ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Beat: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter για το καπέλο των 2 ευρώ σε κάθε κλήση ταξί

Μεγάλο «κράξιμο» στο Twitter για το έξτρα κόστος προ-μίσθωσης ταξί έως και 2 ευρώ.
Beat: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter για το καπέλο των 2 ευρώ σε κάθε κλήση ταξί

Beat: Τροφή για όχι και τόσο…. θετικά σχόλια στους χρήστες στο Twitter έδωσε η απόφαση της εταιρείας να επιβάλει πρόσθετο κόστος προμίσθωσης έως και 2 ευρώ για όλες τις διαδρομές.

Την ώρα που είναι προκλητικά αστεία τα χρήματα που θα δοθούν για αμόλυβδη και diesel, την ώρα που βρίσκεται σε ιστορικό ρεκόρ 29 ετών ο πληθωρισμός, οι αλλαγές στο κόστος των υπηρεσιών σίγουρα δεν ήρθε στο κατάλληλο σημείο .

Στην ανακοίνωση της εταιρείας που στάλθηκε στους πελάτες υποστηρίζεται ότι το ποσό αυτό ενισχύει την κάλυψη των υψηλών λειτουργικών εξόδων των συνεργαζόμενων οδηγών καθώς και ότι αυτή της «επιτρέπει να εξυπηρετεί περισσότερους επιβάτες».

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι μια διαδρομή με κόστος 10 ευρώ συνεπάγεται αύξηση του μέσου κόστους από 19,2% έως 20%.

Πολλοί φυσικά είναι αυτοί που… αποχαιρετούν την χρήση του Beat, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ακόμα και με την τιμή της βενζίνης στα ύψη, το αυτοκίνητο είναι πιο οικονομικό.

Τα πιο χαρακτηριστικά tweets:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Beat: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter για το καπέλο των 2 ευρώ σε κάθε κλήση ταξί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.