ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπέος: Πήρε την ευλογία του Γέροντα Εφραίμ

Μία ιδιαίτερη συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.
Μπέος: Πήρε την ευλογία του Γέροντα Εφραίμ

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε μία ιδιαίτερη συνάντηση, καθώς βρέθηκε με τον Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους Γέροντα Εφραίμ, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου.

Οι δύο τους συζήτησαν αρκετά θέματα, ακόμα και για τις αυτοδιοίκητες εκλογές που πλησιάζουν, με τον Δήμαρχο Βόλου να ζητάει και να παίρνει την ευλογία του γέροντα.

«Κάθε ευκαιρία για μια συνάντηση και συζήτηση με τον Γέροντα είναι πραγματικά ανεκτίμητη και αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή από την οποία αντλεί κανείς ψυχική και πνευματική δύναμη για να καλύπτει τις ανάγκες μιας δύσκολης και ενίοτε σκληρής καθημερινότητας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: volosday.gr

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Αμβλώσεις: Το «προοδευτικό» μπλοκ λύσσαξε με την Καρυστιανού και τα δικαιώματα των αγέννητων παιδιών!

Αμβλώσεις: Το «προοδευτικό» μπλοκ λύσσαξε με την Καρυστιανού και τα δικαιώματα των αγέννητων παιδιών!

Κυβέρνηση και κόμματα της αντιπολίτευσης έδειξαν πόσο «δημοκράτες» είναι, καταδικάζοντας ακόμα και την υπόνοια διαλόγου για τις αμβλώσεις

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ακρίβεια: Σε παράλληλο σύμπαν ο προκλητικός Τ.Θεοδωρικάκος – «Το μέσο ελληνικό νοικοκυριό καλύπτει τις ανάγκες του»

Ακρίβεια: Σε παράλληλο σύμπαν ο προκλητικός Τ.Θεοδωρικάκος – «Το μέσο ελληνικό νοικοκυριό καλύπτει τις ανάγκες του»

Χωρίς ίχνος ντροπής ο Τάκης Θεοδωρικάκος παρουσίασε τους Έλληνες σαν... γκρινιάρηδες και την ακρίβεια σαν... αυθύπαρκτο πρόβλημα

Κοινωνία
Κοινωνία: Μαρία Καρυστιανού: «Δεξιά και Αριστερά ανήκουν στο παρελθόν – Να κυβερνήσει το κίνημα πολιτών – Προκύπτει ηθικό θέμα στις αμβλώσεις»

Μαρία Καρυστιανού: «Δεξιά και Αριστερά ανήκουν στο παρελθόν – Να κυβερνήσει το κίνημα πολιτών – Προκύπτει ηθικό θέμα στις αμβλώσεις»

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, η Μαρία Καρυστιανού ανέπτυξε πολλές από τις θέσεις του κινήματος που ετοιμάζει

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέσσερα νησιά ενώνουν δυνάμεις για λύση στη στεγαστική κρίση

Τέσσερα νησιά ενώνουν δυνάμεις για λύση στη στεγαστική κρίση

Τα ακίνητα θα παραχωρούνται με συμβολικό ενοίκιο για τον διορισμό εκπαιδευτικών και γιατρών.

Κοινωνία
Sportime BET: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Κυψέλη – 2 συλλήψεις και κατάσχεση 21 υπολογιστών

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Κυψέλη – 2 συλλήψεις και κατάσχεση 21 υπολογιστών

Έφοδος σε λέσχη στην Κυψέλη όπου διεξαγόταν παράνομα τυχερά παίγνια απο΄άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Συνέλαβαν δύο άτομα για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Sportime BET
Ελευθέριος Ανδρώνης: Τα κόμπλεξ του Έντι Ράμα ξεχείλισαν: «Έλληνες δεν είστε απόγονοι του Πλάτωνα» – Η «νεκρική» σιγή της Αθήνας τον αποθράσυνε εντελώς

Τα κόμπλεξ του Έντι Ράμα ξεχείλισαν: «Έλληνες δεν είστε απόγονοι του Πλάτωνα» – Η «νεκρική» σιγή της Αθήνας τον αποθράσυνε εντελώς

«Ξεσαλώνει» ο Έντι Ράμα με την ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη αφού «όργωσε» ανενόχλητος για 2 χρόνια την Ελλάδα για εθνικιστικές φιέστες

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Eurostat: Η Ελλάδα ανάμεσα στις χειρότερες θέσεις σε όλους τους δείκτες φτώχειας

Eurostat: Η Ελλάδα ανάμεσα στις χειρότερες θέσεις σε όλους τους δείκτες φτώχειας

Η φτωχοποίηση των Ελλήνων «ξεχειλίζει» στη στατιστική γλώσσα της Eurostat - Ουραγός παντού η Ελλάδα επί διακυβερνήσεως Μητσοτάκη

Κοινωνία
Κοινωνία: Παλαμήδης, ο άριστος των Αχαιών

Παλαμήδης, ο άριστος των Αχαιών

Ο Παλαμήδης ήταν Έλληνας ήρωας του Τρωικού Πολέμου. Το όνομα του είναι σύνθετο, βγαίνει από τις λέξεις παλάμη + μήδομαι → «αυτός που με τα έργα των χεριών του (παλάμη) εκδηλώνει την ευφυΐα/τέχνη (μήδομαι)

Κοινωνία
Κοινωνία: Μεσοβέζικη συγγνώμη Ανεστίδη για την off camera χυδαιολογία κατά Μητσοτάκη: «Ζητάω συγγνώμη – Εξέφρασα αυτό που λένε όλοι οι Έλληνες»

Μεσοβέζικη συγγνώμη Ανεστίδη για την off camera χυδαιολογία κατά Μητσοτάκη: «Ζητάω συγγνώμη – Εξέφρασα αυτό που λένε όλοι οι Έλληνες»

«Ήταν μία έκφραση εκ παραδρομής - Την προσωπική επίθεση δεν την ξεκίνησα εγώ» είπε ο Κ. Ανεστίδης - Ανεπιθύμητος πλέον από το Μαξίμου ο αγροτοσυνδικαλιστής

Κοινωνία