ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΗ: Απίστευτο! Δείτε πόσο θα πληρώνετε τώρα αν δίνατε 100 ευρώ

«Ηλεκτροπληξία» θα προκαλέσει σε αρκετούς Έλληνες πολίτες η ΔΕΗ εφόσον εφαρμοστούν οι νέες τιμές στη λιανική.
ΔΕΗ: Απίστευτο! Δείτε πόσο θα πληρώνετε τώρα αν δίνατε 100 ευρώ

Αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ που θα τις… αισθανθούμε για τα καλά, καθώς Μιλάμε για αυξήσεις, ακόμα και της τάξης του 50%!

Αυτές οι αυξήσεις οφείλονται μετά και το άλμα που καταγράφεται στις τιμές της χονδρικής αγοράς ηλεκτρικού ρεύματος ολόκληρης της Ευρώπης. Η βασικότερη αιτία θεωρείται η αύξηση της τιμής του φυσικού αερίου και η τεράστια ζήτηση λόγω του καύσωνα.

Είναι χαρακτηριστικό  ότι η τιμή της μεγαβατόρας «σκαρφάλωσε» στα 45 ευρώ από τα 28 ευρώ στα οποία βρισκόταν ως τώρα.

Έτσι στην περίπτωση που εφαρμοστούν οι συγκεκριμένες αυξήσεις τότε ένας καταναλωτής που πληρώνει σήμερα τιμολόγιο ρεύματος αξίας 100 ευρώ θα το δει να εκτοξεύεται στα 150! Οπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για αύξηση σοκ καθώς μιλάμε για μισή φορά πάνω!

Από την πλευρά της Κυβέρνηση προσπαθεί το μεγαλύτερο μέρος των αυξήσεων να απορροφηθεί αν είναι δυνατόν και στον καταναλωτή να φτάσει μόνο το 10%. Ούτε και αυτός ο αριθμός είναι μικρός όμως σε σύγκριση με το εξωφρενικό 50% θα πρόκειται ασφαλώς για μεγάλη ανακούφιση.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και όσα θα πει επί του θέματος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης:

Η απάτη με τα διαμάντια ήρθε και στην Ελλάδα – Δείτε τι κάνουν

ΔΕΗ: Απίστευτο! Δείτε πόσο θα πληρώνετε τώρα αν δίνατε 100 ευρώ

Μεσσηνία: Τραγικό! Γυναίκα λιποθύμησε και την πάτησε με το αυτοκίνητο ο θείος της

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΔΕΗ: Απίστευτο! Δείτε πόσο θα πληρώνετε τώρα αν δίνατε 100 ευρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.