ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στη Χίο: «Είμαι κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου» – «Προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα»

Χίος: Κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμό τέθηκε ένας ακόμη υγειονομικός, εξηγώντας πως προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στη Χίο: «Είμαι κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου» – «Προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα»

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Την ώρα που η Κυβέρνηση έχει πάει το θέμα του εμβολιασμού άκρα οδηγώντας ουσιαστικά σε υποχρεωτικό εμβολιασμό τους πολίτες, κάποιοι αντιστέκονται διεκδικώντας το αναφαίρετο δικαίωμα στην αυτοδιάθεση και την επιλογή.

Την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης απειλεί τους ανεμβολίαστους με απολύσεις, οι υγειονομικοί συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

Στο πλευρό τους βρίσκεται και η Χίος, συγκεκριμένα ο Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του νησιού.

Εξηγώντας τους λόγους γιατί δεν επιθυμεί να κάνει του εμβόλιο κατά του Covid-19 αναφέρει:

«Ο λόγος είναι ότι δεν γνωρίζω τις παρενέργειες του εμβολίου. Ούτε καν οι εταιρίες που τα παράγουν δεν τις ξέρουν. Και είναι λογικό γιατί το εμβόλιο χρησιμοποιείται εδώ και 1,5 χρόνο άρα είναι αδύνατο να γνωρίζουμε τις μεσομακροπρόθεσμες παρενέργειες.

Είμαι κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου για ανθρωπιστικούς λόγους γιατί ο Υποχρεωτικός εμβολιασμός προσβάλει βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η κρατική προπαγάνδα συνεχίζει να θεωρεί τους ανεμβολίαστους ως φορείς. Αυτό δεν είναι αληθές γιατί και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν.

Οι υγειονομικοί τηρούμε όλα τα μέτρα και για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους ασθενείς μας».

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός εμβόλια: Σενάρια για click away στους ανεμβολίαστους

Αρναούτογλου Καιρός: Ευχάριστα νέα – Βελτιώνεται η κατάσταση, τι φαινόμενα θα επικρατήσουν

ΕΠΟΣ! Οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαψε φανέλα του Ρονάλντο πριν ανακοινωθεί (vid)

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στη Χίο: «Είμαι κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου» – «Προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.