ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν άντεξε και ο Καμπουράκης και μπήκε στο mode «λάθος του Σταθμάρχη»

Ο Δημήτρης Καμπουράκης μπήκε σε ένα mode που τα περισσότερα κανάλια επιλέγουν σε μεγάλο βαθμό.
Δεν άντεξε και ο Καμπουράκης και μπήκε στο mode «λάθος του Σταθμάρχη»

Μία κόντρα είχαμε στην πρωινή εκπομπή του OPEN TV, που παρουσιάζει ο Δημήτρης Καμπουράκης με τους συνεργάτες του.

Φυσικά η συζήτηση ήταν για την τρομερή τραγωδία στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους και έχει σοκάρει και ξεσηκώσει όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, οι καλεσμένοι της εκπομπής έκανα λόγω για τα μέτρα και τις δικλείδες ασφαλείας που έπρεπε να έχουν παρθεί, προκειμένου να αποφευχθεί η καταστροφή αυτή, ακόμα και αν έχει πραγματοποιηθεί κάποιο ανθρώπινο λάθος.

Μάλιστα ειπώθηκε και ένα παράδειγμα, ότι ήταν σα να προσγειώνεται ένα αεροπλάνο σε ένα αεροδρόμιο χωρίς να υπάρχει πύργος ελέγχου.

Εκεί ο Δημήτρης Καμπουράκης, μπήκε σε ένα mode που έχουμε δει από αρκετά κανάλια, να δίνουν περισσότερο χώρο δηλαδή στο λάθος του σταθμάρχη και όχι τις ευθύνες της κυβέρνησης.

Είπε λοιπόν ότι ο σταθμάρχης είχε… απλά δύο γραμμές, μία άνοδο και μία κάθοδο και ένα λάθος, βάζοντας τα βαγόνια στην ίδια γραμμή.

Δυστυχώς βλέπουμε ότι αρκετοί ακολουθούν τη γραμμή που ακολουθεί και η κυβέρνηση, που φαίνεται ξεκάθαρα και από τις δηλώσεις που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν άντεξε και ο Καμπουράκης και μπήκε στο mode «λάθος του Σταθμάρχη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.