ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Ποιος ήταν ο εργοδηγός που «έφυγε» τόσο άδοξα

Στο δυστύχημα στον ΗΣΑΠ, ένας 41χρονος είναι ο άνθρωπος που έφυγε από την ζωή. Με την διοίκηση και τους εργαζομένους στην ΣΤΑΣΥ να εκφράζουν την οδύνη και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Ποιος ήταν ο εργοδηγός που «έφυγε» τόσο άδοξα

Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Έγιναν γνωστά περισσότερα στοιχεία για το ποιος ήταν ο εργοδηγός που έφυγε τόσο άδοξα από την ζωή.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, με πολύ άσχημο τρόπο άρχισε η ημέρα στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα. Καθώς νωρίς το πρωί συνέβη σοκαριστικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ, από το οποίο υπήρξε ένας άνθρωπος που απεβίωσε και δύο τραυματίες.

Όπως μετέφερε ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, Νίκο Χαιρέτας στο Open, ο Πέτρος Γιάμαλης που έφυγε από την ζωή ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά και είναι όλοι συγκλονισμένοι.

Όπως σημείωσε ο κ. Χαιρέτας ο 41χρονος «βούτηξε» από το όχημα που ήταν εκτός ελέγχου για να σωθεί, με αποτέλεσμα να προέλθει ο θανάσιμος τραυματισμός του.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ εξέφρασαν την οδύνη τους για τον τόσο άδοξο «χαμό» του εργαζομένου εδώ και πολλά χρόνια στις σταθερές συγκοινωνίες. Ενώ τα συλλυπητήρια τους έστειλαν στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Οι αρχές και η ΣΤΑΣΥ θα διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή αίτια του τραγικού γεγονότος. Νωρίτερα πάντως ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, Σπύρος Ρεβύθης, περιέγραψε στο Open, γιατί συνέβη το γεγονός.

Την ίδια στιγμή, πολλά είναι τα ερωτηματικά γύρω από τις συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό το θλιβερό δυστύχημα, καθώς λέγεται πως το όχημα θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τον Πειραιά αν δεν το σταματούσαν.

Με βάση αυτό δημιουργείται το ερώτημα, γιατί δεν διασφάλισαν πρώτα την ζωή των εργατών και να γίνει η σύγκρουση αργότερα από τη στιγμή που υπήρχε αυτή η δυνατότητα;

Ακόμη, πέθανε κοντά στο σημείο της σύγκρουσης; Ή πήδηξε μαζί με τους άλλους κατόπιν σχεδίου και ήταν άτυχος;

Στην περίπτωση όμως που πέθανε κοντά στο σημείο, υπάρχουν ευθύνες για την επιλογή της σύγκρουσης πριν καν σιγουρευτούν ότι κατέβηκαν όλοι.

Αν πέθανε κοντά στο σημείο υπάρχουν ευθύνες για την επιλογή της σύγκρουσης πριν σιγουρευτουν ότι κατέβηκαν όλοι….

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Ποιος ήταν ο εργοδηγός που «έφυγε» τόσο άδοξα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.