ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Bενζίνη – τιμή: Εφιαλτικές προβλέψεις

Απίστευτο και όμως αληθινό! Τρέχει προς το φράγμα των 3 ευρώ η αμόλυβδη!
Bενζίνη – τιμή: Εφιαλτικές προβλέψεις

Bενζίνη – τιμή: Την ώρα που η ανεργία των νέων ως 24 ετών φτάνει το 32%, την ώρα που έρχεται νέα αύξηση-φωτιά στα προϊόντα με πλαστικές συσκευασίες, δεν έχει τέλος ούτε το ράλι ανόδου στην τιμή της βενζίνης.

Ειδικότερα, έχει πατηθεί… γκάζι για τα 3 ευρώ το λίτρα, με τους πρατηριούχους να βλέπουν νέες αυξήσεις τις επόμενες ημέρες με αποτέλεσμα στα νησιά να σπάσει το φράγμα των 2,70 ευρώ το λίτρο και στα αστικά κέντρα η βενζίνη να πωλείται πάνω από 2,3 ευρώ.

Παράλληλα, άμεση επίπτωση θα έχουν και οι τιμές σε μια σειρά από τρόφιμα καθώς και εκεί έρχονται νέες ανατιμήσεις.

Σκέψεις για νέο fuel pass

Όπως είναι λογικό λοιπόν, επικρατεί προβληματισμός στο οικονομικό επιτελείο. Έτσι, πληθαίνουν τα σενάρια για νέο κύκλο επιδόματος καυσίμων – του γνωστού Fuel Pass- από τον Ιούλιο. Το τωρινό έχει ημερομηνία λήξης στις 31 Ιουλίου και αφορά τους μήνες της άνοιξης, ενώ μέσα από το Sportime διαβάσατε ποιοι το δικαιούνται.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bενζίνη – τιμή: Εφιαλτικές προβλέψεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.