ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμετανόητος Πορτοσάλτε: Αντί συγγνώμης για το κατάπτυστο σχόλιο για τους ντελιβεράδες, είπε ότι λέει «αλήθειες»!

Ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας στον ΣΚΑΪ σήμερα, όχι απλά δεν ζήτησε συγγνώμη για την προσβολή του νεκρού ντελιβερά, άλλα ισχυρίστηκε πως λέει αλήθειες και πως τον πολεμά... το σύστημα!
Αμετανόητος Πορτοσάλτε: Αντί συγγνώμης για το κατάπτυστο σχόλιο για τους ντελιβεράδες, είπε ότι λέει «αλήθειες»!

Ούτε υποψία συγγνώμης δεν εξέφρασε ο Άρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ σήμερα, για το εμετικό σχόλιο που έκανε χθες και άφησε άφωνη τη κοινή γνώμη. Τότε που, σχολιάζοντας το τραγικό τροχαίο με τον διανομέα τροφίμων που παρασύρθηκε στη Θεσσαλονίκη από έναν νεαρό αλβανικής καταγωγής, έκανε… κριτική στους υπαλλήλους delivery για την οδηγική τους συμπεριφορά!

Αυτή η αδιανόητη τοποθέτηση που αποτελεί ντροπή για το δημοσιογραφικό επάγγελμα, αφού φτάσαμε μέχρι σημείου να γίνεται… κριτική ακόμα και σε νεκρό, προκάλεσε την οργή του Δικτύου Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό που χαρακτήρισε κατάπτυστο το σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε. Ενώ κάλεσαν την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ), να πραγματοποιήσει προσφυγή στο ΕΣΡ, για προσβολή μνήμης νεκρού.

Και αντί ο δημοσιογράφος – που έχει γίνει γραφικός πλέον για τις ακραίες απόψεις του – να δείξει κάποιο ψήγμα μεταμέλειας, επιχείρησε ούτε λίγο – ούτε πολύ να εμφανίσει τον εαυτό του σαν ένα θύμα που λέει… αλήθειες! Ενώ με ένα άλμα λογικής που μάλλον καταλαβαίνει μόνο ίδιος, συνέδεσε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το κατάπτυστο σχόλιο του, με το… επεισόδιο του κ. Βασιλακόπουλου στη ταβέρνα της Καλαμπάκας!

Συγεκριμένα είπε στην εκπομπή «Σήμερα»:

«Ξαναδέχθηκα επίθεση από το ίδιο σύστημα που την πέφτει στον Βασιλακόπουλο, δηλαδή, της δολοφονίας του χαρακτήρα. Χθες δεν είπα τίποτα περισσότερο από αυτό που ζούμε όλοι, απλώς βγαίνει ο τρελός και τα λέει».

Ο Πορτοσάλτε ήθελε να βγει και από… πάνω

Ο Άρης Πορτοσάλτε που συχνά – πυκνά βρίζει από δημόσια συχνότητα Έλληνες πολίτες, αποκαλώντας τους «στόκους» ή «ψέκια», ή προτείνοντας απάνθρωπους εκβιασμούς στους συνταξιούχους, τώρα επιχειρεί να θυματοποιήσει τον εαυτό του, αποκαλύπτοντας ένα «σύστημα» που βλέπει μόνο ο ίδιος.

Και δεν είπε κουβέντα για εκείνο το σύστημα που επιτρέπει σε δημοσιογράφους να παραβιάζουν επανειλημμένως τη δεοντολογία, να προσβάλλουν ανοιχτά τους τηλεθεατές και να μην έχουν πρόβλημα να αμαυρώσουν ακόμα και τη μνήμη ενός ανθρώπου που πάλευε για το μεροκάματο του, και βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο δημοσιογράφος που συνεχώς προκαλεί, άσκησε κριτική για την οδηγική συμπεριφορά των διανομέων τροφίμων, ενώ δεν έδειξε ίχνος ενσυναίσθησης για τη δική του – δημοσιογραφική – συμπεριφορά, που έχει πλέον εκτροχιαστεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αμετανόητος Πορτοσάλτε: Αντί συγγνώμης για το κατάπτυστο σχόλιο για τους ντελιβεράδες, είπε ότι λέει «αλήθειες»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.