ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθλιότητα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χάρη Μαμουλάκη για την φωτιά στη Βαρυμπόμπη…

Έντονες είναι οι αντιδράσεις για τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης αναφορικά με την φωτιά στη Βαρυμπόμπη καθώς μίλησε για... κάρμα!
Αθλιότητα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χάρη Μαμουλάκη για την φωτιά στη Βαρυμπόμπη…

Έντονες είναι οι αντιδράσεις για τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης αναφορικά με την φωτιά στη Βαρυμπόμπη καθώς μίλησε για… κάρμα!

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Σε μια απίστευτη ανάρτηση με την οποία τοποθετήθηκε στη μεγάλη φωτιά στη Βαρυμπόμπη, προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από το Ηράκλειο, Χάρης Μαμουλάκης ο οποίος θεώρησε πως πρέπει να αναφερθεί στο κάρμα, γεγονός που πυροδότησε αντιδράσεις.

«Η Βαρυμπόμπη φλέγεται και μία ανίκανη κυβέρνηση Μητσοτάκη αμήχανα παρακολουθεί. Τα Canadiar καρφωμένα για ώρες στην Σκύρο και ο Συνολάκη εξαφανισμένος με silver alert. Τυμβωρύχοι στο Μάτι, μοιραίοι στην Βαρυμπόμπη. Karma is a bitch» έγραψε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του Σύριζα.

Αθλιότητα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χάρη Μαμουλάκη για την φωτιά στη Βαρυμπόμπη...

Η αντίδραση όπως ήταν φυσιολογικό ήταν τεράστια αναγκάζοντας τον Χάρη Μαμουλάκη να ανακαλέσει και να προχωρήσει σε μια νέα ανάρτηση στα social media χαρακτηρίζοντας το σχόλιο του ως ατυχές!

«Η προηγούμενη ανάρτηση ήταν ατυχής ως προς το Karma is a bitch. Κυβερνητικές ευθύνες υπάρχουν, αυτή τη στιγμή όμως, προέχει η προστασία της ζωής κ των περιουσιών των πολιτών. Βρισκόμαστε στο πλευρό τους, στο πλευρό όσων δίνουν τη μάχη με τις φλόγες. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους».

Διαβάστε επίσης:

Το Τατόι ήταν μαγνήτης για επενδύσεις… και πλέον έγινε «καμένο φιλέτο»

Με 2 μποφόρ κατακάηκε η Ελλάδα – Δεν φταίει ούτε ο καύσωνας, ούτε ο «στρατηγός άνεμος», μόνο η κρατική αδιαφορία!

Ιωνικός: Επιβεβαίωση Sportime, στη Νίκαια ο Μαχαίρας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αθλιότητα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χάρη Μαμουλάκη για την φωτιά στη Βαρυμπόμπη…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.