Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζει η μαρτυρία του φίλου του - Ούρλιαζε «βοήθεια δεν μπορώ πονάω»!

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στη φόρα για τη δολοφονία του Άλκη.

Όλη η Ελλάδα παραμένει συγκλονισμένη με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα.

Ήδη τα άτομα που βρισκόντουσαν στο πλευρό του άρχισαν να καταθέτουν, με τον φίλο του θύματος που ήταν στο πλευρό, να αναφέρει πολλά που δε γνωρίζαμε.

Όπως αποκάλυψε στην κατάθεση του, την ώρα που χτυπούσαν τον ίδιο, είχε βάλει τα χέρια του στα πλευρά του, ενώ παράλληλα κάποιος του κάρφωνε τα πόδια με κάτι αιχμηρό.

Ακόμα ένα άτομο τον χτυπούσε στο κεφάλι με γροθιές, κάνοντας αδύνατη κάθε προσπάθεια αντίδρασης εκείνη τη στιγμή.

Στα σοκαριστικά που περιγράφει ο φίλος του 19χρονου είναι και όταν άκουσε τον Άλκη να φωνάζει «βοήθεια δεν μπορώ πονάω».

«Προσπάθησα να πηδήξω από τα σκαλιά επάνω στον Άλκη για να τον σώσω από τα χτυπήματα προστατεύοντας τον με το σώμα μου, αλλά με κράτησαν τρία άτομα και εκεί έφαγα και μια ροπαλιά στο κεφάλι και κόντεψα να λιποθυμήσω», αποκαλύπτει για την προσπάθεια του να βοηθήσει το άτυχο νεαρό.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τότε με κάρφωσε και πάλι αυτός με το μαχαίρι στο δεξί μου πόδι αυτή τη φορά. Έπεσα από τα σκαλιά δίπλα στον Άλκη κι αυτοί έφυγαν τρέχοντας προς την οδό Πλαστήρα. Προσπάθησα να σηκώσω τον Άλκη.

Κατάφερε για λίγο να σταθεί στα πόδια του και προσπάθησα να του μιλήσω αλλά δεν επικοινωνούσε. Έτρεχε πάρα πολύ αίμα από το πόδι του. Είχα γεμίσει και εγώ αίματα παντού, έτρεχε αίμα από το κεφάλι μου, από τα πόδια μου και είχα πάνω μου το αίμα του Άλκη.

Πήρα το κινητό μου και κάλεσα τον πατέρα μου και του είπα να έρθει κατευθείαν γιατί έγινε κάτι σοβαρό και δεν είναι καλά ούτε ο Άλκης, ούτε εγώ. Λίγο αργότερα ήρθε και η αστυνομία».

Για το τραγικό συμβάν μίλησε και η αδερφή του Άλκη, ζητώντας να τιμωρηθούν όλοι οι δολοφόνοι, που του αφαίρεσαν τη ζωή.

Την ίδια ώρα έχει γίνει κάλεσμα σε μαζική και ειρηνική συγκέντρωση με αφορμή τη δολοφονία από τους ίδιους του τους φίλους.

Το σίγουρο είναι ότι η Θεσσαλονίκη μετά από τα όσα έχουν γίνει, έχει βυθιστεί στο σκοτάδι και μόνο η καλοσύνη, η δικαιοσύνη και το φως μπορεί να φέρει ξανά ισορροπία.