ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Παρουσιάστηκε στην Αστυνομία ο σύζυγος της 64χρονης

Η Δολοφονία 64χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα έχει προκαλέσει σοκ, με τον πρώην σύζυγό της να παρουσιάζεται στην Αστυνομία.
Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Παρουσιάστηκε στην Αστυνομία ο σύζυγος της 64χρονης

Η Δολοφονία 64χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα έχει προκαλέσει σοκ, με τον πρώην σύζυγό της να παρουσιάζεται στην Αστυνομία.

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία 64χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα, η οποία βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Οι αρχές έψαχναν ολόκληρη τη νύχτα των 75χρονο σύζυγό της με τον οποία είναι σε διάσταση και έχουν δύο παιδιά. Στις 18:30 εμφανίστηκε και παρουσιάστηκε στην Υποδιέυθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Εως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει ομολογήσει την εμπλοκή του στο έγκλημα, ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτός ήταν ο δράστης αφού το θύμα τον είχε καταγγείλει στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε τρεις σφαίρες, δύο στο λαιμό και μία στην κλείδα από όπλο μικρού διαμετρήματος, αφήνοντας την τελευταία της πνοή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο τους είχαν οικονομικές διαφορές, ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ΑΝΤ1 «μήλο της έριδος» ήταν ένα σπίτι, που ο 75χρονος ήθελε να γράψει στην κόρη του από προηγούμενο γάμο, αλλά η 64χρονη είχε αντιρρήσεις.

Εξ αρχής στο «μικροσκόπιο» των αρχών μπήκαν άτομα από το στενό περιβάλλον της γυναίκας και ελήφθησαν καταθέσεις από την οικογένειά της.

Η γυναίκα ήταν διαζευγμένη και οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για συχνούς καβγάδες με ένα άτομο, το οποίο ακόμη δεν έχει εντοπιστεί, παρά το γεγονός ότι οι Αρχές το έχουν αναζητήσει, για να του πάρουν κατάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γλυκά Νερά: Ο Χρυσοχοΐδης δεν βλέπει αύξηση της εγκληματικότητας

Μένιος Φουρθιώτης: Ζήτησε κομμωτή και να βγαίνει η εκπομπή του από τις φυλακές!

Γλυκά Νερά: Η αστυνομία απέτυχε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Παρουσιάστηκε στην Αστυνομία ο σύζυγος της 64χρονης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.