ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ακόμα και στις φυλακές ερευνούν οι αρχές για να βρουν τους δράστες (vid)

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο «φως της δημοσιότητας» σχετικά με την εκτέλεση του δημοσιογράφου.
Δολοφονία Καραϊβάζ: Ακόμα και στις φυλακές ερευνούν οι αρχές για να βρουν τους δράστες (vid)

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο «φως της δημοσιότητας» σχετικά με την εκτέλεση του γνωστού δημοσιογράφου.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε στις 9 Απριλίου μπροστά στο σπίτι του στον Άλιμο και έκτοτε οι Αρχές προσπαθούν να φτάσουν στη σύλληψη τον δραστών της στυγερής αυτής ενέργειας.

Έτσι η αστυνομία ερευνά ακόμα και στις φυλακές για την εξιχνίαση της εν ψυχρώ δολοφονίας του γνωστού δημοσιογράφου

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ έχουν πειστεί ότι οι δράστες της εκτέλεσης Καραϊβάζ είναι επαγγελματίες που είχαν εντολή να εκτελέσουν ένα συμβόλαιο θανάτου.

Προς παρόν οι Αρχές ψάχνουν στις υποθέσεις με τις οποίες ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε ασχοληθεί δημοσιογραφικά, προκειμένου να βρουν το κίνητρο των δραστών. Παράλληλα τσεκάρονται και τα κινητά του τηλέφωνα, μήπως και δεχόταν απειλές από κάποιους.

Στο μεταξύ η αδελφή του γνωστού δημοσιογράφου μίλησε στο MEGA για την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον αδελφό της.

>Δολοφονία Καραϊβάζ: Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν

Οι αξιωματικοί του τμήματος δίωξης ανθρωποκτονιών εξετάζουν καρέ καρέ το οπτικό υλικό με τους δύο εκτελεστές. Το βίντεο που έχει παρουσιάσει το κανάλι, είναι μόνο ένα από τα τουλάχιστον τρία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές.

Σε αυτό έχουν καταγραφεί οι κινήσεις τους επτά περίπου λεπτά πριν από την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου, όμως οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους οπτικό υλικό και από τη διαφυγή τους.

«Πήγα να παρκάρω και είδα το σώμα και νόμιζα ότι κάποιος λιποθύμησE. Σκέφτηκα να μην πάω το αυτοκίνητο εκεί κοντά του. Όταν προχώρησα είδα το αίμα να ρέει εκεί κοντά του» ανέφερε μάρτυρας.

Στο μικροσκόπιο της έρευνας έχει μπει και το σκούτερ που χρησιμοποίησαν οι δύο εκτελεστές, το οποίο οι αρχές ακόμα αναζητούν, εξηγώντας πως μέχρι στιγμής φαίνεται ότι οι δράστες δεν το έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους αλλά το έχουν κρύψει, είτε σε κάποιο υπόγειο γκαράζ είτε σε κάποιο βαν που βρισκόταν σε κοντινή περιοχή.

Αυτό που πρέπει να ανακαλύψει η αστυνομία είναι το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι δράστες αλλά και το δρομολόγιο που έκανε ο Καραϊβάζ για να δουν αν τον παρακολουθούσε κάποιος.

Οι αρχές ερευνούν ακόμα και μέσα στις φυλακές κυρίως κατηγορούμενος για οργανωμένο έγκλημα.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Καραϊβάζ: Ακόμα και στις φυλακές ερευνούν οι αρχές για να βρουν τους δράστες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.