ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Όλοι για ένα κεράκι στο σημείο – «Σήμερα ο Άλκης, αύριο ο καθένας μας» (vid)

Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης, μετατράπηκε σταδιακά σε ένα μνημείο.
Δολοφονία Άλκη: Όλοι για ένα κεράκι στο σημείο – «Σήμερα ο Άλκης, αύριο ο καθένας μας» (vid)

Δολοφονία Άλκη: Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία από την στυγερή δολοφονία του νεαρού φίλου του Άρη, με πλήθος κόσμου να επισκέπτεται το σημείο, που άφησε την τελευταία του πνοή.

Για άλλη μια μέρα, δεκάδες άτομα βρίσκονται στο σημείο της δολοφονίας στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη. Αφήνουν ένα λουλούδι, ανάβουν ένα κερί, γράφουν τις δικές τους σκέψεις.

Φανέλες και κασκόλ από όλες τις ελληνικές, αλλά και από ξένες ομάδες έχουν τοποθετηθεί στα σκαλιά της πολυκατοικίας, στην οδό Θεοδώρου Γαζή, στη συμβολή της με την Νικολάου Πλαστήρα.

Να σημειωθεί πως οπαδοί του Άρη «μετονόμασαν» τον δρόμο του θλιβερού περιστατικού σε οδός «Άλκη Καμπανού».

Παράλληλα, ιδιαίτερα συγκινητικές είναι τα μηνύματα που στέλνουν σχολεία της περιοχής, από παιδιά σε κοντινή ηλικία με εκείνη του Άλκη.

Οι μαθητές από το Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σχημάτισαν τη φράση «Για κάθε ΑΛΚΗ», ενώ τα παιδιά από το 4ο Γυμνάσιο Χαριλάου έγραψαν χαρακτηριστικά: «Σήμερα ο Άλκης, αύριο ο καθένας μας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη: Όλοι για ένα κεράκι στο σημείο – «Σήμερα ο Άλκης, αύριο ο καθένας μας» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.