ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη που ρίχνει… βόμβα στην υπόθεση – Ληστεία «καρμπόν» σε φίλο του πιλότου!

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, έκανε αποκάλυψες για την ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά.
Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη που ρίχνει… βόμβα στην υπόθεση – Ληστεία «καρμπόν» σε φίλο του πιλότου!

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, έκανε αποκάλυψες για την ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά.

Στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, στο «επίκεντρο» είναι η ψυχολόγος της Καρολάιν. Η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στον Alpha, έκανε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την όλη υπόθεση.

Σε αυτήν προβλήθηκε νέο βίντεο, που δείχνει τους δράστες, από κάμερα ασφαλείας, με το σκούρο αυτοκίνητο να έρχονται πριν από το έγκλημα στην περιοχή και λίγες ώρες μετά να αποχωρούν.

Ο οδηγός του αμαξιού απέφυγε την Αττική Οδό, γιατί διαθέτει πολλές κάμερες ασφαλείας. Έτσι απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς το Σταυρό της Αγίας Παρασκευής χρησιμοποιώντας την Λεωφόρο Λαυρίου.

Μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο άτομο δεν το έχει βρει η ΕΛ.ΑΣ. Αργότερα μίλησε ένας πιλότος στην εκπομπή, που ήταν εκπαιδευτής του συζύγου της Καρολάιν, που αποκάλυψε πως έγινε ληστεία και στην οικογένεια του, με τον «κοντό», που φαίνεται πως δολοφόνησε την 20χρονη, να μοιάζει με έναν από τους δράστες και στην δική τους υπόθεση.

Ο πολύπειρος εκπαιδευτής της αεροπορίας και η σύζυγος του, είχαν πέσει και αυτοί θύματα άγριας ληστείας, στην μονοκατοικία τους, στο Αλεποχώρι Μεγάρων.

Μάλιστα ο αρχηγός και οι άλλοι δύο μοιάζουν στις δύο υποθέσεις. Ο πρώτος είχε επιτεθεί και τότε στην γυναίκα του εκπαιδευτή και από θαύμα ζει. Μάλιστα του είχαν πει τότε πως δουλειά τους είναι να ληστεύουν και να σκοτώνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γλυκά Νερά: Πολλά τα ερωτηματικά για την ψυχολόγο της Καρολάιν! «Άγνωστη στους Ιατρικούς Συλλόγους»

Παναθηναϊκός: Για το… 2×2 με Χουάνκαρ

Survivor trailer 6/6: Συγκλονισμένοι Σάκης και Μαριαλένα – Οι Amigos κοροϊδεύουν τον Ντάφυ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη που ρίχνει… βόμβα στην υπόθεση – Ληστεία «καρμπόν» σε φίλο του πιλότου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.