ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός! Τσακώθηκε ο Πάριος με τον Δήμαρχο Συκεών (vid)

Έντονη λογομαχία είχαν ο Γιάννης Πάριος με τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη για την διακοπή της συναυλίας του Έλληνα ερμηνευτή
Χαμός! Τσακώθηκε ο Πάριος με τον Δήμαρχο Συκεών (vid)

Έντονη λογομαχία είχαν ο Γιάννης Πάριος με τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη για την διακοπή της συναυλίας του μεγάλου Έλληνα ερμηνευτή στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης», λόγω βροχής.

Το makthes.gr αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ο κόσμος είχε γεμίσει ασφυχτικά το θέατρο και η συναυλία καθυστέρησε να ξεκινήσει, καθώς υπήρχαν ουρές στα εκδοτήρια που έπειτα από ένα σημείο σταμάτησαν να δίνουν εισιτήρια στον κόσμο. Ωστόσο, η συναυλία του Γιάννη Πάριου διήρκεσε μόνο μια ώρα.

«Δεν φεύγει κανείς, θα συνεχίσω»

Ο Γιάννης Πάριος από την πρώτη στιγμή που άρχισε να ψιχαλίζει είπε στον κόσμο «δεν φεύγει κανείς, θα συνεχίσω». Στις πρώτες θέσεις καθόταν ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης και όταν τον είδε ο τραγουδιστής να σηκώνεται ανήσυχος, τον ρώτησε τι συμβαίνει. Ο κ. Δανιηλίδης του απάντησε ότι είναι καλύτερα να σταματήσει να τραγουδάει, για αποφευχθεί ο πανικός όταν γίνει εντονότερη η βροχή. «Δεν είναι σεισμός για να γίνει πανικός, βροχούλα είναι, θα δροσιστούμε» απάντησε ο τραγουδιστής, συνεχίζοντας να τραγουδάει. Ο δήμαρχος Νέαπολης Συκεών δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, έκατσε στη θέση του και μάλιστα έκανε τον σταυρό του.

«Δήμαρχε, γιατί έκλεισες το ρεύμα;»

Αν και η βροχή δυνάμωσε, ο Γιάννης Πάριος συνέχισε να τραγουδάει και να αποθεώνεται από τον κόσμο. Όμως κάποια στιγμή έκλεισαν τα μικρόφωνα και κόπηκε το ρεύμα από την ορχήστρα. Τότε, ο τραγουδιστής φώναξε το δήμαρχο και του είπε: «Δήμαρχε, το ρεύμα γιατί το έκλεισες; Εσύ το έκλεισες; Μη το πω… Πες να το ανοίξουνε». Εμφανώς ενοχλημένος ο Γιάννης Πάριος συνέχισε να ρωτάει τον κ. Δανιηλίδη αν έκοψε το ρεύμα, με τον ίδιο να πλησιάζει την σκηνή και να λέει με έντονο ύφος ότι είναι καλύτερα που σταματάει η συναυλία «για να μην γίνει κάτι κακό».

«Εγώ δεν έκοψα κανένα ρεύμα, άσε τις εξυπνάδες. Αν είχε κοπεί το ρεύμα θα είχαν κοπεί και τα πάνω» απάντησε στον τραγουδιστή ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, όταν τον ρώτησε ξανά γιατί έκοψε το ρεύμα. «Δεν τα ξέρω αυτά, εγώ δεν είμαι δήμαρχος» απάντησε ο Γιάννης Πάριος και ο Σίμος Δανιηλίδης συνέχισε λέγοντας: «τώρα μπροστά στον κόσμο να λες τέτοια εξυπνάδα δεν κάνει, ότι ο δήμαρχος έκοψε το ρεύμα». Τότε, ο Γιάννης Πάριος γύρισε και είπε στον κόσμο ότι ο δήμαρχος δεν έκοψε το ρεύμα με ειρωνικό ύφος, ενώ ο δήμαρχος έφυγε βρίζοντας.

Τελικά η συναυλία διακόπηκε με τον κόσμο να τρέχει να καλυφθεί από την βροχή κάτω από πολυκατοικίες.

Δείτε εδώ την στιγμή της λογομαχίας

Στην συναυλία ήταν και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας με την σύζυγο του και παρά την βροχή δεν έφυγαν.

parios-sikes-02.jpg

Το γεμάτο θέατρο και οι ουρές στην είσοδο

parios-sikes-03.jpg

parios-sikes-04.jpg

Κι άλλα παράπονα

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι- πέραν τούτων- για τον Δήμαρχο Συκεών υπάρχουν έντονα παράπονα κι από γονείς μικρών αθλητών της περιοχής.

Η Σάλα Γεννηματά, που είναι μέσα στο 3ο -6ο δημοτικό σχολείο Συκεών (Ιπποκράτους και Γεννηματά γωνία) παρέμεινε κλειστή 2 Σαββατοκύριακα. Τα παιδιά δεν προπονήθηκαν. Κι αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Τραγωδία στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: Ανύπαρκτο κράτος – Αχόρταγη παραγωγή – Απανθρακωμένες ζωές

Τραγωδία στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: Ανύπαρκτο κράτος – Αχόρταγη παραγωγή – Απανθρακωμένες ζωές

Ανείπωτος θρήνος – Πέντε γυναίκες νεκρές στο νυχτοκάματο ενός εργοστασίου σε μια χώρα που κανένας εργαζόμενος δεν μπορεί να νοιώθει ασφαλής

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Δημογραφικό – SOS: To 2025 η Ελλάδα είχε τις λιγότερες γεννήσεις της νεότερης ιστορίας της – 42% κατάρρευση από το 2010

Δημογραφικό – SOS: To 2025 η Ελλάδα είχε τις λιγότερες γεννήσεις της νεότερης ιστορίας της – 42% κατάρρευση από το 2010

Τραγικά νούμερα για το δημογραφικό - Μόλις 66.532 γεννήσεις είχαμε το 2025 εκ των οποίων μόνο τα 40.000 ήταν ελληνόπουλα

Κοινωνία
Κοινωνία: Φωτιά στο εργοστάσιο Βιολάντα: Σοκ στο πανελλήνιο – 5 νεκρές εργαζόμενες – Πήγαν για το νυχτοκάματο και δεν επέστρεψαν ποτέ

Φωτιά στο εργοστάσιο Βιολάντα: Σοκ στο πανελλήνιο – 5 νεκρές εργαζόμενες – Πήγαν για το νυχτοκάματο και δεν επέστρεψαν ποτέ

Μεροκάματα θανάτου στην Ελλάδα του 2026 - Οι νεκροί θα ήταν περισσότεροι αν δεν είχε γίνει κοπή της βασιλόπιτας το προηγούμενο βράδυ

Κοινωνία
Κοινωνία: Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Η Κομισιόν «καρφώνει» την κυβέρνηση Μητσοτάκη – «Ανεπαρκής η πρόοδος – Η Ελλάδα δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα»

Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Η Κομισιόν «καρφώνει» την κυβέρνηση Μητσοτάκη – «Ανεπαρκής η πρόοδος – Η Ελλάδα δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα»

Η Κομισιόν επιβεβαιώνει την απαράδεκτη κωλυσιεργία της κυβέρνησης στην ασφάλεια των αερομεταφορών - «Πάμε και όπου βγει» και στον αέρα

Κοινωνία
Κοινωνία: Δηλώσεις ντροπής από Bόζεμπεργκ υπέρ Mercosur – «Η Κομισιόν μπορεί να παρακάμψει το πάγωμα – Η καθυστέρηση χαϊδεύει τα αυτιά των αγροτών»

Δηλώσεις ντροπής από Bόζεμπεργκ υπέρ Mercosur – «Η Κομισιόν μπορεί να παρακάμψει το πάγωμα – Η καθυστέρηση χαϊδεύει τα αυτιά των αγροτών»

Παπαγαλίζοντας τη γραμμή Μερτς, η Ελίζα Βόζεμπεργκ πρόσβαλε τη νοημοσύνη εκατομμυρίων αγροτών λέγοντας ότι είναι «ελλιπώς ενημερωμένοι»

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ακραία παρακμή: Νόμος ΙΧ για την Όλγα Κεφαλογιάννη – «Πριβέ» τροπολογίες για υπουργούς σε ένα καθεστώς «Τσιφλικοκρατίας»!

Ακραία παρακμή: Νόμος ΙΧ για την Όλγα Κεφαλογιάννη – «Πριβέ» τροπολογίες για υπουργούς σε ένα καθεστώς «Τσιφλικοκρατίας»!

Δημοκρατία ιδιωτικής χρήσεως - Η κυβέρνηση πέρασε «νύχτα» μια τροπολογία για τη συνεπιμέλεια και «όλως τυχαίως» η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν η πρώτη που την αξιοποίησε

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ανατροπή στην ανατροπή με τη συμφωνία ΕΕ – Mercosur; – Την «πάγωσε» η ευρωβουλή αλλά οι Γερμανοί την ενεργοποιούν με το «έτσι θέλω» από τον Μάρτιο!

Ανατροπή στην ανατροπή με τη συμφωνία ΕΕ – Mercosur; – Την «πάγωσε» η ευρωβουλή αλλά οι Γερμανοί την ενεργοποιούν με το «έτσι θέλω» από τον Μάρτιο!

Ο ευρωπαϊκός θεσμός ολοταχώς σε διάσπαση - Ο Καγκελάριος Μερτς αγνοεί το ευρωκοινοβούλιο και επιβάλλει την ατζέντα της Γερμανίας

Κοινωνία
Κοινωνία: Παραλήρημα Καιρίδη για Τέμπη: Εξίσωσε τον ελληνικό σιδηρόδρομο με το ελβετικό μπαρ που κάηκε στο Κραν Μοντανά

Παραλήρημα Καιρίδη για Τέμπη: Εξίσωσε τον ελληνικό σιδηρόδρομο με το ελβετικό μπαρ που κάηκε στο Κραν Μοντανά

«Υπάρχουν κι άλλες χώρες που γίνονται τέτοια ατυχήματα, όπως η Ελβετία που είναι μια πολύ οργανωμένη χώρα...», είπε ο Δημήτρης Καιρίδης

Κοινωνία
Κοινωνία: Ντροπιαστική κίνηση της UEFA: Κατέβασε πανό με τον Κύπριο αγωνιστή Παλληκαρίδη που η Πάφος έχει στο σήμα της

Ντροπιαστική κίνηση της UEFA: Κατέβασε πανό με τον Κύπριο αγωνιστή Παλληκαρίδη που η Πάφος έχει στο σήμα της

Ενόχλησε UEFA και Τσέλσι ο εκτελεσμένος από τους Άγγλους Κύπριος ήρωας - Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι ύψωσαν ανενόχλητοι σημαία του ψευδοκράτους σε αγώνα της Γαλατά!

Κοινωνία