ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είχε ως πρότυπο την επίθεση στον εκπαιδευτή του

O πιλότος χρησιμοποίησε χρησιμοποίησε την ληστεία στον εκπαιδευτή του, για να καλύψει τα ίχνη του.
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είχε ως πρότυπο την επίθεση στον εκπαιδευτή του

Έγκλημα Γλυκά Νερά: O πιλότος χρησιμοποίησε χρησιμοποίησε την ληστεία στον εκπαιδευτή του, για να καλύψει τα ίχνη του.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: «The Independent» και «Daily Mail» έκαναν αναφορά για την δολοφονία φρίκης, στην υπόθεση στα Γλυκά Νερά.

Όμως ένα άλλο στοιχείο, όσον αφορά το περιστατικό που παρουσιάζει ενδιαφέρον, είναι πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, χρησιμοποίησε τα στοιχεία στην ληστεία, που είχε σημειωθεί στο σπίτι του εκπαιδευτή του, όταν έδωσε τις πρώτες καταθέσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο ο εκπαιδευτής – πιλότος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μίλησε στον ΑΝΤ1 και τόνισε πως όλοι στο αεροδρόμιο, γνώριζαν την υπόθεση του, γιατί έδωσαν αίμα, γι’ αυτόν και την γυναίκα του στο ΚΑΤ.

Ενώ στην συνέχεια σημείωσε πως μετά την δολοφονία στα Γλυκά Νερά, ενημέρωσε την αστυνομία, για την δική του υπόθεση. Η διαφορά ήταν πως στην δική του περίπτωση οι ληστές είχαν μπει στο σπίτι με γκλομπ και όχι με πιστόλια όπως είχε ισχυριστεί ο 32χρονος.

Ενώ ακόμα είπε πως: «Περιέγραψε τον αρχηγό o Μπάμπης, είπε ότι βγήκε η μάσκα, είδα το πρόσωπο του. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Φάνηκε να είναι όλα ίδια».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛΑΣ, Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος. Όπως έκανε γνωστό, δεν ήταν ένας καβγάς, που πάνω σ’ αυτόν την σκότωσε.

Το είχε προσχεδιάσει το όλο γεγονός και άρχισαν να βρίσκουν την άκρη του… νήματος, όταν ανέφερε πως τους παρακολουθούσε ψυχολόγος. Επίσης τον… πρόδιδαν τα μάτια του, πως άλλα συνέβησαν από αυτά που ισχυριζόταν ο ίδιος.

Ενώ τόνισε τέλος πως ήταν καλός ηθοποιός ο πιλότος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι συγκλονιστικές αναρτήσεις της Καρολάιν στο Facebook

Σέρχιο Ράμος: Η Ρεάλ Μαδρίτης «σβήνει» τους μύθους της

Survivor: Η έκπληξη για τα γενέθλια του Νίκου Μπάρτζη από τους φίλους του (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είχε ως πρότυπο την επίθεση στον εκπαιδευτή του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.