ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρθρο-ΣΟΚ: «Ψεύτικα στοιχεία οι Έλληνες-Δεν κάνουν τέστ-Άγνωστος και ο πραγματικός αριθμός νεκρών!»

Άρθρο σοκ από τη γερμανική εφημερίδα Nord West Zeitung που μιλάει για “υποτιθέμενη επιτυχία της Ελλάδας στο θέμα της πανδημίας” και για ψεύτικα στοιχεία από τη κυβέρνηση! «Ένα κορονοθαύμα που δεν είναι τετοιο – πώς η Ελλάδα με στατιστικές “κομμωτηρίου” προσπαθεί να σώσει τον τουρισμό». «Η Ελλάδα στον τομέα του κορονοϊού δεν έχει δυνατότητες για...
Άρθρο-ΣΟΚ: «Ψεύτικα στοιχεία οι Έλληνες-Δεν κάνουν τέστ-Άγνωστος και ο πραγματικός αριθμός νεκρών!»

Άρθρο σοκ από τη γερμανική εφημερίδα Nord West Zeitung που μιλάει για “υποτιθέμενη επιτυχία της Ελλάδας στο θέμα της πανδημίας” και για ψεύτικα στοιχεία από τη κυβέρνηση!

«Ένα κορονοθαύμα που δεν είναι τετοιο – πώς η Ελλάδα με στατιστικές “κομμωτηρίου” προσπαθεί να σώσει τον τουρισμό».

«Η Ελλάδα στον τομέα του κορονοϊού δεν έχει δυνατότητες για τεστ. Ο Μητσοτάκης, ο Τσιόδρας και οι υπόλοιποι ενεργούν με το σκεπτικό χωρίς τεστ δεν υπάρχουν και κρούσματα».

«Μόνο οι θάνατοι των ατόμων που εισήχθησαν στα 17 νοσοκομεία αναφοράς υπολογίζονται ως θάνατου που οφείλονται στον κορονοϊό. Όποιος πεθάνει αλλού δεν τεστάρεται μετά τον θάνατο για τον κοροναϊό – και δεν εμφανίζεται στα ελληνικά στατιστικάΗ κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποιεί έπειτα τα επίσημα στατιστικά για την αυτοπροβολή της τόσο εντός της χώρας, όσο και στο εξωτερικό» αναφέρει περιληπτικά σε τίτλους το άρθρο της  “NWZ“.

Η γερμανική εφημερίδα γράφει αναλυτικά:

«Ως εκ τούτου, η Ελλάδα έχει πολύ λιγότερα άρρωστα άτομα από κορονοϊό σε σύγκριση με τον πληθυσμό της. Οι Έλληνες λένε πως αποτελούν πρότυπο για τον υπόλοιπο κόσμο που μαστίζεται από τον κορονοϊό. Ο Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοινώνει τα ανανεωμένα στατιστικά στοιχεία σε ένα εκατομμύριο τηλεθεατές κάθε βράδυ με την ευχάριστα απαλή, πατρική του φωνή και έχει γίνει ο πιο δημοφιλής Έλληνας σε αυτήν τη χώρα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να αυξάνει σημαντικά τη δημοφιλία του στις δημοσκοπήσεις. Αν υπήρχαν εκλογές στην Ελλάδα σήμερα, η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη θα γιόρταζε τη νίκη. Λόγω των όμορφων ελληνικών στατιστικών κορονοϊού!

Ωστόσο οι αριθμοί δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο λόγος: Μέχρι τις 26 Απριλίου, ακριβώς 60 ημέρες μετά την πρώτη περίπτωση κορονοϊού στην Ελλάδα, οι αρχές είχαν πραγματοποιήσει συνολικά 64.608 εργαστηριακές δοκιμές. Αυτό αντιστοιχεί σε κατά μέσο όρο 1000 δοκιμές ανά ημέρα. Αυτό το νούμερο είναι γελοία λίγο!

Είναι επίσης άγνωστο πόσες δοκιμές πραγματοποιήθηκαν πολλές φορές στα ίδια μεμονωμένα άτομα. Η Ελλάδα είναι μια δοκιμαστική έρημος όσον αφορά τον κορονοϊό. Ο Μητσοτάκης, ο Τσιόδρας και οι υπόλοιποι ενεργούν σύμφωνα με το απλό σύνθημα: “Χωρίς δοκιμές, δεν έχεις κρούσματα.”

Κορυφαίοι Έλληνες γιατροί εξηγούν (φωνάζουν) σοβαρά για  αυτό το παράλογο λέγοντας ότι οι εργαστηριακές εξετάσεις είναι επίσης αναξιόπιστες – και ως εκ τούτου άσκοπες.

Επιπλέον, θάνατοι που υπολογίζονται ως θάνατοι κορονοϊού είναι αυτοί που εισήχθησαν στα 17 νοσοκομεία σε εθνικό επίπεδο που προορίζονταν για τη θεραπεία αποδεδειγμένων περιπτώσεων και τελικά πέθαναν εκεί. Όποιος πεθάνει αλλού δεν εξετάζεται μετά τον θάνατο για τον ιό και δεν εμφανίζεται στα ελληνικά στατιστικά. Σε κάθε περίπτωση, οι ύποπτες περιπτώσεις έρχονται σε επαφή μαζί τους μέσω του δικτύου που έχει στηθεί . Η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποιεί  υποδειγματικά μια εξελιγμένη στρατηγική PR για αυτοπροώθηση.

Υψηλός αριθμός μη αναφερόμενων περιπτώσεων

Όποιος πιστεύει ότι οι Έλληνες τηρούν τους περιορισμούς στην καταπολέμηση της πανδημίας έχουν λάθος. Είτε οι δρόμοι είτε τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία: δεν είναι μόνο γεμάτα, αλλά είναι πολύ… γεμάτα. Η απόσταση ασφαλείας διατηρείται ελάχιστα και σπάνια φοράει ο κόσμος μάσκες.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν αυξανόμενα σημάδια ότι ο αριθμός των μη αναφερόμενων κρουσμάτων  στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλότερος από ό, τι σε χώρες που είναι πιο πρόθυμες να κάνουν τεστ. Πρόσφατα, τρία άτομα που είχαν μολυνθεί με τον κορονοϊό πέθαναν σε δύο ιδιωτικές κλινικές στην Αθήνα  και στη συνέχεια δεκάδες ασθενείς βαρέθηκαν θετικοί!

Ο Μητσοτάκης δεν χρησιμοποιεί τη…  φαντασία του κορονοϊού  μόνο για ιδιωτικούς σκοπούς. Ηφιλική προς την κυβέρνηση εφημερίδα  «Καθημερινή» της Αθήνας έγραψε την Κυριακή: «Η επιτυχία στην πανδημία, μια ευκαιρία για την Ελλάδα. Πώς θέλει η Ελλάδα να προσελκύσει τουρίστες»

Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ήδη αρχίσει να παρουσιάζει την Ελλάδα ως ιδανικό προορισμό διακοπών για ξένους τουρίστες στην εποχή του κορονοϊού.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΝΔ και ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Αντώνης Γεωργιάδης καυχιέται ότι η Ελλάδα θα είναι «ο μεγάλος νικητής της κρίσης στη φετινή ταξιδιωτική περίοδο».

Η αμφίβολη ανάγνωση του Γεωργιάδη: Δεδομένου ότι η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Τουρκία με τις πολύ υψηλότερες περιπτώσεις κορονοϊού δεν είναι πλέον καθόλου ζήτημα για τους Γερμανούς, τους Αυστριακούς, τους Ελβετούς, τους Γάλλους και τους Βρετανούς,  η Ελλάδα οδηγείται να δεχτεί εκατομμύρια….πεινασμένους από τον ήλιο ΒόρειοΕυρωπαίους .

Το γεγονός είναι: καμία άλλη χώρα στην Ευρώπη δεν εξαρτάται τόσο από τον τουρισμό όσο η Ελλάδα. αν οι παραθεριστές δεν έρθουν, αυτό θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την οικονομία της Ελλάδας.

Σταδιακά η Ελλάδα σηκώθηκε ξανά. Η επόμενη όμως κρίση ακολουθεί την προηγούμενη κρίση. Αυτό είναι μια πικρή οπισθοδρόμηση για την Ελλάδα, τον βασιλιά του χρέους της Ευρώπης. Με το ελληνικό παραμύθι για τους υποτιθέμενους θριάμβους στον αγώνα ενάντια στον κορονοϊό, οι… έξυπνοι άντρες στην Αθήνα θέλουν προφανώς να σώσουν όσα μπορούν να σώσουν».

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ExtraTime: Απαλλαγή από ΦΠΑ: Γιατί παραμένει ανενεργή μια τόσο σημαντική διάταξη για τις μικρές επιχειρήσεις;

Απαλλαγή από ΦΠΑ: Γιατί παραμένει ανενεργή μια τόσο σημαντική διάταξη για τις μικρές επιχειρήσεις;

Το ΥΠΟΙΚ φέρνει με νόμο την απαλλαγή μικρών επιχειρήσεων από τον ΦΠΑ, όμως η εφαρμογή της μένει στα χαρτιά — με εμπόδια, γραφειοκρατία και παράλογες προϋποθέσεις.

ExtraTime
Κοινωνία: Αμαλιάδα: Μητρότητα, προδοσία και θάνατος

Αμαλιάδα: Μητρότητα, προδοσία και θάνατος

Φέρεται να δολοφόνησε τρία βρέφη – δύο δικά της και ένα παιδί φίλης της – και να αποπειράθηκε να δολοφονήσει μία ενήλικη γυναίκα, επίσης φίλη της, όταν ακόμη ήταν ανήλικη.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Απόφαση – σταθμός στις ΗΠΑ αναγνωρίζει το δικαίωμα στους γονείς να προστατεύουν τα παιδιά τους από τη ΛΟΑΤΚΙ+ προπαγάνδα στα σχολεία

Απόφαση – σταθμός στις ΗΠΑ αναγνωρίζει το δικαίωμα στους γονείς να προστατεύουν τα παιδιά τους από τη ΛΟΑΤΚΙ+ προπαγάνδα στα σχολεία

Μια απόφαση - καταλύτης για το Αμερικανικό κράτος έρχεται να βάλει τέλος στον woke «γενιτσαρισμό» στον χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης

Ελευθέριος Ανδρώνης
ExtraTime: Πε και παι…

Πε και παι…

Πέσε και παίρνε Έλληνα. Έχουμε καταντήσει να έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν.

ExtraTime
Κοινωνία: Σερβία: Οι φοιτητές «σαρώνουν» την κυβέρνηση – Στους δρόμους για τα δικά τους «Τέμπη»

Σερβία: Οι φοιτητές «σαρώνουν» την κυβέρνηση – Στους δρόμους για τα δικά τους «Τέμπη»

Μετά την τραγωδία στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νοεμβρίου, η φοιτητική οργή διογκώθηκε και πλέον απειλεί ευθέως την κυβέρνηση Βούτσιτς. Μαζικές κινητοποιήσεις, αποκλεισμοί δρόμων και άγρια επεισόδια στο Βελιγράδι.

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Θεία Λειτουργία «μιλά» και στη νοηματική: Μια πράξη αγάπης και σεβασμού

Η Θεία Λειτουργία «μιλά» και στη νοηματική: Μια πράξη αγάπης και σεβασμού

Ο πατήρ Ιωάννης Καραμούζης διακονεί το Ευαγγέλιο με τρόπο μοναδικό: αποδίδει τη Θεία Λειτουργία και το θείο μήνυμα στη νοηματική γλώσσα, για ανθρώπους με προβλήματα ακοής. Με πίστη, εκπαίδευση και, κυρίως, βαθιά αγάπη για τον συνάνθρωπο, προσφέρει μια πολύτιμη γέφυρα επικοινωνίας.

Κοινωνία
Κοινωνία: Διπλωματία – φιάσκο στη Λιβύη με τον Γεραπετρίτη να μην κερδίζει τίποτα χειροπιαστό ενώ η Κρήτη «βουλιάζει» από λαθρομετανάστες

Διπλωματία – φιάσκο στη Λιβύη με τον Γεραπετρίτη να μην κερδίζει τίποτα χειροπιαστό ενώ η Κρήτη «βουλιάζει» από λαθρομετανάστες

Σκούρα τα πράγματα στις διμερείς επαφές με Λιβύη - «Σουρωτήρι» η Κρήτη παρά τις φρεγάτες που υποτίθεται θα απέτρεπαν τις ροές μεταναστών

Κοινωνία
Κοινωνία: Μαρία Καρυστιανού: Κατέθεσε τη «φωνή του λαού» στη Βουλή με το ψήφισμα 1,3 εκατ. υπογραφών – «Η ατιμωρησία δεν συνάδει με τη Δημοκρατία»

Μαρία Καρυστιανού: Κατέθεσε τη «φωνή του λαού» στη Βουλή με το ψήφισμα 1,3 εκατ. υπογραφών – «Η ατιμωρησία δεν συνάδει με τη Δημοκρατία»

Η Μαρία Καρυστιανού μετέφερε το μαζικό αίτημα των πολιτών να πάψει το καθεστώς ατιμωρησίας, την ίδια μέρα που ο Κώστας Αχ. Καραμανλής παρακάμπτει προκλητικά την Προανακριτική

Κοινωνία
Κοινωνία: Μηχανογραφικό 2025: Τα «SOS» της επιλογής και τα επαγγέλματα που υπόσχονται μέλλον

Μηχανογραφικό 2025: Τα «SOS» της επιλογής και τα επαγγέλματα που υπόσχονται μέλλον

Οι τομείς με τη μεγαλύτερη δυναμική απασχόλησης.

Κοινωνία