ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Ακόμη οκτώ συλλήψεις ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.! – Δέκατα εντάλματα για τη φονική ενέδρα

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη καθώς οι συλλήψεις των δραστών έφτασαν τις οκτώ το βράδυ της Κυριακής (6/2)
Δολοφονία Άλκη: Ακόμη οκτώ συλλήψεις ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.! – Δέκατα εντάλματα για τη φονική ενέδρα

Δολοφονία Άλκη: Ακόμη οκτώ συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ που έχουν ταυτοποιηθεί ότι συμμετείχαν στη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη, ανακοίνωσε η αστυνομία το βράδυ της Κυριακής (6/2)! Παράλληλα έγινε γνωστό ότι εκδόθηκαν δέκα εντάλματα με άτομα που ταυτοποιήθηκαν ως συμμετέχοντες στην δολοφονική ενέδρα με έναν νεκρό των Άλκη και δύο τραυματίες τους φίλους του.

Αρχικά να αναφέρουμε πως αρχικά η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε τέσσερις συλλήψεις μετά τα δέκα εντάλματα που εκδόθηκαν για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που συμμετείχαν στην δολοφονική επίθεση.

Αναλυτικότερα όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό, ηλικίες 20-23 ετών. Οι τρεις εξ αυτών φέρεται να έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές. Όλες οι συλλήψεις έχουν γίνει στην Θεσσαλονίκη.

Λίγο αργότερα με νέα της ανακοίνωσή της η ΓΑΔΘ ενημέρωσε για δύο νέες συλλήψεις, που αφορούν δύο 20χρονους Έλληνες. Αργότερα ακόμη, έγινε γνωστό από τις Αρχές συνέλαβαν δύο ακόμη άτομα, ανεβάζοντας τον αριθμό στις εννέα συλλήψεις, μαζί με τον 23χρονο

Δολοφονία Άλκη: Η ανακοίνωση για τη σύλληψη των τεσσάρων

Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) Εντάλματα σύλληψης. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις (4) εκ των εμπλεκομένων.

Οι έρευνες συνεχίζονται».

Δολοφονία Άλκη: Η ανακοίνωση για τους δύο νέους συλληφθέντες

«Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, που εκδόθηκε νωρίτερα από την Υπηρεσία μας, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο ακόμη Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου, που έλαβε χώρα στην περιοχή Χαριλάου, την 01-02-2022».

Δολοφονία Άλκη: Οι δύο τελευταίες συλλήψεις με το σύνολο να φτάνει τις οκτώ

«Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι (6) ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, ως εμπλεκόμενα στην προαναφερόμενη υπόθεση».

Στο μεταξύ σοκάρει το δρεπάνι που αφαίρεσε τη ζωή του 19χρονου και το οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Την ίδια ώρα ο δικηγόρος των θυμάτων της φονικής επίθεσης, Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως θα ζητήσει η δίκη του Άλκη να μην πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα (7/2) ο 23χρονος Αλβανός, φερόμενος ως δράστης, που αποτέλεσε την πρώτη σύλληψη των Αρχών για το σοκαριστικό περιστατικό, θα απολογηθεί σε ανακριτική και εισαγγελέα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ για τις οκτώ νέες συλλήψεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη: Ακόμη οκτώ συλλήψεις ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.! – Δέκατα εντάλματα για τη φονική ενέδρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.