EXTRATIME

«Δεν με σβήνει κανένας»: Παρουσίαση του βιβλίου για τον Καζαντζίδη στο Περιστέρι

Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα με ξεχωριστούς ομιλητές και το συγγραφέα Κώστα Μπαλαχούτη.
«Δεν με σβήνει κανένας»: Παρουσίαση του βιβλίου για τον Καζαντζίδη στο Περιστέρι

Μια ακόμη παρουσίαση του βιβλίου για τη διαδρομή, τις συνεργασίες και τα τραγούδια του ξεχωριστού Στέλιου Καζαντζίδη.

Το 750 σελίδων πόνημα του Κώστα Μπαλαχούτη «Στέλιος Καζαντζίδης – Δεν με σβήνει κανένας» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ινφογνώμων έχει αποσπάσει, στο σύντομο διάστημα της κυκλοφορίας του εξαιρετικές εντυπώσεις και θετικότατες κριτικές.

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα, η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου θα παρουσιάσουν το έργο, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στο Συνεδριακό-Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (στάση μετρό «Περιστέρι»).

Εκτός από τον συγγραφέα, καλεσμένοι στην εκδήλωση που θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου Βαγγέλης Γιακουμής, είναι οι:

-Γιώργος Λιάνης, δημοσιογράφος-συγγραφέας, πρώην υπουργός.

-Χάρης Πασβαντίδης, συγγραφέας και αντιπρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών.

-Σάββας Καλεντερίδης, συγγραφέας-εκδότης.

Θα ακουστούν και τραγούδια του μεγάλου λαϊκού βάρδου!

*Φωτογραφία: Facebook / Kostas Balachoutis / Κώστας Μπαλαχούτης

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Θεσσαλονίκη: Ανάπηρος έχτισε ράμπα μόνος του και έδειξε τι σημαίνει να είσαι ΑμεΑ στην τριτοκοσμική Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ανάπηρος έχτισε ράμπα μόνος του και έδειξε τι σημαίνει να είσαι ΑμεΑ στην τριτοκοσμική Ελλάδα

Τη δουλειά που όφειλε να κάνει ο δήμος εδώ και χρόνια, την έκανε με μια ακτιβιστική πράξη ο Κωσταντίνος Τσιφτσόπουλος

Κοινωνία
Κοινωνία: Εξοργιστικό: Χάρτης της Κομισιόν δείχνει τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τα χρώματα της Τουρκίας!

Εξοργιστικό: Χάρτης της Κομισιόν δείχνει τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τα χρώματα της Τουρκίας!

Τον κατάπτυστο χάρτη που κυκλοφορεί σε επίσημο φυλλάδιο, κατήγγειλε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης

Κοινωνία
Κοινωνία: Κάλεσμα στους αγρότες από τη Μαρία Καρυστιανού: «Ίδια η ρίζα του κακού για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ  –  Όλοι μαζί μέχρι τη δικαίωση!»

Κάλεσμα στους αγρότες από τη Μαρία Καρυστιανού: «Ίδια η ρίζα του κακού για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ – Όλοι μαζί μέχρι τη δικαίωση!»

«Οι πολιτικοί υπεύθυνοι παραμένουν ΠΑΝΤΑ εκτός κάδρου, ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!, προστατευμένοι από το άρθρο 86»

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Άρχισαν να διαφημίζουν τις «ευτυχισμένες» φυλακές του μέλλοντος – Τα Γιάννενα παρουσιάζονται ως πόλη των 15 λεπτών!

Άρχισαν να διαφημίζουν τις «ευτυχισμένες» φυλακές του μέλλοντος – Τα Γιάννενα παρουσιάζονται ως πόλη των 15 λεπτών!

Τα «κλουβιά» γίνονται θελκτικά εάν έχουν χρυσά κάγκελα - Διαφημίζουν τα Γιάννενα ως την πιο ευτυχισμένη πόλη των 15 λεπτών

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Πορτοσάλτε: «Η ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ περιέχει τη βελτίωση» – Κανάκης: «Ούτε ο Μητσοτάκης τέτοιο επιχείρημα»

Πορτοσάλτε: «Η ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ περιέχει τη βελτίωση» – Κανάκης: «Ούτε ο Μητσοτάκης τέτοιο επιχείρημα»

O Άρης Πορτοσάλτε εμφάνισε την ακρίβεια ως... ανάπτυξη και ο Αντώνης Κανάκης δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο

Κοινωνία
Κοινωνία: Αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις με νέα μπλόκα – Τακτική καρότου και μαστίγιου ακολουθεί η κυβέρνηση

Αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις με νέα μπλόκα – Τακτική καρότου και μαστίγιου ακολουθεί η κυβέρνηση

Κερδίζει χρόνο η κυβέρνηση - Σε επίπεδο δηλώσεων επιλέγουν την μετριοπάθεια, αλλά στο πεδίο επιβάλλεται άγρια καταστολή από τα ΜΑΤ

Κοινωνία
Κοινωνία: Προκλητικός Χρυσοχοΐδης μετά το ξύλο στους αγρότες: «Η αστυνομία δεν έχει καμία διάθεση σύγκρουσης και βίας»

Προκλητικός Χρυσοχοΐδης μετά το ξύλο στους αγρότες: «Η αστυνομία δεν έχει καμία διάθεση σύγκρουσης και βίας»

«Κανείς δεν μπορεί να καταλαμβάνει τελωνεία και λιμάνια» είπε ο υπουργός για τους αγρότες, ρίχνοντας και άλλο λάδι στη φωτιά

Κοινωνία
Κοινωνία: Σουηδία: Η 9χρονη Luna που έμεινε παράλυτη από ένα «κτήνος» που δεν αφομοιώθηκε – Όπως η δική μας Μυρτώ

Σουηδία: Η 9χρονη Luna που έμεινε παράλυτη από ένα «κτήνος» που δεν αφομοιώθηκε – Όπως η δική μας Μυρτώ

Ένας 15χρονος Αιθίοπας τη βίασε και κατέστρεψε για πάντα τη ζωή της - Κι όμως δεν απελάθηκε ούτε μπήκε στη φυλακή!

Κοινωνία
Κοινωνία: Πρωτοβουλία Αστυνομικών: «Οι αγρότες είναι αδέρφια μας – Να σταματήσει η κυβέρνηση να μας χρησιμοποιεί ως εργαλείο φίμωσης»

Πρωτοβουλία Αστυνομικών: «Οι αγρότες είναι αδέρφια μας – Να σταματήσει η κυβέρνηση να μας χρησιμοποιεί ως εργαλείο φίμωσης»

«Όχι στην καταστολή των αγροτών με ΜΑΤ και χημικά - Δεν θα δεχτούμε να γίνουμε η αιχμή του δόρατος απέναντι στην κοινωνία μας»

Κοινωνία