ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλέξης Γρηγορόπουλος: Πολλές εκδηλώσεις, κλειστοί δρόμοι και σταθμοί

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των συγκεντρώσεων για τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου
Αλέξης Γρηγορόπουλος: Πολλές εκδηλώσεις, κλειστοί δρόμοι και σταθμοί

Έντεκα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Αλέξης Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε από τον Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Όπως κάθε χρόνο, την ημέρα αυτή θα γίνουν πολλές εκδηλώσεις για να τιμηθεί η μνήμη του νεαρού, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του. Έτσι, το κέντρο θα παραμείνει κλειστό όλη μέρα, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών.

Από τις 10 το πρωί, η Τροχαία σχεδιάζει να αρχίσει τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σταδιακά θα γίνονται και περισσότερες.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, από 10.00 ώρα της 06.12.2019 έως την 07.00 ώρα της 07.12.2019, θα πραγματοποιηθούν σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, και από 05.00 ώρα της 06.12.2019 έως την 07.00 ώρα της 07.12.2019, δεν θα επιτραπεί η στάση και η στάθμευση στις παρακάτω λεωφόρους και οδούς του δήμου Αθηναίων:

*Λ. Αλεξάνδρας σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

*Σταδίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

*Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

*Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

*Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

*Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

*Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Φραντζή και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

*Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κοδριγκτώνος και Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αλέξης Γρηγορόπουλος: Να σταματήσει η συνεχής καπηλεία της μνήμης του…

*Πειραιώς, στο τμήμα της από την Ιερά Οδό έως την πλατεία Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

*Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

*Ρηγίλλης, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Γεωργίου Β΄ και Βασ. Σοφίας.

*Υψηλάντου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μ. Πετράκη και Ηροδότου.

*Κόκκαλη, Μάρνη, στο τμήμα της από την Πλατεία Βάθης έως την οδό Πατησίων.

*Στουρνάρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαΐμη και Γ΄ Σεπτεμβρίου,

*Μπουμπουλίνας

*Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από την οδό Μάρνη έως την πλατεία Ομονοίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Επίσης, η κυκλοφορία θα διακοπεί σε όλο το μήκος των οδών:

*Αθ. Διάκου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού, Λ. Βασ. Αμαλίας, Τζωρτζ, Μπόταση, Κάνιγγος, Σολωμού, Καποδιστρίου, Χαλκοκονδύλη, Σπ. Τρικούπη, Θεμιστοκλέους, Εμμ. Μπενάκη, Ζωοδόχου Πηγής, Χαρ. Τρικούπη, Μαυρομιχάλη, Ιπποκράτους, Ασκληπιού, καθώς και στις πλατείες Ομονοίας, Συντάγματος, Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά), Κάνιγγος και Εξαρχείων και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Από τη διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Από την αστυνομία παρακαλούνται οι οδηγοί, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Γιάννης Κεφαλογιάννης: Η Ελλάδα καίγεται 3 μέρες και θυμήθηκε να εμφανιστεί τώρα γιατί του… έθιξαν το 112!

Γιάννης Κεφαλογιάννης: Η Ελλάδα καίγεται 3 μέρες και θυμήθηκε να εμφανιστεί τώρα γιατί του… έθιξαν το 112!

Αντί να παραιτηθεί για την καταστροφή της χώρας, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης κουνάει και το δάχτυλο στον Δήμαρχο Πάτρας, Κ. Πελετίδη!

Κοινωνία
Κοινωνία: Εμπρησμοί: Οργή πολιτών για τους εγκληματίες που συνελήφθησαν να καίνε την Πάτρα – «Δεν αρκεί η φυλακή – Πείτε μας τα κίνητρά τους» λένε

Εμπρησμοί: Οργή πολιτών για τους εγκληματίες που συνελήφθησαν να καίνε την Πάτρα – «Δεν αρκεί η φυλακή – Πείτε μας τα κίνητρά τους» λένε

Σάλος με τις συλλήψεις των νεαρών εμπρηστών στην Πάτρα - Απαντήσεις στο «ποιοι και γιατί μας καίνε» απαιτούν οι Έλληνες

Κοινωνία
Κοινωνία: Χωρίς ρεύμα δεκάδες περιοχές μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

Χωρίς ρεύμα δεκάδες περιοχές μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

Πολύ μεγάλα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στις περιοχές που φλέγονται!

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Πυρκαγιές: Ένας ψαλμός πάντα θα μας λυτρώνει από τα ανείπωτα – Συγκίνηση με τη λιτανεία στη Ζάκυνθο

Πυρκαγιές: Ένας ψαλμός πάντα θα μας λυτρώνει από τα ανείπωτα – Συγκίνηση με τη λιτανεία στη Ζάκυνθο

Άλλοι αγωνίζονται στο ανθρώπινο μέτρο και άλλοι μάχονται σιωπηλά στο πνευματικό - Ανάγκη οι λιτανείες για τη δοκιμασία της πατρίδας μας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ρεσιτάλ αδιαντροπιάς από Βούλτεψη: Η Ελλάδα καίγεται γιατί φταίνε οι πολίτες που δεν γίνονται εθελοντές!

Ρεσιτάλ αδιαντροπιάς από Βούλτεψη: Η Ελλάδα καίγεται γιατί φταίνε οι πολίτες που δεν γίνονται εθελοντές!

Απτόητη η Βούλτεψη προκαλεί ακόμα και αυτές τις ώρες που η οργή ξεχειλίζει στο πανελλήνιο για την πύρινη καταστροφή της χώρας

Κοινωνία
Κοινωνία: Φωτιά: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος σε 10 περιφέρειες – Τεράστιες πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα!

Φωτιά: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος σε 10 περιφέρειες – Τεράστιες πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα!

Πολλές περιοχές σε αυξημένο κίνδυνο για φωτιά και πάλι!

Κοινωνία
Κοινωνία: Tageszeitung: Εκρηκτικό άρθρο για τα σκάνδαλα Μητσοτάκη – «Είναι ο νεκροθάφτης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα»

Tageszeitung: Εκρηκτικό άρθρο για τα σκάνδαλα Μητσοτάκη – «Είναι ο νεκροθάφτης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα»

Κόλαφος από τη γερμανική εφημερίδα - «Ο πρωθυπουργός υπονομεύει το Κράτος Δικαίου - Θα δωροδοκούσε μέχρι και τον... Peanut αν μπορούσε»

Κοινωνία
Κοινωνία: Καίνε τη χώρα μας: ΣΟΚ με εμπρηστικό μηχανισμό σε δάσος στη Δροσιά! – Η κλιματική κρίση τον έβαλε κι αυτόν;

Καίνε τη χώρα μας: ΣΟΚ με εμπρηστικό μηχανισμό σε δάσος στη Δροσιά! – Η κλιματική κρίση τον έβαλε κι αυτόν;

Στο στόχαστρο εμπρηστών η ανατολική Αττική - Πολίτης εντόπισε μηχανισμό με γκαζάκια και ενημέρωσε τις Αρχές!

Κοινωνία
Κοινωνία: Κερατέα: Η ζωή αντιστέκεται μέσα από τις στάχτες – Συγκίνηση με το χελωνάκι που βρέθηκε στα καμένα

Κερατέα: Η ζωή αντιστέκεται μέσα από τις στάχτες – Συγκίνηση με το χελωνάκι που βρέθηκε στα καμένα

Η έκπληξη που περίμενε τους εθελοντές του ΔΙ.Δ.Α.Ζ. - Όσο ο ανθρώπινος παράγοντας σπέρνει την καταστροφή, η φύση συνεχίζει απτόητη να παραδίδει μαθήματα ζωής

Κοινωνία