ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμήχανος ο Χρυσοχοΐδης για το φιάσκο της ΕΥΠ: «Ατυχής αρνητική εξέλιξη» το ότι οι πράκτορες δέχτηκαν τουρκικές σφαίρες μέσα στην Ελλάδα

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι ικανός μόνο στο να διαλύει συλλαλητήρια για τα Τέμπη, αλλά πολύ «λίγος» για να συλλάβει τους Τούρκους μαφιόζους
Αμήχανος ο Χρυσοχοΐδης για το φιάσκο της ΕΥΠ: «Ατυχής αρνητική εξέλιξη» το ότι οι πράκτορες δέχτηκαν τουρκικές σφαίρες μέσα στην Ελλάδα

Με τίποτα δεν μπορεί να συμμαζευτεί το μέγα φιάσκο της κυβέρνησης με τους Τούρκους μαφιόζους που πυροβόλησαν στελέχη της ΕΥΠ. Μετά το περιστατικό ντροπής, τα φιλοκυβερνητικά μέσα προσπάθησαν να παρουσιάσουν ως… επιτυχία τη σύλληψη του 48χρονου Τούρκου ο οποίος βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Ροδόπη.

Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ υποβάθμισαν τεχνηέντως το γεγονός ότι ο Τούρκος… πιστολέρο είχε λάβει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα το 2023, επικαλούμενος ότι κινδύνευε από το καθεστώς Ερντογάν. Την ίδια τακτική έχουν ακολουθήσει και πολλοί άλλοι Τούρκοι εγκληματίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, φανερώνοντας ότι η εσωτερική μας ασφάλεια έχει μετατραπεί σε ξέφραγο αμπέλι.

Ο 48χρονος Τούρκος φέρεται να είναι μέλος της σκληρής συμμορίας με την ονομασία «Daltons», η οποία εμπλέκεται σε δολοφονίες και εμπόριο ναρκωτικών. Οι άλλοι δύο Τούρκοι που επέβαιναν στο τζιπ που παρακολουθούσε η ΕΥΠ, παραμένουν ακόμα άφαντοι. Στο αδιανόητο φιάσκο που συνέβη στη Θεσσαλονίκη, οι πράκτορες της ΕΥΠ αφού γλίτωσαν από τις τουρκικές… σφαίρες, τηλεφώνησαν στο 100 για να ζητήσουν ενισχύσεις.

Απίστευτα σκηνικά σε μια χώρα που έχει μετατραπεί σε «φαρ ουέστ» μαφιόζων οι οποίοι πυροβολούν εν ψυχρώ όποιον τολμήσει να απειλήσει τη δράση τους. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης φαίνεται ότι είναι ικανός μόνο στο να διαλύει συλλαλητήρια για τα Τέμπη με δακρυγόνα και «αύρες», αφού πρώτα παρεισφρέουν ανενόχλητοι στα πλήθη οι προβοκάτορες με τις κουκούλες. Είναι εξπέρ μόνο στην άγρια καταστολή νομοταγών πολιτών, αλλά για να επιβάλλει την έννομη τάξη στους εγκληματίες είναι ανίκανος.

Ακόμα και ως πολιτικός που συνηθίζει να κάνει το μαύρο… άσπρο, ο Χρυσοχοΐδης δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει το όργιο εγκληματικότητας με την τουρκική μαφία. Εμφανιζόμενος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Προ.Πο ήταν φανερά αμήχανος στα σχόλια του για το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη και χαρακτήρισε ως… «ατυχή αρνητική εξέλιξη» το… πιστολίδι που δέχθηκαν οι πράκτορες της ΕΥΠ.

Προσπερνώντας γρήγορα το ζήτημα ότι κρατικοί μας υπάλληλοι δέχονται τουρκικές σφαίρες μέσα στην ίδια μας τη χώρα, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης άρχισε να μοιράζει… συγχαρητήρια στη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος για τη σύλληψη του ενός Τούρκου, την ώρα που πηγές από την ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν ότι στη χώρα μας δραστηριοποιούνται τουλάχιστον 500 Τούρκοι μαφιόζοι!

«Αυτοί οι άνθρωποι ή θα συλληφθούν ή θα φύγουν. Η Ελλάδα δεν είναι τόπος να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές. Δεν είναι τόσοι πολλοί, αλλά προφανώς είναι τόσοι όσοι και πολύ επικίνδυνοι», είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μη μπορώντας να κρύψει ότι συνεχώς κυνηγάει την… ουρά του εγκλήματος, ανεξαρτήτως… εθνικότητας.

Ασφαλώς ο υπουργός δεν έδωσε καμία απάντηση στο γιατί μπήκαν εξαρχής αυτοί οι εγκληματίες στη χώρα, από ποιους ελέγχθηκαν και γιατί δεν λογοδοτούν οι υπεύθυνοι. Κατά τα άλλα ο Χρυσοχοΐδης κάνει σόου με ελληνικά… FBI, όταν την ίδια στιγμή οι συμμορίες έχουν κάνει κυριολεκτικά «σουρωτήρι» την εσωτερική μας ασφάλεια. Η χώρα μας έχει γίνει κέντρο διερχομένων για τον τουρκικό υπόκοσμο και ο υπουργός μιλάει για μεμονωμένες «ατυχείς εξελίξεις»…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ExtraTime: Τέμπη: Τι πραγματικά συνέβη – Ο Κώστας Λακαφώσης εξηγεί σε 10′ όλη την αλήθεια για τη σιδηροδρομική τραγωδία

Τέμπη: Τι πραγματικά συνέβη – Ο Κώστας Λακαφώσης εξηγεί σε 10′ όλη την αλήθεια για τη σιδηροδρομική τραγωδία

Ο τεχνικός σύμβουλος Κώστας Λακαφώσης αναλύει βήμα προς βήμα τι συνέβη πριν και μετά τη σύγκρουση στα Τέμπη, σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο της ΕΔΑΠΟ που ρίχνει φως στο πιο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα της χώρας.

ExtraTime
Κοινωνία: Φλόγες περικυκλώνουν τη Χίο – Εκκενώνονται σπίτια, τρία μεγάλα μέτωπα απειλούν την πόλη

Φλόγες περικυκλώνουν τη Χίο – Εκκενώνονται σπίτια, τρία μεγάλα μέτωπα απειλούν την πόλη

Εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα μέσω 112 στους κατοίκους για αυξημένη επιφυλακή.

Κοινωνία
ExtraTime: Αθήνα : Που συμφέρει να αγοράσεις σπίτι

Αθήνα : Που συμφέρει να αγοράσεις σπίτι

Πατήσια, Αχαρνές και Λαύριο προσφέρουν τα υψηλότερα ποσοστά απόδοσης για επενδυτές ακινήτων. Αντίθετα, η Γλυφάδα και άλλες ακριβές περιοχές δεν φέρνουν τα αναμενόμενα κέρδη

ExtraTime
ExtraTime: Τι θα κάνουν οι Έλληνες καπνιστές; Έρχονται αυξήσεις-φωτιά στα τσιγάρα από την Ε.Ε.

Τι θα κάνουν οι Έλληνες καπνιστές; Έρχονται αυξήσεις-φωτιά στα τσιγάρα από την Ε.Ε.

Με σχέδιο φορολογικής εναρμόνισης, οι Βρυξέλλες προτείνουν αυξήσεις-σοκ στον ελάχιστο φόρο καπνού, που ενδέχεται να ανεβάσουν την τιμή πακέτου στα 6-7 ευρώ ακόμη και στην Ελλάδα. Αντιδράσεις από πολλές χώρες για την πιθανή εκτόξευση του λαθρεμπορίου.

ExtraTime
ExtraTime: Ανεξόφλητα ενοίκια: Χιλιάδες ιδιοκτήτες χωρίς ευρώ και χωρίς προστασία

Ανεξόφλητα ενοίκια: Χιλιάδες ιδιοκτήτες χωρίς ευρώ και χωρίς προστασία

Περισσότεροι από 4.500 ιδιοκτήτες ακινήτων κινδυνεύουν να μη λάβουν ούτε ένα ευρώ ενοίκιο το 2024, ενώ το κράτος δεν προβλέπει καμία αποζημίωση για τις απώλειες που καταγράφονται. Η νομοθεσία αφήνει το βάρος αποκλειστικά στις πλάτες των ιδιοκτητών.

ExtraTime
ExtraTime: Νέος ΚΟΚ: Ηλεκτρονικά πρόστιμα, κάμερες και «σκούπα» παραβάσεων στους δρόμους

Νέος ΚΟΚ: Ηλεκτρονικά πρόστιμα, κάμερες και «σκούπα» παραβάσεων στους δρόμους

Η Αττική και τα νησιά μπαίνουν σε τροχιά αυξημένων τροχονομικών ελέγχων, καθώς ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας τίθεται σταδιακά σε εφαρμογή με έμφαση στην πρόληψη, την τεχνολογία και τις κυρώσεις.

ExtraTime
Κοινωνία: Ευκαρπία: «Πνεύμονας» πρασίνου 3.000 στρεμμάτων – Το νέο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης

Ευκαρπία: «Πνεύμονας» πρασίνου 3.000 στρεμμάτων – Το νέο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης

Ένας χώρος ψυχικής και σωματικής αναζωογόνησης ετοιμάζεται να γίνει το νέο αγαπημένο σημείο συνάντησης των Θεσσαλονικέων.

Κοινωνία
Κοινωνία: Μετρό Θεσσαλονίκης: Από τα εγκαίνια στην καθημερινή ταλαιπωρία – Άλλο ένα «μπλακ άουτ» 40 λεπτών

Μετρό Θεσσαλονίκης: Από τα εγκαίνια στην καθημερινή ταλαιπωρία – Άλλο ένα «μπλακ άουτ» 40 λεπτών

Πρόκειται για το πιο πρόσφατο περιστατικό μιας μακράς σειράς δυσλειτουργιών.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: ΟΠΕΚΕΠΕ: Βορίδης – Αυγενάκης και οι δικογραφίες για σκάνδαλα μαζεύτηκαν βουνό – Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά δεν την έχουμε δει

ΟΠΕΚΕΠΕ: Βορίδης – Αυγενάκης και οι δικογραφίες για σκάνδαλα μαζεύτηκαν βουνό – Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά δεν την έχουμε δει

Μετά από Τριαντόπουλο - Καραμανλή, τώρα και Βορίδης - Αυγενάκης στη σέντρα - Με κάθε υπουργό του Μητσοτάκη, έρχεται και μια δικογραφία δώρο

Ελευθέριος Ανδρώνης