ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Αυτά είπε ο δράσης

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Την Τρίτη θα απολογηθεί ο 75χρονος που ομολόγησε πως σκότωσε την πρώην σύζυγό του. Παραδόθηκε στην αστυνομία και υποστήριξε πως το θύμα τον απαξίωνε.  
Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Αυτά είπε ο δράσης

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Την Τρίτη θα απολογηθεί ο 75χρονος που ομολόγησε πως σκότωσε την πρώην σύζυγό του. Παραδόθηκε στην αστυνομία και υποστήριξε πως το θύμα τον απαξίωνε.  

Ο 75χρονος που φέρεται πως ομολόγησε πως σκότωσε την πρώην σύζυγό του στην Αγία Βαρβάρα, παραδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην αστυνομία. Υποστήριξε πως είχε διαφορές με το θύμα. Δηλώνει μετανιωμένος για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του.

«Όταν με είδε μου μίλησε απαξιωτικά. Τη ζήτησα τα κοσμήματα της οικογένειάς μου και είπε ”χ..α ρε μ..α”. Την πυροβόλησα και έφυγα. Πήγα προς το Δαφνί και έμεινα εκεί για ώρες».

Ασκήθηκε δίωξη εις βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη στον ανακριτή.

Συνήγορος 75χρονου: «Πρόκειται για την κορύφωση μιας οικογενειακής τραγωδίας. Μια πράξη που προφανώς κανείς δεν επικροτεί. Οφείλεται στην έκρηξη του θυμικού, μετά από μια έντονη δικαστική διαμάχη, η οποία υπέφερε το αποτέλεσμα αυτό. Ο δράστης έχει μετανιώσει ήδη για την πράξη του».

«Εγώ τη σκότωσα. Πάρτε το πιστόλι και τις σφαίρες… Το έκανα για οικονομικούς λόγους. Με την πρώην γυναίκα μου είχαμε μεγάλες οικονομικές διαφορές», ήταν τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς  ο κατηγορούμενος, όταν 22 ώρες μετά τη δολοφονία, πέρασε μαζί με τον δικηγόρο του το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής για να παραδοθεί.

Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο σημείο που δέχτηκε τους πυροβολισμούς η άτυχη γυναίκα, για να αφήσουν μερικά λουλούδια.

Το χρονικό της δολοφονίας

Την Πέμπτη που μας πέρασε η 64χρονη Ελένη, πήγε στο Α.Τ Κορυδαλλού και κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου της. Όταν εκείνος το έμαθε, αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτή τη διαμάχη με τον πιο φρικτό τρόπο κλείνοντας τους ανοικτούς λογαριασμούς που είχε μαζί της με σφαίρες και αίμα.

Όταν λίγο πριν τις εννέα η 64χρονη κατέβηκε από το σπίτι στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους στην Αγία Βαρβάρα ο 75χρονος με το 32άρι πιστόλι στα χέρια ήταν έτοιμος για την τελευταία… πράξη.

Μόλις την είδε, την πλησίασε και πίεσε τη σκανδάλη τρεις φορές. Οι δύο σφαίρες τη βρήκαν στον λαιμό και μια στην κλείδα. Η γυναίκα σωριάστηκε στην άσφαλτο νεκρή, πνιγμένη σε λίμνη αίματος την ίδια ώρα που ο δράστης απομακρυνόταν με γρήγορο βηματισμό από τον τόπο του εγκλήματος που ο ίδιος είχε διαπράξει, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Οι γείτονες κατέβηκαν έντρομοι και τηλεφώνησαν αμέσως στο ΕΚΑΒ. Η Ελένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Νίκαιας όμως ήταν ήδη αργά. Μια σχέση ζωής, κατέληξε σε τραγωδία.

Αγοράστε online τον απόλυτο οδηγό για το Euro 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Εθνική Ελπίδων: «Πεντάρα» στο Λιχτενστάιν στο ντεμπούτο του Σίμου (vid)

Self test: Μπάχαλο με την διάθεση τους σε εργαζόμενους και μαθητές

Επίσημο: «Πράσινο φως» για τον εμβολιασμό των παιδιών 12 έως 15 ετών

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Αυτά είπε ο δράσης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.