ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Επίσκεψη του αδελφού του Μπάμπη στις φυλακές Κορυδαλλού

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο θα επισκεφτεί σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού ο αδερφός του.
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Επίσκεψη του αδελφού του Μπάμπη στις φυλακές Κορυδαλλού

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο θα επισκεφτεί σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού ο αδερφός του.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Οι πρώτες εικόνες του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, έχουν δει ήδη το φως της δημοσιότητας τη στιγμή που ο αδερφός του ετοιμάζεται να τον επισκεφτεί.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένεται να δεχθεί επίσκεψη στις φυλακές Κορυδαλλού από τον αδερφό του με τα μέτρα ασφαλείας για το επισκεπτήριο στον 32χρονο συζυγοκτόνο που αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένα.

Ειδικότερα, όπως μεταδόθηκε ο αρχιφύλακας έδωσε εντολή τα επισκεπτήρια να γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δίπλα στο αρχιφυλακείο όπου δεν θα έχουν πρόσβαση άλλοι κρατούμενοι.

Διαβάστε επίσης:

 Αυτή είναι η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Survivor διαρροή spoiler 28/6: Στατιστικά! Πήραν… εκδίκηση οι Μπλε!

Ολυμπιακός: Το δίδυμο που συζητήθηκε έντονα από Μαρτίνς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: Επίσκεψη του αδελφού του Μπάμπη στις φυλακές Κορυδαλλού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.