ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: Πληρώνει ο υπουργός Εργασίας τις βλακείες που έλεγε στη Βουλή στον Δημήτρη Νατσιό;

Ίσως ο Άδωνις Γεωργιάδης να... πληρώνει τα κρανιοκενή που έλεγε στη Βουλή, στο Δημήτρη Νατσιό, για να υποστηρίξει το μεταναστευτικό νομοσχέδιο.
Άδωνις Γεωργιάδης: Πληρώνει ο υπουργός Εργασίας τις βλακείες που έλεγε στη Βουλή στον Δημήτρη Νατσιό;

Άδωνις Γεωργιάδης: Πληρώνει ο υπουργός Εργασίας τις βλακείες που έλεγε στη Βουλή στον Δημήτρη Νατσιό για το μεταναστευτικό;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσανατολίζεται σε αλλαγές υπουργών, μεταξύ των οποίων και του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος φέρεται να μετακινείται από το υπουργείο Εργασίας στο υπουργείο Υγείας.

Ίσως ο Άδωνις Γεωργιάδης να… πληρώνει τα κρανιοκενή που έλεγε στη Βουλή, στο Δημήτρη Νατσιό, για να υποστηρίξει το μεταναστευτικό νομοσχέδιο.

Τι είχε πει τότε προκαλώντας αντιδράσεις; Ότι οι Έλληνες επειδή δεν πάνε να εργαστούν (σ.σ. όπως συμβαίνει είπε σε όλες ανεπτυγμένες κοινωνίες) για το λόγο αυτό αποφάσισαν στην κυβέρνηση να φέρουν εργαζόμενους από τις… ακμάζουσες οικονομίες των στεπών της Ασίας (έτσι τις περιέγραψε).

Δηλαδή αυτό που είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, είναι πως οι Έλληνες δεν πάνε να δουλέψουν στις κουζίνες εστιατορίων και τη γη όμως θα έρθουν μετανάστες με την βελτίωση του εργασιακού πλαισίου που ισχύει στις παραπάνω εργασίες.

Θυμίζουμε πως ο υπουργός Εργασίας του Πακιστάν, Ζαουάντ Σοχραμπ, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι συζήτησαν με τον Έλληνα ομόλογό του Άδωνι Γεωργίαδη για την ανάγκη της Ελλάδας για 500.000 εργαζόμενους από το Πακιστάν ενώ όπως είπε τις επόμενες μέρες θα υπογραφεί και η διακρατική συμφωνία.

Μία μέρα μετά τις αντιδράσεις στην Ελλάδα , με φόντο την ψήφιση του μεταναστευτικού, ο υπουργός Εργασίας του Πακιστάν έκανε διευκρινιστική δήλωση, πάλι στον λογαριασμό του στο Twitter (στις 20 Δεκεμβρίου στις 2:46 το μεσημέρι), σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Πακιστάν, απλά διερευνήθηκε με τον Άδωνι Γεωργιάδη η πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας.

Δήλωσε δε… εντυπωσιασμένος από τον πατριωτισμό του κυρίου Γεωργιάδη.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έρχεται αιφνίδιος ανασχηματισμός – Εκεί πάει ο Άδωνις Γεωργιάδης;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άδωνις Γεωργιάδης: Πληρώνει ο υπουργός Εργασίας τις βλακείες που έλεγε στη Βουλή στον Δημήτρη Νατσιό;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.