Δραπέτευσε Αιγύπτιος από την Ευελπίδων – Τον είχαν χωρίς χειροπέδες
Σε εξέλιξη έρευνες της ΕΛΑΣ για τον 20χρονο που διέφυγε από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Πώς κατάφερε να ξεφύγει.
Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό 20χρονου Αιγύπτιου που διέφυγε το μεσημέρι της Τετάρτης από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου είχε μεταφερθεί για υπόθεση που αφορούσε την απέλασή του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός δεν έφερε χειροπέδες και σε ανύποπτο χρόνο απομακρύνθηκε από τους αστυνομικούς, άρχισε να τρέχει στον προαύλιο χώρο, πέρασε μέσα από το μικρό πάρκο των εγκαταστάσεων και κατευθύνθηκε προς τα γύρω στενά.
Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή ενώ εξετάζεται υλικό από κάμερες ασφαλείας για να χαρτογραφηθεί η διαδρομή διαφυγής του.
Οι έρευνες συνεχίζονται.