ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριο χώσιμο στον Πορτοσάλτε από πατέρα που έχασε το παιδί του στην τραγωδία στα Τέμπη – Δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει στο ΣΚΑΪ

Δριμύ «κατηγορώ» από πατέρα παιδιού που αγνοείται μετά το δυστύχημα στα Τέμπη. Επίθεση σε Πορτοσάλτε και πολιτική ηγεσία.
Άγριο χώσιμο στον Πορτοσάλτε από πατέρα που έχασε το παιδί του στην τραγωδία στα Τέμπη – Δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει στο ΣΚΑΪ

Ο ανεκδιήγητος Πορτοσάλτε έκανε λόγο για «θυσία» στην Τραγωδία στα Τέμπη, προκειμένου να φτιαχτεί καλύτερο σιδηροδρομικό δίκτυο και πιο ασφαλές από εδώ και πέρα. Πατέρας που το παιδί του αγνοείται μετά το δυστύχημα τα έχωσε κανονικά, αλλά δεν τον άφησαν να πει και πολλά στον ΣΚΑΪ.

«Αν ήθελε θυσία να έπαιρνε τα παιδιά του, την οικογένειά του, τους φίλους του και τους συγγενείς του και να πήγαινε εκείνος να καεί με το τρένο στα Τέμπη», είπε ο πατέρας αγνοούμενου.

Δεν μπορούσαν παρά να μην συμφωνήσουν και οι δύο δημοσιογράφοι που συντόνιζαν τη σύνδεση και τη συνομιλία στον ΣΚΑΪ. Όταν όμως άρχισε η επίθεση προς τους πολιτικούς και οι αναφορές στην πολιτική ηγεσία γενικότερα, η ανάγκη για να διακοπεί η σύνδεση έγινε επιτακτική.

Ειδικά όταν ο χαροκαμένος πατέρας άρχισε να κάνει λόγο για φυλακή! «Ελπίζουμε να δικαιωθείτε»… και πάμε παρακάτω.

Η στιγμή που ξεκινάει το χώσιμο στον Πορτοσάλτε

Ολόκληρη η συζήτηση στον ΣΚΑΪ

 

Κουνάτε βουνά για ένα πέναλτι και όχι όταν έχουμε Εθνική τραγωδία;

Ο Γιάννης Πρετεντέρης κάνει τον ανήξερο – Τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από ανθρώπινο λάθος; – Δείτε τι έγραψε ο Βαξεβάνης (vid)

Τραγωδία στα Τέμπη: Πάντα η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρίσκει τρόπο να τρυπάει τον πάτο του βαρελιού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγριο χώσιμο στον Πορτοσάλτε από πατέρα που έχασε το παιδί του στην τραγωδία στα Τέμπη – Δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει στο ΣΚΑΪ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.