ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Covid Free Gr: Μέσα σε λίγες ώρες έγινε η πρώτη εφαρμογή σε downloads στο Apple Store

Κατάφερε μέσα σε μόλις λίγες ώρες να γίνει η πρώτη εφαρμογή σε downloads στο Apple Store. Η ηλεκτρονική εφαρμογή υλοποιείται από την ΕΔΥΤΕ GRNET φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Covid Free Gr: Μέσα σε λίγες ώρες έγινε η πρώτη εφαρμογή σε downloads στο Apple Store

Covid Free Gr: Κατάφερε μέσα σε μόλις λίγες ώρες να γίνει η πρώτη εφαρμογή σε downloads στο Apple Store. Η ηλεκτρονική εφαρμογή υλοποιείται από την ΕΔΥΤΕ GRNET φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Covid Free Gr: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε χθες (12/7) τα μέτρα που παίρνει η Κυβέρνηση, τόσο για τους υποχρεωτικός εμβολιασμούς όσο και για τον τρόπο λειτουργίας των κλειστών χώρων που θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους.

Παράλληλα, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, σημείωσε ότι η εφαρμογή «Covid Free GR», που θα δίνει τη δυνατότητα επαλήθευσης του πιστοποιητικού εμβολιασμού είναι διαθέσιμη από σήμερα, 13 Ιουλίου, για κινητά τηλέφωνα και tablet με λογισμικό iOS ή Android.

Η ηλεκτρονική εφαρμογή υλοποιείται από την ΕΔΥΤΕ GRNET φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Έτσι λειτουργεί η εφαρμογή για την επαλήθευση πιστοποιητικών.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η εφαρμογή είναι πρώτη σε downloads στο Apple Store. Κάτι που σημαίνει πως ο κόσμος κινητοποιήθηκε προκειμένου να μάθει περισσότερες πληροφορίες. Δεύτερο σε προτιμήσεις έρχεται το instagram, ενώ το gov.gr βρίσκεται στη τρίτη θέση.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία: 

Διαβάστε ακόμη: 

Άλιμος: Ανήλικοι μαχαίρωσαν 14χρονο για ένα κινητό!

Σοκαριστική αποκάλυψη: Φυλακισμένες σε διαμερίσματα τουλάχιστον 10 νεαρές κοπέλες

ΠΑΟΚ: Κανένα ενδιαφέρον για Φοσάτι – Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με Κούρτιτς και Σίλβα

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Covid Free Gr: Μέσα σε λίγες ώρες έγινε η πρώτη εφαρμογή σε downloads στο Apple Store», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.