ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Καρολάιν: Νέα στοιχεία για το πώς έσβησαν τα ίχνη

Νέα στοιχεία έχουν προκύψει στις έρευνες που διεξάγει η Αστυνομία αναφορικά με το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
Δολοφονία Καρολάιν: Νέα στοιχεία για το πώς έσβησαν τα ίχνη

Δολοφονία Καρολάιν: Νέες εξελίξεις φαίνεται πως έρχονται στο προσκήνιο της έρευνας που διεξάγει η Αστυνομία αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν Κράουτς από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου.

Ένα από τα βασικά ερωτήματα που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών είναι η εμπλοκή τρίτου προσώπου ως συνεργός του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με ένα μυστικό τηλεφώνημα να οδηγεί σε ανατροπή των δεδομένων.

Σύμφωνα με τους έμπειρους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρείται βέβαιο ότι ο 32χρονος πιλότος είχε συνεργό, όχι κατά την τέλεση του φρικτού εγκλήματος αλλά μετά… προκειμένου να «σβήσει» τα ίχνη που θα πρόδιδαν την φρικαλέα πράξη του.

Όπως εκτιμούν οι αρχές, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της μητέρας του παιδιού του, τηλεφώνησε σε οικείο του πρόσωπο, ώστε να τον βοηθήσει να «σκηνοθετήσει» τον τόπο του εγκλήματος, ώστε να αποπροσανατολίσει την αστυνομία.

Στις αρχές Αυγούστου, η ΕΛ.ΑΣ ερευνά , τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τις απειλές στην σύμβουλο ψυχικής υγείας έχοντας στη διάθεσή της σοβαρές ενδείξεις για συνεργό του 32χρονου πιλότου στο φρικτό έγκλημα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Συγκεκριμένα, η σύμβουλος ψυχικής υγείας είχε δεχτεί τρία απειλητικά μηνύματα από άγνωστο αριθμό, μέσω των οποίων ένας άνδρας, την απειλούσε. «…Θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει», της έλεγε ο άνδρας με αγριεμένο ύφος, στο τηλέφωνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρονική στιγμή που δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η κα. Μυλωνοπούλου, είναι όταν πια είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση, για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη σύζυγο του καθ’ ομολογία δολοφόνου.

Στο πλαίσιο των ερευνών προκειμένου να πέσει φως στη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, έχουν κληθεί στη ΓΑΔΑ για νέες καταθέσεις, άτομα από το στενό οικογενειακό κύκλο του 32χρονου πιλότου. Μάλιστα, ένα από αυτά κατέθεσε τρεις φορές, δίνοντας διευκρινίσεις για τα αναπάντητα ερωτήματα.

Μπορεί ο 32χρονος πιλότος που τελικά ομολόγησε την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, έπειτα από τριάντα επτά ημέρες, να βρίσκεται στην φυλακή, ωστόσο οι αρχές είναι αποφασισμένες να αποκαλύψουν όλες τις σκοτεινές πτυχές του στυγερού εγκλήματος.

Διαβάστε Επίσης:

Με συνεργό και βίτσια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συνεχίζεται η ανάκριση

Καρολάιν: Περνάει κόσμος από το νεκροταφείο και της αφήνει λουλούδια

Αφγανιστάν: Βομβαρδισμοί από τις ΗΠΑ με στόχο τον ISIS

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Καρολάιν: Νέα στοιχεία για το πώς έσβησαν τα ίχνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.