ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε και παρέδωσε το όπλο του ο σύζυγος της 64χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα, με τον σύζυγο του θύματος να ομολογεί την ενοχή του.
Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε και παρέδωσε το όπλο του ο σύζυγος της 64χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα, με τον σύζυγο του θύματος να ομολογεί την ενοχή του.

Η δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα προκάλεσε σοκ, με μία 64χρονη γυναίκα να αφήνει την τελευταία της πνοή, έχοντας δεχτεί τρεις σφαίρες.

Οι έρευνες στράφηκαν κατευθείαν στον 75χρονο σύζυγό της, τον οποίο έψαχνε ολόκληρη τη νύχτα η αστυνομία.

Ο ίδιος παρουσιάστηκε στις 18:30 στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και λίγο αργότερα ομολόγησε την ενοχή του, παραδίδοντας το όπλο του με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο τους είχαν οικονομικές διαφορές, ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ΑΝΤ1 «μήλο της έριδος» ήταν ένα σπίτι, που ο 75χρονος ήθελε να γράψει στην κόρη του από προηγούμενο γάμο, αλλά η 64χρονη είχε αντιρρήσεις.

Οι οικονομικές διαφορές σύμφωνα με πληροφορίες, αφορούσαν ένα καθαριστήριο χαλιών που είχαν, το οποίο πήγαινε για κλείσιμο.

η άτυχη γυναίκα δέχτηκε δύο σφαίρες στον λαιμό και μία στην κλείδα, από όπλο μικρού διαμετρήματος. Βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γλυκά Νερά: Ο Χρυσοχοΐδης δεν βλέπει αύξηση της εγκληματικότητας

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε ξένο DNA πάνω στη Καρολάιν

Θεσσαλονίκη: Οπαδικό επεισόδιο – Φώναζαν «πάμε να τους σκοτώσουμε» (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε και παρέδωσε το όπλο του ο σύζυγος της 64χρονης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.