ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Mυστικό τηλεφώνημα φέρνει την ανατροπή

Εξέλιξη βόμβα στην πολύκροτη υπόθεση καθώς η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο δράστης, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, να είχε συνεργό.
Γλυκά Νερά: Mυστικό τηλεφώνημα φέρνει την ανατροπή

Η υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά δεν φαίνεται να έχει σύντομα τέλος καθώς ένα «μυστικό» τηλεφώνημα ανατρέπει τα πάντα.

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, της άτυχης Καρολάιν από τον σύζυγο της. Η αστυνομία, ερευνά το ενδεχόμενο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να είχε συνεργό!

Η νέα αυτή τροπή στη έρευνα προέκυψε από τις καταθέσεις της ψυχολόγου της Καρολάιν. Όπως φέρεται να δήλωσε η Ελένη Μυλωνοπούλου στους αστυνομικούς, η ίδια δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα κατά τη διάρκεια όλης την αρχικής έρευνας πριν ομολογήσει ο δράστης.

Τα τηλεφωνήματα, γινόντουσαν όταν η ψυχολόγος είχε αρχικά κληθεί να καταθέσει στους αστυνομικούς από άγνωστο αριθμό. Στην άλλη άκρη της γραμμής βρισκόταν ένας άντρας ο οποίος απειλούσε την γυναίκα ότι «θα την σκοτώσει αν δεν κάνει αυτό που πρέπει». Προφανώς και σκοπός των τηλεφωνημάτων ήταν να μην αποκαλυφθούν από την ψυχολόγο τα προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση τους ζευγαριού τα οποία ήταν και ο λόγος για τον οποίο την επισκέπτονταν. Η ΕΛ.ΑΣ. λοιπόν ερευνά αν οι συγκεκριμένες κλήσεις γινόντουσαν από τον ίδιο τον δράστη ή από κάποιο συνεργό του.

Τι συμβαίνει με συγγενικό πρόσωπο

Πέρα από το σενάριο του «μυστικού» τηλεφωνήματος, η αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο ο Αναγνωστόπουλος να δέχτηκε βοήθεια μετά το έγκλημα όταν προσπαθούσε να καλύψει τα ίχνη του.

Το τελευταίο διάστημα στην ασφάλεια έχουν κληθεί να καταθέσουν συγγενικά πρόσωπα του δράστη. Ανάμεσα τους και ο αδερφός του, ο οποίος μάλιστα έχει κληθεί τρείς φορές σε ανάκριση.

 

Διαβάστε Επίσης:

Με συνεργό και βίτσια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συνεχίζεται η ανάκριση

Καρολάιν: Περνάει κόσμος από το νεκροταφείο και της αφήνει λουλούδια

Καμπούλ: Επίθεση του ISIS – Εκατόμβη νεκρών – 12 Aμερικανοί νεκροί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Mυστικό τηλεφώνημα φέρνει την ανατροπή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.