τουρκία: Νέα ακραία πρόκληση Ερντογάν - «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την αναγνώριση της "Βόρειας Κύπρου"»

Τουρκία: Σταματημό δεν έχουν οι προκλήσεις από τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που αυτή τη φορά βάζει στο επίκεντρο τα Κατεχόμενα.

Μετά το νέο δημοσκοπικό χαστούκι, ο Τούρκος προσπαθεί να κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να γυρίσει το κλίμα υπέρ του ενόψει των εκλογών.

Σε επικοινωνία που είχε με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ δήλωσε άκρως ικανοποιημένος για το καθεστώς παρατηρητή που χορηγήθηκε στην «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου».

«Η οικογενειακή φωτογραφία ολοκληρώθηκε με την Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) να γίνεται μέλος παρατηρητής του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα, οι δυο τους τόνισαν πως θα συνεχίσουν τον αγώνα «για την αναγνώριση της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου». Παράλληλα, έκαναν λόγο για «ιστορικό κάλεσμα».

Τουρκία: Ευθείες απειλές πολέμου από τον Ερντογάν

Ο Τούρκος Πρόεδρος επανέλαβε πως οι Τούρκοι θα «έρθουν βράδυ στην Ελλάδα» και πως η χώρα μας πρέπει να γνωρίζει τα όριά της, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στον Τύπο από το Μπαλί, όπου βρίσκεται για τη σύνοδο των G20.

Όπως μετάδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, υπάρχει μεγάλη διαφορά στις νέες απειλές του, καθώς δεν έγιναν «για εσωτερική κατανάλωση» σε κάποιο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο, αλλά από ένα διεθνές βήμα, μπροστά στις κάμερες και τα τηλεοπτικά δίκτυα όλου του κόσμου και μετά και τις συναντήσεις που είχε με ξένους ηγέτες.


Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ